Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ura1 In sfirsit mi-au trecut si mie durerile de la extractia maselelor de minte! Medicii astia te aburesc ca nu dureaza decit doua minute sa ti le scoata si nu simti nimic, dar nu pomenesc nimic ca pe urma ai dureri o saptamana! Ah, ce le-as face!

Va multumesc ca m-ati incurajat . Mama soacra tocmai imi spunea vesela la telefon ca daca n-am aflat acum ce avem ne-am luat gindul sa mai aflam pina in septembrie . Nu ma dau eu batuta asa de repede! Saptamana viitoare merg la medic si ii cer neaparat inca o ecografie :0)

gabiarama succes miine si sa vii cu vesti bune!

Anca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by samila

Ioanaspune-mi si mie pe scurt in legatura cu schimbarea CIC in ro, sau da-mi un link, sa nu raman neinformata.

Buna dimineata,
Ioana, ma alatur si eu solicitarii Samilei pentru ca nici eu nu am apucat sa vad stirea cu pricina: bb trage la somn de la 9 seara si nu e chip sa mai tin ochii deschisi...
In alta ordine de idei, sa avem cu toatele o zi frumoasa de sf.de sapt.si un we cat mai vesel ca de inceput cu soare vad ca a inceput!
Pupicei tuturor,
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Ioana, spune-ne si greutatea la 20 sapt!

Ancadm, bine ca ai scapat de durere!

Nanadana, ce fel de patut ai ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata

Eu pana cum avem cand cum probleme cu somnul, ma trezeam noaptea si nu mai putea sa dorm, as ape la 2/3....
Acum de vreo 3 zile in coace dorm d epoti taia lemne langa mine. De obicei mergem sa fac pipi de vreo 2 ori, acum ma trezesc mai sa nu fac pe mine pe la vreo 5/6 dimineata. Asa de bine dorm!
Fetelor, e normal. si inca ceva....Si stare amea generala e mai buna, adica ma simt mai bine, nu stiu, e altfel. Sa se fi produc ceva modificari? In bine nu? Nu cred ca e ceva rau! Ce nebuna sunt! Dar imi spun oful.....ca sunt ingrijorata
Voi ce ziceti?

Vero
17+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Acum diminetaa am fost la Laborator privat Laser sa-mi fac niste analize de sange: hemoluecograma cu tablou, fier, calcemie, magnezemie, proteine totale. Pe la 4 ma duc dupa rezultat.
In trim I toate mi-am fost foarte bune, bine am facut mai multe....dar a fost og. Sa vad acuma...ce ruzultate am! M-a costa 300.000 lei.
In sapt 17 spre 18....chiar sunt zile in care te simti foarte bine?
Cum sunt eu acuma.....trece starea aia de delir.....cica unele spun ca 4 luni jum. e mai greu dupa aceea e usor...si ultimele 2 luni iarasi e greu.

Vero
17+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata ! Unde sunteti toate? Mai dormiti sau ati plecat deja in weekend?

Hildegard[/blue], dupa luna a 4-a, chiar te vei simti mai bine, asa ca asteapta-te la niste zile foarte frumoase.

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Daca unele din noi care suntem cu DPN la inceputul lunii septembrie sau la sfarsitul lunii octombrie nastem in august , respectiv noiembrie ne vom inscrie apoi la bebelusi de august si noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana , ce fel de ecograf au acolo unde faci tu de iti da asa de multe dimensiuni?

Mie imi da doar DBP,PC,CA,LF si greutatea fetala estimativa.

Gabi,19 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/gabiarama/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu, ne pastram gasca orice ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata bortzoshele!

Azi sint mai vesela nu pentru ca am chef de munca ci pentru ca se termina saptamina de lucru , hehe.

Fetelor , schimbarea cu CIC nu a aparut in MO deci este doar un zvon sau un proiect pe care nu il va aproba nimeni... sau mai stii, la cit de grabita e guvernarea actuala!!!

Sweet, ai parlamentat aici cu noi , nasti mai devreme sau mai tirziu aici te trecem... asa am vazut eu la celelalte grupe de studiu!

Inca o data afirm si ma promit sa ma tin de cuvint sa nu cumpar nimic bebe-ului de altfel sotul meu are gusturi mai bune in toate!

Jadi
18++

Mergi la inceput