Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Hildegard spune:
Nu stiu poate nu e asa de complicat pe cum mi se pare mie...
deci, sa recapitulam, fac instiintare cu o luna inainte. Cu o sapt inainte duc la salarizare concediul meu, nu?
Este specificat cate zile de prenatal ai si zile post natal? In concediul medical poate, nu?
Mysweetest, pe tine cine te va inlocui? Sau cum va fi?
Vero
18+2
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Ioana, poti sa treci in dreptul nostru
.
Am fost aseara la eco si ne-a zis ca e totul ok. Rezultate: LF=44, LA=N DBP=63,5 ol nemodificat, placenta anterior. Doppler ombilical si uterin normal.
Nu inteleg de ce mi se intareste uneori burtica. Azi noapte m-am trezit si imi era tare burtica, dar pret de cateva momente. M-am invartit in pat si s-a relaxat. Peste zi si seara se mai intampla sa mi se intareasca si se si unfla putin. Dar pret de cateva momente si nedureros. ???????
Mi-a dat si mie sa i-au 6 pastile de clotrimazol dupa care imi face control de secretie.
Mi-a dat sa fac analizele de sange si sumar urina.
Va pup,
Codruta si bebe in burtica de 25 saptamani
poze
Ioana75 spune:
Codruta, felicitari pentru domnisoara
!
Fetelor, i-am povestit sotului despre papanasii vostri, si a zis sa-i dau reteta ca se baga sa incerce. Uraa! Va anunt in care cincinal se mobilizeaza si daca ne-au iesit
.
Am fost la control. COncluzia: eu sint "beton" iar Miruna are in continuare picioare lungi
. Detalii eu: col lung, inchis, tensiune 11/6, iar parerea dr. este ca eu n-am luat in greutate mult (asa ca m-am pus pe slanina cu mustar aseara, iar azi dimineata ochi, brinza, muschi prajit, rosii si nelipsita felie cu dulceata
). Detalii Miruna: BPD=65mm, LF=49mm, batai inima 160, restul nu mi le amintesc, le completez de acasa. Corespunde exact cu 24 saptamini cit am de la UM.
In legatura cu cezariana, a zis ca o s-o facem cu 10 zile inainte de DPN (dar eu tot cred ca Miruna se va grabi si va veni cind vrea ea, nu cind vrem noi
). Iar vinerea viitoare ma duc sa vad maternitatea, de-abia astept!
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Bune dimineata
!
Codruta, ceea ce simti tu sunt niste contractii nedureroase. Daca nu sunt dese si regulate nu sunt periculoase. Si eu am avut 2 aseara la un interval de 2-3 ore. Si tot cateva moemnte a durat. Este bine insa sa iti instiintezi dr.
Deja simt ca nu mai am rabdare pana primesc rezultatul de la Genetic Lab. Prima data mi s-a spus ca marti il voi avea, adica astazi, iar ieri au constatat ca dr. Albu va merge numai joi sa interpreteze. Si eu o sa il aflu abia vineri. mi se pare ca a trecut o eternitate.
Flavia 20+
codruta_grg spune:
I-am spus la doctor de aceste contractii si i-am zis ca mai i-au si no-spa uneori. M-a consultat si a zis ca e bine. Dar..... daca se vor amplifica ma voi duce din nou la el.
Ioana, vad ca putin difera rezultatele noastre. Dar....cred ca sunt ok amandoua pentru 24 saptamani.
poze
mysweetest spune:
Felicitari Codrutza pentru fetita
..aveam o banuiala ca vei avea fetita ..nu stiu de ce..
Hildegarddeocamdata locul mi-l va tine o colega de la alt compartiment ..mai tarziu nu stiu exact ..poate se va angaja om....nu mi- s-a spus nimic.
Am intrebat la contabilitate si mi s-a zis sa aduc concediul prenatal pana la sfarsitul fiecarei luni...de ex. daca intru in concediu de pe 16 iunie ..o sa il aduc pt luna iunie pana pe 29-30 iunie, in iulie la fel fiindca concediul se da in fiecare luna calendaristica.
Nici eu nu cred ca am luat multe kg in greutate Ioana si daca continuam in ritmul acesta o sa ajungem la maxim +17 kg...asa reiese din unele calcule ale mele.
Ioana75 spune:
Capitolul 29 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49037" target="_blank">aici.
mysweetest, esti prima de pe lista care n-are carucior
Ioana
romana_74 spune:
Am revenit! Pana acum am scris 3 mesaje pentru voi care s-au evaporat.. cred ca am apasat eu aiurea! M-am enervat si nu mai scriu decat ca suntem bine si voi fi mai activa!Am intrat in sapt. 24 si burtica a inceput sa se vada si sunt tare mandra de ea!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 20 sapt)
Hildegard spune:
Fetelor spuneti-mi cind va miscat bebele si la cat timp!
Eu simt din cand in cand asa ca un fluturas intr/o parta sau in alta cred ca e pielea....cum e cand misca?
Cum trebuie sa simti!
Vero 18+2