Povestea nuntii... sau nunti de poveste

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lory scumpa m-ai facut sa plang cand am citit ce ai scris aici nu stiam ca ai asemenea probleme si chiar cu ai tai...e trist...dar ce mai conteaza acum?!!!bine ca voi va iubiti mult bine ca sotul tau te intelege si munceste pentru voi doi si te tine pe tine ca o printesa si bine ca ati avut nunta pe care v-ati dorit-o chiar daca dpdv financiar nu ati iesit bine...asta nu-i o problema banii se fac!
casa de piatra si sa fiti fericiti!

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Lorym, e foarte emotionanta povestea ta... Va doresc tot binele din lume si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!!! (ca-n povesti )



Nunta mea de vis


Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Lorym, e foarte emotionanta povestea ta... Va doresc tot binele din lume si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!!! (ca-n povesti )



Nunta mea de vis


Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.




si povestea ta??

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Multumesc mult fetelor pt gindurile bune si pentru incurajari.Aici am gasit o mare familie (virtuala ce-i drept), in care ne-am ajutat cind am avut nevoie, ne-am incurajat una pe alta,ne-am descarcat cind rautatea si prostia celor din jur era prea mare.Dar am trecut toate cu bine pentru ca suntem puternice.Poate ne vom mai intilni pe la mamici desi eu abia peste vreo 4 ani voi face un ingerash.
O nunta de vis viitoarelor mirese!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Eu am avut nunta pe 23 iulie 2005, intr-o zi frumoasa, insorita si deosebit de calda. Daca ati sti cat de mult m-am rugat sa fie o zi frumoasa... Si iata ca primul semn a fost favorabil pentru ca m-am trezit pe la 7 si pe cer am vazut un soare vesel care mi-a risipit toate grijile si tot stresul pe care il acumulasem cu o luna inainte. Primul gand al meu a fost ca in ziua nuntii mele sa nu ma supere nimic. Cu incredere si bucurie, am plecat la coafor unde am avut o surpriza, pentru ca dupa o ora de stat la casca m-am trezit cu o autentica coafura afro (comandata de o alta miresa, desigur). Eu eram hotarata sa nu ma enervez, desi mai aveam 45 de minute pana la cununia civila, asa ca, printre dinti, i-am spus coafezei sa ma pieptene si gata. Dintr-un dezastru, a iesit o coafura OK, insa coafeza m-a cam amenintat ca nu mai vine sa imi faca cocul de miresa. Nu a mai contat, am linistit-o si fuga la florarie dupa buchetul de cununie civila.
La 11:15 ajung si eu la Primaria Sectorului 2,fericita si emotionata, imbracata frumos, mandra de iubitul meu si iata-ne in fata ofiterului de stare civila. Iubirea mea a spus un DA hotarat insa mie mi-a iesit un fel de miorlait pentru ca eram asa de gatuita de emotie, incat abia putea rosti un cuvant. M-au cam luat peste picior dupa aceea, insa tot au inteles cat de emotionata eram. Si uite asa am devenit DOAMNA. Restul il stiti, pupaturi, sampanie, poze si voie buna, dar si multi PRIETENI.

A doua parte a zilei s-a desfasurat intr-o viteza. Am ajuns acasa si iar pupaturi etc. etc. Apoi a venit si coafeza, insa, sincera sa fiu, imi cam era teama ca nu o sa vina sau cine stie ce o sa imi faca in cap. Surpriza din nou, alt coc, insa foarte frumos. Eram incantata. Si iata momentul cel mai frumos si emotionant: au venit domnisoarele de onoare sa ma imbrace. M-am machiat singura si a iesit foarte bine si apoi am adus rochia si am inceput sa ma imbrac. A fost atat de frumos, devenisem PRINTESA!!! Mama si sora aproape plangeau de emotie, domnisoarele erau emotionate, tata amutise, iar eu eram in al noualea cer: eram MIREASA!!!! Venise momentul. Imediat au venit nasii, socrii si MIRELE. Era asa de frumos in smokingul lui incat m-am emotionat si mai tare. Venise PRINTUL sa ma ia. A urmat ruperea turtei, pusul cocardelor la nasi, parinti si mire si gata, am plecat cu nasul. Nu m-am uitat inapoi ci am privint inainte. Tot cartierul era la geam si in curte ca sa vada MIREASA. A fost asa de frumos.

