Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48472" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, asa este, e tare scump Andrei. l-am admirat si eu.

Pe Rebecca, fiind fetita, toata lumea care o vede zice: "clar, seamana cu ta'su".,,spre disperarea mea...ca nu regasesc nimic-nimic din mine, decit fitzele . Bune si alea

Clara, trebuie sa recunosc ca soacra mea e mic copil pe linga a ta...eu am reusit cit de cit sa ma impun, se supara si nu vorbim cu lunile, dupa care iarasi e lapte si miere, pina crede ca ma poate incaleca, iar ma impun...si uite asa...si ea stie ca atunci cind nu ne vorbim nici vizitele nu mai exista. si o fac sa inteleaga ca nu am nevoie de ajutorul ei. Asta cred ca e cea mai buna solutie. Oricum, nu face chestii asa de grave ca a ta, acum de cind am copil a incercat si ea sa se dea rotunda ca -vezi doamne, nimeni nu a mai avut copii, ca sintem desptepti si ne crestem copilul dupa internet, cind ea stie cel mai bine, bla, bla, bla. A facut greseala sa zica (in gluma, cica, dar nu mi-a picat bine), ca ne bate daca racim fata, ca ne omoara daca imbolnavim fata, etc. Drept care i-am atras frumos atentia ca nu are nici un drept sa imi spuna asa, si uite asa o luna jumate iar nu am mai vazut-o/auzit-o, iar daca nu era botezul, cine stie cit trecea .Si sint hotarita ca atita timp cit se comporta asa si eu ma comport la fel. Daca se schimba, schimbam si noi tactica. conteaza foarte mult si aspectul ca nu stam impreuna si nici nu stam in vreo casa de-a ei. atunci cred ca ar fi fost mai grav.
Sper sa mearga si la tine si sa iti gasesti o bona buna si de incredere. Iar sotul tau trebuie sa fie de partea ta, altfel nu cred ca se poate.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Shinutza, merci pt mail. Tu ziceai ca ai inceput regimul asta? Ceva rezultate?

Clara, imi pare rau ca ai asa probleme nashpa cu soacra.
Nu vreau sa-mi imaginez reactia ei atunci cand o vei anunta ca ti-ai luat o bona... Hai sa-ti spun o poveste similara care m-a distrat insa in final. O tipa avea o soacra cam ca a ta, avea pretentia ca le stie pe toate, isi baga nasu` in toate, iar cu cupilu` o dispera pe biata nora care pana la urma a avut o idee geniala: a maritat-o pe soacra-sa!!! Urmarea: a devenit cea mai dulce soacra, alte preocupari, vizite rare si scurte etc. Acu` nu stiu daca soacra ta are sot, daca NU - ai putea sa incerci si tu!

Bun venit! fetelor `noi`.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bellamia, sanatate multa lui bebe. Imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva, stiu cum e pt ca si eu mi-am `petrecut` o data ziua de nastere (29 dec) si Revelionul in spital, cu aceeasi problema (cu Eric).

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dana, esti grozava... sa ne maritam soacrele buna idee... facem un targ de soti pt soacrele noastre?

Asa cum stiti eu luni ma intorc la serviciu. Daca pana la inceputul saptamanii stateam linistita ca n-am probleme, fata e pe maini bune, azi nu mai sunt atat de sigura...
Am chemat-o pe soacra-mea sa stea cu copila saptamana asta, ca sa-mi pot lasa casa in ordine oarecum si ca sa se si obisnuiasca Irina cu prezenta de lunga durata a bunicii.
Ei bine...
In prima zi storcatorul nu e bun ca nu e ca ala al ei de-acasa. Marti s-a rupt carutul. Miercuri s-a certat cu fiu-sau (evident din cauza mea care o tratez ca pe o bona - pentru ca m-am apucat sa-i explic ce si cum e cu fata si pentru ca insist sa faca lucrurile asa cum spun eu si nu cum ii trazneste ei prin cap)... Azi a venit cu sandwhich-uri si cafea de-acasa... Maine vine dar nu stiu ce surprize vom mai avea ca deja ne-a spus ca vine fiindca iubeste copilul asta nu pentru ca vreunul din noi ar merita... Samd samd samd...
Tare mi-e teama ca pana luni se strica tot si am atat de multa treaba incat mi-e frica sa ma gandesc la eventualitatea ca ma lasa cu fundul in balta. Norocul meu, draga Clara, ca sotul meu nu se gandeste de trei ori cand e vorba de linistea casei si deja i-a pus in vedere ca face ca noi sau ne despartim prieteni.
Om vedea. Pana una alta, sa ne ocupam de targul ala, ce ziceti, doamnelor?

