Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetelor,

Hmm, un targ de soti pt soacre !? Eu va sustin doar, pt ca soacra mea are sot, iar daca n-ar avea, oricum n-as marita-o pt ca e buna de pus la rana.

Leta, e prea devreme sa-ti pui pb. obezitatii... Cand va incepe sa mearga, sa alerge, va slabi mult. Asa ca bucura-te ca-i bucalata. Multi parinti si-ar dori bebei asa... Si eu la fel stiu cu administrare Ca inainte de injectare D, nu mai tin minte daca si dupa, dar voi vedea pe 18 cand ajung la pediatra. In privinta cerealelor, sunt de acord cu Crinuta sa nu-i dai. Si nici gris, orez, paine, biscuiti mai tarziu. Si Eric era dolofan tare, pana pe la 2 ani, iar acum e numa` bine (poate ai vazut pozele). Pe la 1 an chiar mi-a zis o doctorita `desteapta` ca `e prea gras, doamna, dati-i regim ca or sa rada copiii de el cand va merge la gradinita, scoala, va avea complexe!` Eu n-am crezut ce-a zis doctora aia nici o clipa si bine am facut!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumesc tuturor pentru cuvintele calde. Ana Maria, cu toate problemele mele am ras mult la descrierea cu soacra "usoara ca un fulg". Ai un mod de a scrie.. Subponderali la 6 kg??? Nu mi se pare. Alex are 6.400 si la calculul pediatrei in spital ieseau 6.100. Nu stiu ce formula matematica a folosit, m-a intrebat varsta exacta si greutatea de la nastere si a iesit bine.
Witchie, multa bafta cu soacra.
V. Erica, super ideea cu targul numai ca nu-i prevad happy end. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bellamia, sa ne povestesti si noua cum au inceput belelele. Cum s-a imbolnavit, cum ti-ai dat seama?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna ziua, mamici.
Noi intram mai rar, din lipsa de timp. De fapt, poate timp ar mai fii dar copilul meu vrea atentia mea in exclusivitate cand este treaz si cum el este mai mult treaz pt ca doarme f. putin ziua…
Vali si bebe Ilinca bine ati venit. Sa fiti sanatoase si sa ne dati numai vesti bune.
Shobo, nu vreau sa te dezamagesc, dar sa nu crezi ca, cum face 3 luni o iau colicii pe campii.
Clara imi pare taaare rau sa citesc prin ce treci. Si soacra mea abia astepta sa puna “gheruta” pe Cristi dar este mult prea desteapta si cu bun simt ca sa imi faca fazele pe care ti le face a ta soacra si mai ales este o buna psiholoaga si isi da seama ca nu ar avea prea multe sanse cu mine. Acum, ma gandesc eu, daca tot nu vrei ajutorul ei de ce trebuie sa tii atat seama cum vorbesti si de cate ori ii multumesti? Daca se supara cu atat mai bine, nu mai trebuie sa o suporti, se rup relatiile, f. bine, discuti cu sotul tau ii spui cum stau lucrurile si basta. Cred ca trebuie musai sa cauti o bona ptr ca altfel, in conditiile astea, nu te vad bine.
Bellamia imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asta. Multa sanatate , ai grija de tine si cel mai important de cel mic. Daca ei sunt bine sanatosi, noua nu ne mai trebuie nimic.
Noi, dupa ce sapt. Trecuta am papat suc de mar, sapt. Asta ne-am luptat cu sucul de morcov. Astazi din 5-6 lingrite, daca a luat una, asa se stramba si il scuipa zici ca ii dau cine stie ce amaraciune. Cat despre bluzite, caciulite…cu tot cu babetica sunt se poate citi pe ele exact in ce faza a diversificarii suntem. De la voi am aflat ca marul si morcovul nu ies cu nimic? Voi ati gasit vre-o solutie ptr. Petele astea?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor ce tot vorbiti de vitamina D injectabil?Cand se face?Si nu se mai continua cu Vigantol Oel?Peste vreo 4 zile ma duc si eu la control cu fata s-o masor si cantaresc+pentru vaccinul de 4 luni.Sa mentionez de vitamina D injectabil?
Nici mie nu mi se pare subponderali la 6 kg!Fata mea a avut 3.280 kg la nastere si la 3 luni avea 5.450kg si 61 cm iar doctorul s-a declarat foarte multumit ,iar cand eu am mormait ca nu e bine mi-a aratat intr-o carte un tabel si ea se incadra chiar la mijloc...adica e normal ca la 3 luni sa aiba intre 4 kg si 7kg...doar inaltimea era peste medie...ca cica e bine asa "ce vreau sa aiba probleme cu colesterolul cand va fi mare"????Nu stiu ce legatura are colesterolul cu cresterea in greutate la un bebe de 3 luni hranit exclusiv la san dar asta e nu am mai avut ce zice.Si noua ne-a recomandat cereale incepand cu luna a 4-a si mi-e un pic frica de obezitate.Astazi ma duc cu fata s-o fac maimutica cu cercei..sper sa si reusesc ca am mai avut o tentativa.Va pupesc pe toate!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la mamici si bebici
sunt in vizita la fete la servici si am intrat si eu pt o secunda pe site sa va salut. bb Rares e un nazdravan si un rasfatat, are 6.5 kg 63 cm dar mai ales multa energie.
Pupici

Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor am pus POZE NOI in album. Poftiti, va rog.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

bellamia imi pare rau ca alex a trebuit sa indure atat. lasa, ca se face el mare. e ingrozitor in spital.
leta mersi pentru raspuns :)
clara o sa vb cu prietena asta a mea si-ti trimit mai multe detalii pe privat

Mergi la inceput

v.erica mi-e greu sa tin ieta asa cum e. pana acum nu am tinut nici un regim si nici acum nu-l pot tine. ieri seara am renuntat :) din pacate. dar dadusem in aproape 3 zile 2 kg.
leta nu stiu daca tu ii dai sa nu cereale fetitei tale, insa ce am observat eu: dupa trei zile de dat 3 lingurite de cereale la masa de la ora 5 (niste lingurite super mici puse in 30 de ml lapte, un piure usurel) mi-a luat fata 120 de grame. in doar 3 zile. ea intr-o saptamana imi lua atat. mi s-a parut super ciudat. inseamna ca e evident ca cerealele ingrasa de numa'.

Mergi la inceput

v.erica sunteti niste frumosi si sunteti niste norocosi sa aveti asa copilasi scumpi!
adita ti-am trimis pe mail regimul

Mergi la inceput