Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor! Bine te-am regasit, Tonnia!
Raluca, multumesc frumos pt. sfat, o sa fac si eu la fel si sper sa mearga; chiar ma enerveaza ovulele-astea!
Aseara am fost si eu la ecograf, la dr. Iosup pt. eco de 20 de saptamani; e totul in regula, i-a masurat bebelinei toate organele, tot, am o mie de valori pe hartoagele astea si nu prea stiu ce inseamna; oricum l-am intrebat si mi-a zis ca nu-s probleme; si mie mi-a zis grad 2 al placentei cu multiple calcifieri si in plus - poate stie cineva - am citit mai tarziu ca de altfel il intrebam - scrie asa - col lungime 42mm, OI deschis- diametrul 14mm, canal cervical dehliscent pe 11mm; ce-o fi asta, stie cineva? Colul creed ca e bun de lungime, dar OI deschis??? Sper ca nu e colul deschis...
m-a apucat ingrijorarea, dar nu mi-ar fi spus?
In rest, presiunile pe arterele uterine un pic marite - stiu ca mai multe ati avut asa rezultate, nu?
Si inca ceva; cred ca fetita mea e un picut grasunica sau mai mare oricum; are 16,7cm si 510gr +/- 74gr; nu e mult la grame la aproape 21 de saptamani? Si m-a devansat la nastere cu 8 zile, de pe 29 sept. pe 21 sept.

Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Feteloooor, mi-a iesit ok triplu test !!!
Sunt happyyyyyyyyy !!
Ioana, ai cumva un tabel cu dimensiunile
bebeilor pe saptamani? Sau ai idee unde pot gasi?
Pupici la toate fetele.

Carmi

Mergi la inceput