La Biserica Sf. Elefterie, unde am avut cununia religioasa am ajuns devreme. Eram stresata ca nu trebuie sa vad alte mirese asa ca ma stat in masina si apoi in spatele bisercii privind mai mult in jos ca nu cumva sa zaresc vreo alta miresica. Au fost multe nunti in ziua aceea. Dupa ceva timp de asteptare, ne-au chemat si atunci am simtit ca imi ia inima la trap si ca mai aveam putin si lesinam. In biserica era foarte cald, noi aveam multi invitati, insa m-am tinut tare. Slujba a tinut ceva mai mult fiindca ne-au citit si logodna iar eu mai aveam putin si lesinam si de emotie si de caldura. Imi era asa de cald incat a trebuit sa ma sterg cu organza de la buchet pentru ca nu aveam cu ce altceva: cu o mana il tineam pe GINERICA iar in cealalta aveam buchetul. Slujba mi s-a parut inaltatoare si am simtit ca Dumnezeu mi-a raspuns la toate rugile, eram FERICITA!!!

Au urmat pupaturi, felicitari, flori, o ploaie deasa de orez si poze, multe poze. Si multa FERICIRE si LINISTE, in sfarsit, LINISTE!!! Dar mai era un hop, petrecerea de la restaurant.

Asa ca, toata lumea in masini si repede la Hotel Majestic. Acolo totul era superb decorat, paharele de miri erau pregatite, bauturile frumos aranjate si formatia pregatita. Ne-au intampinat cu sampanie (in paharele de miri aduse de noi), paleuri de sampanie si marsul nuptial. SUPERB.

Petrecerea a fost una reusita, clasica, destul de restransa (vreo 120 persoane), insa si acum am avut surprize, pentru ca mi-au venit mai multi invitati decat cei care au confirmat, asa ca, dai si alearga si pune mai multe scaune, emotii etc. (Capacitatea restaurantului era de 110 persoane.

Dupa ora 12 m-au furat si pe drum m-am intalnit cu alte doua mirese, furate si ele. Am coborat din masina, ne-am salutat, ne-am felicitat, toate masinile ne claxonau si am alecat, ne astepta lumea. Pe drum insa, surpriza, ne-a oprit politia de doua ori si de fiecare data am coborat din masina cu rochia mea imensa iar politistii ne-au lasat in pace, zambind ingaduitor.

Am fost rascumparata de MIRE, am taiat tortul, nasa mi-a facut legatoarea, am dansat, am ras si pe la 4 s-a terminat petrecerea!!! Iesise superb totul, lumea se simtise bine fiindca majoritatea au stat pana la sfarsit iar apoi ne-au sunat ca sa ne felicite si pentru casatorie, dar si pentru petrecere.

Ne-am dus in camera de hotel si am dormit. M-am trezit doamna si cu un sentiment de liniste. Eram maritata cu barbatul visurilor mele, totul fusese perfect iar eu eram FERICITA!!!!

Moira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Draga Moira, ce coincidenta!Si eu am facut cununia religioasa tot la Sf.Elefterie!La ce ora ai avut cununia?Noi la 18.30 dar am intrat la 19.30.
Super povestea voastra!
Sa fiti fericiti!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Draga Moira, ce coincidenta!Si eu am facut cununia religioasa tot la Sf.Elefterie!La ce ora ai avut cununia?Noi la 18.30 dar am intrat la 19.30.
Super povestea voastra!
Sa fiti fericiti!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl



Alyna, am avut cununia religioasa la ora 17:30, insa nu am intrat chiar la fix, ci am mai asteptat ceva vreme. Aveam asa mari emotii...In biserica a fost foarte cald si am simtit ca lesin, dar totul a fost superb pana la urma.

Casa de piatra si iubire multa!!!!

Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Iata si povestea nuntii mele...

Cununia civila

Eram programati la ora 11:45.
La ora 10 ajung la mine acasa nasii cu cei trei baieti ai lor si cu prietenele din dotare...Eu ma imbracam...chem pe una ditre fete sa ma lege la corset...cu fusta de la costumas nu m-am imbracat de acasa pt ca s-ar fi sifonat foarte tare in masina...asa ca o pun pe un umeras si ma imbrac cu o alta fusta.

Pe la 11 fara ceva vine puiutzu sa ma ia de acasa. E frumusel foc!!! Saracutzu...atat de emotionat era ca a uitat sa-si taie eticheta de pe maneca sacoului......Taiem eticheta...ne mai invartim putin prin casa...ne batem unul de altul...(eram cam 3-4 persoane pe metru patrat...)...si intr-un final ne imbarcam in masini si pornim spre primarie (sector 3). Eu merg in masina cu puiutzu si cu mama soacra.

