pret triplu test

pret triplu test | Autor: lordra

Link direct la acest mesaj

Hola gravide de toate varstele

Am si eu o intrebare pt. gravidutzele mai experimentate (adica cu varste mai mari ale sarcinii). Sunt insarcinata in 10 saptamani jumate si in curand voi fi trimisa, cu sigurantza, sa fac triplu test de care nu sunt foarte sigura insa pe care as vrea totusi sa-l fac, sa fiu sigura ca fatul o ok.
Ma intereseaza foarte mult locurile in care l-ati facut voi si pretul practicat. Stiu doar ca la Medsana costa 2 mil., ceea ce mi se pare exagerat.

Ma puteti ajuta cu ceva informatii?
Multzam anticipat!

Lordra - 10+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am facut la Genetic lab, 1.200.000 a fost.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai scris ieri la un topic, dar repet acum. Eu am facut triplul test la clinica Diagnosis din Floreasca, si pretul a fost 1.590.000 (sau pe acolo pe foarte aproape, nu mai tin minte exact). Am facut in saptamina 16 triplul test.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu l-am facut alaltaieri la IDS Laboratories pe Dorobanti si a costat 875000 lei. Se lucreaza la ei si rezultatul este gata intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La spitalul Giulesti, la laboratorul de hormoni , 450.000 lei,

Jadi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Woow, mersi de informatii
Hai ca am de unde-alege. Nu va trebui sa dau faliment o data cu testul asta.

Multzam inca o data!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Triplu test nu este obligatoriu. De ce crezi ca o sa-l faci cu siguranta? triplu test, nu da un diagnostic ci iti arata un RISC.
si inainte de a-l face, in dimineata aia sau cu o seara inainte sa nu uiti sa faci ecografie ptr. stabilirea virstei fatului. cu cit este mai precisa cu atit este mai bine.
Testul se face in sapt.14-16.
cu trimitere de la doctor se face si la Emilia Irza si mi se pare ca este gratuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lucas, stiu cam tot despre acest triplu test. Il fac pt. ca vreau sa fiu sigura ca fatul este ok. Sper doar sa n-am "bafta" unor rezultate fals pozitive care sa-mi strice linistea.
Oricum, si medicul meu merge pe premiza ca acest test trebuie facut.
Nu vreau decat sa iasa corect, indiferent de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La Sanador e 1.020.000 lei, si a fost gata in 2 zile.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La Emilia Irza am inteles ca se face gratis. Am pus si eu acesta intrebare in urma cu ceva vreme si mai multe raspunsuri au fost ca la Centrul Emilia Irza e gratis. Mie mi-a recomandat medicul sa nu-l mai fac de aceea nu stiu sigur.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Eu l-am facut gratis la Emilia Irza acum trei saptamani. Iti trebuie o fisa completata de medicul tau si o ecografie facuta cu o zi max. doua inainte. Pt. detalii suna la:242.27.13/ int. 196 -lab. de Genetica.
Sanatate maxima

Raluca, 18 saptamani si din burtik

Mergi la inceput