pret triplu test

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Lordra, stiu ca esti pacienta dr Tutunaru, nu-i asa? Dansul te va trimite la Genetic Lab (1.200.000) la maxim 24 de ore dupa e eco morfologica la Iosup. Nu sta la comentarii: Iosup-Genetic Lab, asta e formula. Bine, daca te revolti si zici ca vrei in alta parte, poate nu o sa fie o problema. Dar eu nu l-am contrazis, daca el are incredere in formula asta foarte bine.
Si te va trimite in momentul in care implinesti 14 saptamani, adica nu inainte, nici macar la 13+6 nu vrea.
Eu am fost luni seara la Iosup (la 14 saptamani fix) si marti dimineata la Genetic Lab. Rezultatul a venit pe mail in aceeasi zi!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Giulesti 450.000 nu are rost sa dai mai multi bani e acceasi test

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si pe mine m-a trimis Dr. T la Dr. Iosup dar la triplu-test mi-a zis sa nu ma mai duc.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Lordra, stiu ca esti pacienta dr Tutunaru, nu-i asa? Dansul te va trimite la Genetic Lab (1.200.000) la maxim 24 de ore dupa e eco morfologica la Iosup. Nu sta la comentarii: Iosup-Genetic Lab, asta e formula. Bine, daca te revolti si zici ca vrei in alta parte, poate nu o sa fie o problema. Dar eu nu l-am contrazis, daca el are incredere in formula asta foarte bine.
Si te va trimite in momentul in care implinesti 14 saptamani, adica nu inainte, nici macar la 13+6 nu vrea.
Eu am fost luni seara la Iosup (la 14 saptamani fix) si marti dimineata la Genetic Lab. Rezultatul a venit pe mail in aceeasi zi!
Bafta!

Kid, ai perfecta dreptate in ceea ce spui, numai ca la mine e o situatie mai speciala, fiindca fac pregnyl pana in saptamana 12. Dupa cum stii, din cauza hormonului HcG pe care il contine pregnylul nu-mi pot face triplul test in s. 14, altminteri rezultatul va fi eronat de-a dreptul. Dansul mi-a spus ca voi face eco morfologica la dr. Iosup, la 14 s., iar triplul test la 16 saptamani. Ce-i drept, inca nu am discutat cu dansul unde anume il voi face, insa daca ma trimite la Genetic Lab, acolo ma voi duce (nu-i contest in nici un fel hotararile, deoarece am deplina incredere in el).
O sa aflu la urmatoarea vizita care va fi planul exact pe care va trebui sa-l urmez.
Nu stiam insa ca Dr. Tutunaru ma va trimite intr-un loc anume si de aceea sondam si eu dinainte piata.

Hai bafta multa!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, te trimite numai acolo, are foi de trimitere in cabinet, e foarte pregatit :)
Si mai e ceva, eu am protestat cand mi-a zis de triplu test, ca am doar 25 de ani si ca de ce sa fac. A zis ca il fac si gata, ca a vazut el multe la viata lui.
Prietena mea a fost mai hotarata si i-a spus ca nu merge, ca daca bebe are ceva ea tot nu avorteaza si atunci a lasat-o in pace.
Am inteles cum sta treaba cu pregnyl-ul la tine...trebuie sa astepti sa iasa din organism ca altfel iti da peste cap testul. Cred ca te va trimite inca o data la dr Iosup, pentru ca la triplu test coreleaza rezultatul de la morfologica cu rezultatele de la sange. Se uita la circumferinta capului (BPD) la fat (parca, nu ma bateti) si trebuie sa fie foarte actuale, masurate inainte cu 12-24 de ore. Dar o sa iti explice el totul data viitoare cand il vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Kid, multzam de informatii. O sa fie cam aiurea ca eu intotdeauna intru intr-o noua saptamana numai duminica. Nu stiu cum o sa fac cu datele astea fixe. O sa vb cu dr. T si vedem cum le aranjam.

Multzam inca o data de detalii
Lordra

Mergi la inceput