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu habar n-am ce-s alea probleme cu soacra. Soacra-mea e super. Imaginati-va ca de multe ori am mers cu ea la bronzat sau la iarba verde "ca fetele", adica doar noi doua. Nora cu soacra .
Cu Deea sta mama, dar si soacra-mea o scoate ziua cu carutul si ne ajuta si ea foarte mult (eu si sotul am fost vecini de cartier, deci parintii nostri locuiesc aproape unii de ceilalti si noi de ei :) ).

Si acum...partea mai serioasa. Am o problema. Am fost azi cu Deea la cintarit si masurat. Are 8,300 kg!!! La 4 luni si 5 zile. Mi se pare enorm. Tare mi-e teama de obezitate. Si nu inteleg de ce e chiar asa grasuna, pentru ca nici eu si nici sotul nu sintem grasi si nici nu avem in familie persoane cu probleme ponderale.
Voi ce parere aveti?

Tot azi i-a facut dr. si injectia cu Vitamina D - dar nu ne-a spus sa ii dam si calciu. Eu stiam ca atunci cind face Vit. D injectabil tre' sa ia si calciu citeva zile inainte si citeva dupa. Voi ce stiti de asta?

Leta si un bebe
POZE CU BB GRAS :)

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Shinutza, lucrez in mass-media.

Leta si un bebe
POZE CU BB GRAS :)

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, sa nu ii dai deloc cereale ( ti-am mai spus asta) si incearca sa elimini o masa de lapte.
De ce sa ii dai si Ca? Nu si-l ia din lapte? Eu de ex nu i-am dat deloc Ca, nici un medic nu mi-a recomandat.

Una peste alta, lui Rayan tare i-a placut piureul de morcov+ mere de la Hipp, asa ca ma gandesc sa ii dau o zi suc, a doua zi piure, si tot asa.
I-am cumparat si piure de piersici, insa nu am de gand sa ii dau inca.
Pediatra mi-a spus ca la 5 luni sa incep cu piure de mere coapte+ banana, insa sotul nu e de acord sa ii dam banana inainte de 7-8 luni.
O sa incerc sa ii dau alte fructe, ca pere, piersici, caise, si sa vad cand le alternez.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Leta,

Un copil stie perfect cat vrea sa manance. La ei nu e ca la noi cand nu mai facem diferenta dintre pofta si nevoie. Ei nu mananca o picatura mai mult decat le trebuie.

La varsta asta nu prea consuma energie dar cand o sa inceapa sa mearga, atunci o sa slabesca oricum.

Ce sa mai zic de al meu cand avea 8,5kg la 3 luni.

Daca vrei sa fi linistita intreaba si pediatrul dar oricum daca fetita vrea sa manance nu cred ca poti rezista sa nu ii dai.

va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bellamia, imi pare rau ca ai trecut iar prin experienta cu spitalul.Iti urez ca bebe sa se faca repde bine!! si sa o tzina tot asa!!!

Patricia, Clara si Witchie, chiar ca avetzi "noroc " cu soacrele!! Eu nu polt sa ma laud cu o soacra chiar asa rea. A mea are o gura cam mare si spune multe chestii fara sa gandeasca de 2 ori. Marele meu noroc e ca o am pe mama care ma ajuta cu bebe si nu trebuie sa apelez la mama soacra. Eu am stat 3 luni si la soacra-mea acasa si a fost ok. dar merg pe principiul "mai rarutz ca-i mai dragutz".