Ajungem la primarie si cand sa parcam masina il vedem pe cameraman...il claxonam...el fericit ca ne vede...si...ce se gandeste...sa ne filmeze cand coboram din masina... Noi disperati ii facem semne sa nu filmeze ca eu nu am fusta pe mine... El crede ca glumim...noi si mai disperati......pana la urma se convinge si el cum sta treaba...si se lasa pagubas... Asa...eu cobor din masina...socrela ma ajuta sa ma imbrac cu fusta...o dau pe cea de rezerva jos...si gata...eram si eu buna de filmat acum... Incep sa ne vina prietenii...rude... Iubi pleaca sa duca buletinele tipului de la primarie...ii spune ca suntem programati la 11:45 si il intreaba cam cate perechi mai sunt de intrat... Iar el ce credeti ca zice...”Pai tu chiar ai impresia ca se respecta programarile?!?” Iubi al meu sa moara... ( tin sa precizez ca la 13:30 veneau la mine acasa 2 tipe, una sa ma coafeze si alta sa ma macheze...deci nu ne permiteam sa intarziem prea mult la primarie). Buun...ii da tipului vreo 200 mii si ala zice: “Pai hai ca va bag acum” (era vreo 11:30) Fotograful nostru inca nu venise...nasa cu parintii mei se oprisera pe drum sa cumpere flori...eram cam disperati... daca nu intram atunci...cine stie cand mai apucam... Ma rog...intr-un final vin si parintii mei cu nasa...si intram... Fotograful nostru inca nu venise...
Cand ajungem in sala...SURPRIZA... se sting luminile... nimeni nu se sinchiseste...cica din cauza caldurii s-au ars sigurantele...intuneric nu era in sala...dar...ma rog...trecem si peste asta.
Incepe tanti, ne citeste toate cele...DA...DA...pupaturi... semnaturi...si gata...suntem sot si sotie. Fotograful nostru a ajuns cand noi ieseam...asa ca singurele poze care le avem dinautru sunt cele facute de fotograful ala de la primarie si care vreau sa va spun ca au iesti SUPERBE!!! Nu ma asteptam...Si ne-a facut poze si la iesire...pe scari...apoi cu nasii...destul de multe.
Asa...dupa ce semnam...ne invita afara pt felicitari...iesim...pod de flori...confetii...La Multi Ani!!!...toate cele...dupa asta incep pupaturile...florile... (foarte multe si frumoase!!!)...sampanie......bomboane si poze cu toti invitatii......si cam atat...fugim repede acasa ca era deja tarzior...(fiecare la casa lui…)

Nunta mea de vis


Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Partea a II a

La 13:30 (cum era programat) vin fetele…una ma coafeaza, cealalta ma macheaza. Tata, din lipsa de preocupatie se tot invartea pe langa mine si-mi facea poze... cand le-am vazut m-am ingrozit... aratam ca un mostru!!! Cu parul tapat...cu machiajul neterminat...GROAZNIC!!! Nu mai stiu cat a durat aranjatul asta...oricum o vesnicie!!! Dupa care am inceput sa ma invart prin casa in pantaloni scurti, in sutien si cu voalul pe cap... Nu aveam stare.

Pe la ora 15 sosesc florile... SUPERBE!!! ( buchete, lumanari, cocarde…etc.) L-am delegat pe fratele meu sa se ocupe.
Dupa care incepe imbracatul...eu am fost prima...ma ajuta mama...si apoi, stau cumintica in dormitor pana e gata toata lumea. Se imbraca si mama (toaleta facuta la comanda)...la al doilea pas facut isi agata tivul cu varful pantofului si il rupe... se enerveaza...eu incerc s-o calmez...il repara cumva...nu stiu cum...(pana am ajuns la restaurant a reusit sa rupa si tivul din spate...si pt asta a avut o solutie: FOARFECA!!! )

Buuun...sosesc si nasii...vine si mirele cu alaiul lui...(iar e nebunie in casa!!!) O singura problema... masina miresei care era inchiriata nu mai aparea...( a facut pana...nu stiu exact ce s-a intamplat) Ma rog...ajunge intr-un final masina (pe la 16:30 in loc de 16) si ne pregatim de plecare...Eu cu nasul, mirele cu nasa... Pana la biserica mergem cu viteza melcului (de frica sa nu cada aranjametul floral de pe masina)

Ajungem la biserica...toata lumea sosise...preotul ne astepta...si intram (exact la ora 17, cand am fost programati)...mirele cu nasii...si eu cu tata... Iubi m-a vazut mireasa doar atunci cand am intrat in biserica... a fost foarte emotionant momentul...pentru amandoi...

Slujba a fost MINUNATA...corul nu mai spun!!! A fost SUPERB!!!

O alta faza comica s-a petrecut chiar in biserica...avandu-l protagonist pe puiutzul meu... Uitase scumpul de el sa se incheie la sacou... si prietenii nostrii ii faceau semne disperate de pe margine...numai ca el n-avea nici o treaba...n-a vazut...n-a auzit nimic...singurul care i-a observat a fost nasul...care a inceput sa se tot iute la sacoul lui...la nasturi...la maneci...crezand ca la el e problema... Ma rog...pana la urma cine credeti ca s-a dus sa-l inchida la nasturi pe puiutz?!? PREOTUL!!! Bine...eu una toate astea le-am vazut pe dvd pt ca la momentul respectiv nici eu n-am fost pe faza...

