Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai asa mi-a zis tanti doctor, sa ma duc pe 24, pe nemincate, sa ma interneze, sa-mi faca analize. Si pe 25 dimineata sa ma taie. Eu stiu? Asa o fi regula la spit. Cantacuzino...

Hai ca ma duc sa deschid capitol nou.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Iaca si capitolul cel nou

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49072" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (52)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

gabi...tot ma plictisesc...pot sa preiau eu listuta......ca nu cred sa nasc inaintea ta.

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Gabitza cand ma gandesc ca peste o saptamana il ai pe bebe in brate, ma apuca emotiile. Mai ai rabdare?

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Luminita, eu sper sa fie peste o saptamana si o zi Rabdare am, mai trebuie sa aiba si pufu' mic rabdare sa stea acolo la inghesuiala. Ca el deja vede luminita de la capatul tunelului

Mickyyy, cind o fi atunci sa deschizi capitol nou, da-i intai replay with quote la lista din capatul capitolului, si o sa poti lua lista cu tot cu marcajele de culoare si carucioarele colorate si ce mai apare pe acolo.

Si cum va spuneam...
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49072" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (52)

Mergi la inceput