Soacra vine saptamanal, duminica sa vada gaza. De care initial nu a fost prea mandra ci chiar ingrozita ca e asa mic (amintesc ca a avut 1,8 kg la nastere) si chiar imi amintea delicat ca baietii ei au avut peste 4 kg. Si mai frumos" nu seamana cu fiu-meu ca el a avut 4 kile cinzeci la nastere" "poate pe urmatoru' il faci mai mare"). Va dati seama ca ma lua durerea de cap, lauza cu un copil prematur (mai ales ca multe mi le-a zis cand eram in spital in plina criza de nervi).Sau: "alaptezi? pai ai lapte? Eu cand alaptam nu puteam sa ies din casa de ce imi curgeau sanii. Si in maternitate am mai dat sa suga la un copil, atat lapte aveam". Acum cu laptele nu mai zice nimic ca ea a alaptat pana la 4 luni iar eu am depasit-o ca facem duminica 5 luni.
Iar fazele de cand eram gravida sunt memorabile. "Aaa tu stai in pat. Pai eu la 7 luni am sarit gardu' la mama acasa. iar la 9 luni m-am urcat in cires si barbata-meu imi spunea: da=\-te jos sa nu se rupa craca, ca aveam 100 de kile" "mai ce sarcina ai tu, sa nu poti sa mananci nimic... Eu am luat 35 de kile si eram usoara ca un fulg... asa ma miscam)

Cu mama e altceva ca pot oricand sa-i spun cand nu-mi convine ceva si chiar daca se supara ii trece ca doar e mama... Maica-mea in schimb si ea are impresia ca stie foarte bine cum e treaba cu copilu'. Chiar daca eu ii spun ceva nu ia de buna ci trebuie sa incerce se ea. Chiar ieri i-am spus de un body ca nu ii mai vine. ce credeti? L-a imbracat cu el ca sa se convinga. Si statea copilu' cu burta goala ca nu l-a putut incheia (he he he). Iar de schimbat nu se putea ca siasta mic are bazdaci. Si tot ieri am pus intr-o sacosa niste pantalonasi care nu-i mai vin gazei si maica-mea zice "cum sa nu-i mai vina astia asa haiosi?". de parca daca erau haiosi nu puteau sa-i fie mici. dar la chestiile astea pot sa-i replic maica-mii pe cand socarei...

Hai ca m-am descarcat si eu..Tot zicea Shobo ca nu ma plang....

Noi maine avem botezul. Si in mintea mea de mama mi-e teama ingrozitoare de momentul cu cazanul. Voi lua si betisoare de urechi sa-l stearga nasa... Sper sa fie bine. va povestesc... si pun si pozitze.

Leta fiecare mama cu problemele ei. Noi suntem subponderali in continuare, avem 6 kg si vreo 62-63 cm. M-am obisnuit ssa se mire lumea "Cum?! are 4 luni?". Dar acum sta in fund cand mergem afara ca altfel nu ne mai intelegem si asa macar pare mai mare... Cred ca si eu o sa-ti dau tot sfatul sa nu introduci cereale ca ingrasa excesiv. dar sunt sigura ca ia mult in greutate acum dar deja din luna a 5 nu va mai lua asa mult, se va misca mai mult si va fi ok.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Clara, imi pare rau ca te chiunuie asa soacra.dupa mesajul tau am inceput s-o apreciez mai mult pe-a mea.
Shobo, sa stii ca noi am folosit produse de la Erba vitta si sunt foarte bune. e drept ca nu l-am incercat pe asta pt colici, dar ce am folosit noi a fost chiar eficient. si au o gramada de chestii din plante, bune pt foarte multe probleme ale copiilor
Leta si mie mi-e cam teama cu grasunul meu (8.200kg si 65.5cm la 4 luni si o saptamana), dar toata lumea imi spune ca o sa slabeasca cand o sa inceapa sa se miste mai mult. tu ce lapte ii dai? de exemplu milumil-ul se zvoneste ca ingrasa prea tare. nu mai stiu dupa ce schema, dar ai dreptate, lui Antim i-a dat dr calciu si inainte si dupa injectia cu vit D
Shinutza, adresa mea e adrianacalin@yahoo.com .Multumesc mult
Bellamia, sanatate lui Alex

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput