Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Mia, imi pare bine ca esti mai bine! sa dea Dumnezeu sa fie tot mai bine si tu si bebe! daca zici ca tot mai face asa urit desi i-ai diversificat, probabil ca va mai trece un timp pina sa se potoleasca. eu una nu stiu ce sa mai cred, vad ca a inceput sa suga ok doar in somn, il pindesc si atunci il iau usor il pun la sin si papa pina se satura... altfel, e cam circ, desi parca s-a mai domolit, nici nu stiu daca sa cred asta :)
treaba cu fitze zisa de pediatra nici eu nu stiu daca sa o cred, poate fi si asa... si mai poate fi si ce a zis Magga (careia ii multumesc pt sfatul sau si o felicit pt consultantul de lactatie ) sa am o presiune prea mare in sini si sa se innece cu laptele... desi daca as avea o presiune mare de ce nu ia laptele meu din biberon de unde curge uniform si destul de incet cred, ca am tetina de lapte cu biberon de la Avent, uite i-am dat la masa de 12 muls din biberon si nu a luat mai mult de 20 ml, si ala cu plimbare dupa gura lui... se prea poate ca sa fie fitze totusi si sa vrea papa mai rar pt ca el a luat in greutate ff mult pt virsta lui, avind deja 7,100kg la 3 luni numai cu sin. pediatra mi-a mai spus sa nu mai cred ca nu-i mai place laptele meu, ca NU EXISTA LAPTE DE MAMA PROST SAU NEPOTRIVIT CICA! asa o fi, si asa cred si eu ca natura totusi stie ce face, desi uneori ma intreb de ce natura nu-i pregateste cu stomacul si pt digerare de la nastere... de ce-i aduce pe lume cu stomace nematurizate, ca sa ne chinuim si noi si ei??? asta e o intrebare la care se poate reflecta. Oricum deocamdata m-am mai relaxat si cind nu mai pot de sini ca el nu a mincat mai bag pompa asa usor... a ajuns la aproape 4 mese pe toata ziua, daca nu chiar 3. asta a fost si sfatul medicului -sa-l las sa-i dau doar cind cere zgomotos tare, nu cind consider eu... desi daca ii dau cind cere inseamna sa fie treaz, si deci sa faca circ la sin... - voi mai vedea...

multumesc tuturor pt sfaturi.
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Anda asa ceva nu se poate , amplans cu lacrimi de crocodil , m-am intristat amarnic, nustiam cum sa ma feresc sa nu ma vada Mandy .Eu stiu cum sunt acesti bebelusi caci mama mea a lucrat la un leagan de copii si mergeam si noi pe acolo , mama iubeste mult bebelusii si era f. buna cu ei insa nu se putea impartii in zece .
Venea acsa si vorbea cu tata despre niste cazuri care ii intrau lasuflet .
Desi ea avea 5 copii ii venea sa mai ia unii de acolo . Facea glume si ii spunea celei mai mici ca ea de acolo vine . Hahaha ce se mai supara .
Daca as fi prin apropierea unui leaga de copii cum eram atunci la nici 200 metri serios m-as fi dus sa mai plib si sa mai alint niste copii . Poate seara cate vreo ora cand sotul ar fii fost cu Mandy , dar asa ce sa fac ca puterea de a ajuta cu bani nu o am .
Am citit si despre cei doi Mihaita ai nostri de pe DC , mi se frange inima ca nu pot sa-i ajut . Noi suntem cam in fiecare luna pe minus . Asta e , desi aici exista bani pt. vacanta , mergem si noi sa ne recreem caci nu pot sa-iiau sotului acest lucru pe care il face din totdeauna ,plus ca daca lucreaza asa mult si nu i-a o pauza de 8 zile vacanta pur si simplu nu mai am ce face cu el e carpa . El e f. sensibil ,nu e asa puternic ca noi care am trecut prinatatea inviata .
Daca ar fi dupa mine m-as multumi cu mai putin insa nu pot sa-i iau lui ceva de care e dependent dealtfel . Traiesc aici si trebuie sa ma resemnez la viata carte se duce aici . De multe ori spun ca am putea renunta la sticla de cola si la cipsuri si am mai aduna niste bani sa ajutam pe altii insa el nu e asa si nu-l pot schimba , e ca si cum ias lua painea .
M-am intins si nu vroiam , acum ma intreb oare ce va ajunge de capul acelor bebelusi frumosi ? Ce bine ar fii daca ar putea fii adoptati mai usor .
Dar acum sa lasam asta ca nu vreau sa va intristez si pe voi , ce ati mai facut astazi ? sunteti toate bine ?
Mia tu cum mai esti ? care e situatia ?
Oana , nimic , nimic ?
Victoria , Adana ,Galaxy veniti la apel

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Anda, triste istorisiri, intr-adevar....
Eu stiu 4 familii de tineri care nu pot avea copii. Unii din ei se gandesc sa adopte, am inteles ca se adopta de la 1 sau 2 ani, nu mai mici, dar nu stiu de ce...

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetelor, am sunat azi la dr. si m-am programat pentru dupa-amiaza.
. Am ceva probleme si, evident, mi-e teama de ceva grav. Va rog sa imi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, ce ai patit? Hai zi, nu ne tine asa.
Iti tinem pumnii sa fie totul ok.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Leta, iti tinem pumnii si iti suntem alaturi. Doamne ajuta!

Conelia, am vazut pozele, Ioana-Alexandra e o dulceata, sa va traiasca! Iar tu nu esti balenuta deloc, esti chiar foarte bine.

Ramona si Sarah (15.02.2005)

Pozici-Sarah

Mergi la inceput

Da, Ramona, e scumpa tare, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Leta, pb. la tine inteleg??? la ce dr. te-ai programat? la al nostru la cabinetul particular? sa ne tii la curent cu ce e cu tine. Doamne ajuta sa fie bine!

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49183" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (16)

Oana_B

Mergi la inceput