Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, eu am intrebat-o pe doctorita cum fac ei acolo la Cantacuzino cezarienele. Cu anestezie totala? Sau cum? Ea a zis ca face totala numai daca insist eu, altfel imi recomanda cu peridurala. Si eu n-am avut ce face si am intrebat-o daca trebuie sa cumpar e trusa, si ea a stat un pic si a zis ca da, mai bine sa o am eu cumparata. Ma rog, am cumparat-o pina la urma, sa stau eu linistita. Daca ii mai trebuie cuiva, a luat-o tati de la farmacia 2NA de la Unirea( in spate la km.0), costa 690.000.

Am intrebat-o daca si la ei in spital este criza de medicamente si materiale sanitare, cum am vazut la TV si a zis ca nu, nu au probleme din astea. Macar sa stiu dinainte si atunci vin cu ele de acasa, decit sa ma trezesc acolo ca n-au cine stie ce prostiutza.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Alta grija acum cu lipsa medicamentelor din spitale. Of Doamne!
Nu mai vine nici un bebe pe lume azi?

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu speram sa nasc azi...dar bb ma pacaleste. Nici nu stiu ce sa fac. De ieri tot elimin dop si ceva maroniu, am contractii nedureroase, dar rare. Mai astept pana maine si daca nu o sa am alte simptome o sa anunt doctorul. Daca o sa nasc, mi-am instruit sotul sa va dea mesaj.

mygirl si Alexandra(39 sapt si 6 zile)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mygirl sa ai nastere usoara!

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Androix, sunt socata de ce imi spui de Elias. La Municipal mi s-a parut tocmai invers. Era cu mine in salon o fata al carei copilas nu voia sa pape la san si au stat f mult cu ea asistentele si dr Culcer ca sa o invete sa alapteze corect. Si venea asistenta de la neonato din 2 in 2 ore sau la cerere (inclusiv noaptea) sa ii dea glucoza cu lingurita. Si nu cred ca le-a dat nu stiu ce bani, ca era cam amarata. Doar o doctorita de la neonato mi s-a parut execrabila si o moasa, in rets personalul mi s-a parut admirabil. E drept ca am inceput sa bag in buzunare de cum am trecut poarta spitalului.

Anky, tu ai pompa manuala Isis de la Avent. Si trage bine? Ca mi-am luat si eu si imi pare bleaga rau de tot. Sau poate am montat-o noi gresit? A ta cum trage? Cam cu o forta apropiata de a copilului, asa, ca termen de comparatie?

Mygirl, nastere usoara!

Fetelor, m-am cantarit azi dimineata. La 8 zile dupa nastere am dat jos 9 Kg si mai am de dat jos 5 Kg. Hurraaaaaaa!!! Adevarul este ca eu ma vad tare reusita in oglinda. Si burta s-a tras f mult. Numai ca bineinteles ca nu incap in nimic de dinainte de sarcina.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Tare slaba miscarea astazi pe-aici.....haideti fetelor, trezireeeeea! Sau deja v-au apucat contractiile si nu mai puteti sa butonati?!

Eu m-am plictisiiiiiit, nu mai vreau la serviciuuuuu.....vreau acasa.....mi-e asa o leneeeeeee.....ma uit la ceas din 5 in 5 minute......nu mai stiu ce sa fac sa-mi umplu timpul....bineinteles ca de muncit n-am chef !

Chiar acum ma lupt c-o contractie, dar nedureroasa, in schimb am burta pietroi! Se pregateste si bebitza mea, desi mai are o luna pana la termen!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Sind si eu pe aici, tot dau refresh la pagina, poate mai scrie cineva
Oricum e o stare cam de amorteala acum...N-am chef de nimic in mod special, la TV nu e nimic foarte interesant, de citit parca n-am rabdare, mai frec netul de colo-colo.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Aceleasi preocupari am si eu
Gabitzam -mai poti face ceva, deschide noul capitol

Mergi la inceput

Neaaah, mai las sa se stringa citeva mesaje pe pagina asta
Sau poate ar trebui sa deschid citeva capitole in avans, ca sa fie

Feteleeee, cine preia lista? Sa modifice cind mai apar bebici noi?
In principiu, daca nu sint surprize-surprize, o sa mai fiu pe faza pina luni, ca marti ma internez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Gabitzam - de ce te internezi? vrei sa fii sub supraveghere

Mergi la inceput