Asa...se termina slujba...a urmat o alta repriza de fotografii cu toti invitatii dupa care ei au plecat catre restaurant iar eu cu sotul meu am mai ramas in curtea bisericii pt o sedinta foto numai cu noi doi...

Intr-un final ajungem si noi la restaurant...ciocnim un pahar de sampanie cu toata lumea... dupa care “fugim” la o alta “sedintza foto” numai noi doi...
Intre timp invitatii intra in sala...Dupa ceva vreme intram si noi in aplauzele tuturor...dupa primul fel de mancare deschidem dansul cu un blues...un alt moment foarte emotionant... si de-aici incepe distractia!!! Dantzuieli... mancare buna... bautura multa......oameni veseli...TOTUL LA SUPERLATIV!!! Eu una am dansat NON-STOP!!! Toata lumea ma intreba: “mai poti?...nu te dor picioarele?...nu e prea grea rochia?” N-am avut nici o treaba...

Am fost si furata...am mers la arcul de triumf...iar rapitorii au ceruta asa: mirele sa-mi faca o declaratie de dragoste si nasul sa cante ceva (a cantat o melodie polulara, fara acompaniement muzical si a fost aplaudat la scena deschisa...) A iesit foarte frumos!!! Iar declaratia a fost dulcica foc!!!

Am aruncat si buchetul...a venit si tortul... delicios (asta din spusele invitatilor pt ca eu nu am mancat)...si da-i iar cu sampanie... iar dantzuieli... si tot asa pana pe la 6 dimineata...

Nu mi-am dat voalul jos...iar jartelutza i-am oferit-o eu, pe ascuns, unui verisor de-al meu...

Si...dupa petrecere...bineinteles a urmat noaptea nuntii... care a fost mai mult dimineata nuntii... Iar marti am plecat in luna de miere...

Cam asta a fost nunta mea...am avut o nunta de vis!!!!!!

Si inca o chestie dragutza...cu doua zile inainte de nunta, imi spune nasul : “Draga mea...in ziua nuntii mireasa nu trebuie sa aiba nici o grija...mirele...are o singura grija: mireasa...nasii trebuie sa aiba grija de miri...si restul...(continuarea nu v-o pot spune pt ca e o injuratura...) La mine chiar asa a fost...nu am avut absolut nici o grija...m-am simtit extraordinar...radiam de fericire... pe scurt a fost CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA!!!



Nunta mea de vis


Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ioana07
Am fost si furata...am mers la arcul de triumf...iar rapitorii au
cerut asa: mirele sa-mi faca o declaratie de dragoste [...]. Iar declaratia a fost dulcica foc!!!



Parca as fi scris eu aici!! Si pe mine tot la arcul de triumf m-au dus - asta pt. ca, fiind duminica seara, nu era deschis nici un club dintre cele in care as fi fost dispusa sa intru . Numai ca, pe langa faptul ca pe mine chiar m-au furat, adica m-au luat pe sus, eu zbierand ca din gura de sharpe dupa tzutzu meu, mi-au luat si pantoful cand m-au bagat in masina. Iar cand am ajuns la arc (cu cameramanu' dupa noi, evindent), m-au pus sa fac eu o declaratie de dragoste sotzului meu (oricum, nu stiam ce se ceruse in schimbul miresei)...Si mergi asa, shontâc-shontâc, pana sub arc (vorba ceea: eu si-o mare gaura ), dupa aia indarat la fel, pana la masina (vreo 15-20 m). Cand ne-am intors, am aflat ca tzutzu fusese cam disperat si ca ma furasera, si ca nu mai veneam inapoi (trecuse deja cam o ora) . La negocieri, dat fiind ca si mirele si nashu' erau dispusi sa ma rascumpere, se hotarase ca mirele sa-mi faca mie o declaratie de dragoste, iar nashul uneia nashei. Au fost niste momente are frumoase, iar eu eram emotionata pana la lacrimi...
Ceea ce este, de fapt, intr-adevar emotionant se vede doar pe caseta video, pentru ca declaratia mea si a lui sunt complementare, vorbind cam cu aceleasi cuvinte, amandoi refacand, in fapt, prima declaratie de dragoste pe care viitorul meu sotz mi-o scrisese la doar doua luni dupa ce ne cunoscusem... Iar ceea ce a fost scris acolo ne-a intrat in minte si, mai ales, in suflet pentru toata viata...

Daca sunteti curioase de textul acelei declaratii, spuneti-mi!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra


Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput