Greutatile, suferinta - va apropie sau va despart?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Claudia, curaj! o sa fie bine!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

quote:
Originally posted by clauditzadennis

Facem tratamentul, mergem la govora, mergem la mare si speram sa fie bine. Cel mai tare ma doare ca toti medicii spun ca astmul nu se vindeca, doar se trateaza...

Asa este, dar nu intelege lucrurile mai grav decat sunt. Si eu am astm bronsic de vreo 20 si ceva de ani si sunt un om ca oricare altul... Nu se vindeca, in sensul ca poti crede ca te-ai vindecat, dar poate sa reapara cam cand vrea el (astmul), chiar si la zeci de ani dupa ultima "urma" de astm. De fapt, nu este o boala, ci o sensibiltate... Oricum, nu este un capat de lume.
La Govora am mers si eu, la fel si cu marea, dar mie nu mi-a trecut pana n-am schimbat orasul (dovada ca acum, la mai bine de 20 de ani dupa diagnosticare, nu sunt "astmatica" decat atunci cand ma intorc in orasul natal).
Pe mine m-a tratat niste ani buni dr. Jeana Rodica Radu care pe vremea aceea era la Spitalul Malaxa din Bucuresti (sos Vergului nr 12, metrou Republica). Acum, practic, nu mai am nevoie... (in ultima vreme ma duceam la ea doar ca sa-mi dea certificatul ala pentru comisia de expertiza si pana la urma am renuntat).
Sanatate multa!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut eu cind am avut o problema sotul meu drag mea zis caoaiso,adica imi pare rau si atit,dar sprijinul lam avut mai mult din partea familiei si mai ales a prietenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migdal spune:

eu cred ca greutatile te mai si despart mai ales daca el da vina pe tine .
noi am avut ceva greutati financiare,chiar daca am hotarat impreuna sa cumparam o masina sau sa facem ceva schimbari in casa,eu sunt de vina ca eu cheltui banii.pe de alta parte e usor sa se laude la prieteni ce mobila ti-ai luat sau ce masina,pe cand eu am capul calendar.
si noi trecem printr-o perioada grea.

Mergi la inceput