Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Haideti la capitol nou!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48365&whichpage=1" target="_blank">Bebelusi de nov-dec 44
Mamici
IrinaA ______________20 oct_____N_____Ioana Maria__________3.580 g-54 cm_____www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000 ________ 21 oct_____N_____Catalina Nicole_______ 2.800 g-48 cm_____poze
Ela2001 _ _ __ _ _ ___22 oct_____N_____Diana Andreea_______ 3.350 g-50 cm_____poze
Jasmine ____________26 oct_____C_____Radu________________2.600 g-50 cm
Ele _________________26 oct_____C_____Ana Denisa______ ___ 2.600 g-48 cm_____poze
Roserb _____________29 oct_____N_____Mihnea Andrei________3.550 g-52 cm_____poze
Ncristina ____________29 oct_____?_____Teodora Andreea_____2.200 g-45 cm
_____________________________________ Alexia Maria_________1.800 g-44 cm_____poze
Moss ______________ 31 oct__ ___C_____Alexia Stefania_____ _3.000 g-50 cm_____www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Siminna _____________1 nov_____C_____Maria_______________ 3.700 g-54 cm_____poze
Bits _________________1 nov_____C_____Kenzo_______________3.780 g-xx cm_____poze
elilenus _____________2 nov_____?_____ Ana_________________2.750 g-47 cm_____poze
Ad_rianna ___________3 nov_____C_____Tudor Andrei_________2.800 g-51 cm
_____________________________________ Bianca Cristina_______2.700 g-50 cm_____poze
Diana 2004 __________4 nov_____C_____Andrei______________ 3.100 g-54 cm
Try __________________5 nov_____N_____Alex________________ 3.835 g-56 cm_____poze
Miria Cristina __ _ _ _ _5 nov_____?_____Maria Damiana_______3.850 g-51 cm_____poze
for2nity _____ _ __ __ _6 nov_____C_____Alexia Cristina_ _ ____3.950 g-54 cm_____poze
Andreap _____________7 nov_____N_____Maria Alexandra______3.350 g-47 cm_____poze
Hannen __________ ___8 nov_____N_____Isra___________ _____ 4.350 g-xx cm
Laura Miu _________ __8 nov_____N_____Ioana Bianca_________3.600 g-53 cm_____poze
Hena ________________8 nov_____C_____Mihnea Ioan_________3.450 g-53 cm_____poze
Daniela_Sb ___ ____ __8 nov_____N_____Mihai Daniel__________3.670 g-54 cm_____www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">poze
Simonacip _ __ _ ____10 nov_____N_____David________________4.000 g-57 cm_____poze
Vivian ______________12 nov_____N_____Victor_________ _____ _3.230 g-48,5 cm
Auras80 ____________14 nov_____?_____Medeea Teodora______3.650 g-53 cm
Cassandra ________ _14 nov_____?_____Dragos Andrei_______ _3.960 g-53 cm
Eliza5 ______________15 nov_____C_____Alexandru____________3.650 g-xx cm_____poze
Aime ___________ ___15 nov_____C_____Vladimir Andrei __ ____2.800 g-51 cm_____poze
Lumi81 _________ ___15 nov_____?_____Andrei Cosmin________3.100 g-49 cm_____poze
Dama ______________18 nov_____C_____David Andrei________ _3.270 g-50 cm_____poze
Dena ________ ______17 nov_____C_____Katrhryn Rhianna_ _ __3.500 g-51 cm_____poze
Trinity ___________ __19 nov_____?_____Selina Alexandra______3.500 g-xx cm
Danamunti _________19 nov_____C_____Eric Gabriel_____ ____ _2.990 g-48 cm
Danette ____________23 nov_____C_____Iris Sophie_________ _ 4.300 g-54 cm
Gandacelu _______ __25 nov_____N_____Ioachim______________3.700 g-52 cm_____poze
Misticgirl __ _ _ __ _ _25 nov_____C_____Nicholas Alexandru____3.150 g-48 cm
Miche ______________26 nov_____N_____Darius________________3.300 g-49 cm_____poze
Descultza __ ______ _26 nov_____?_____Andrei__ _ _ __ ___ ____2.900 g-xx cm
Ionela Roxana _ _ __27 nov_____N_____Emily_________________2.956 g-50 cm_____poze
Paxela _ _ __ __ _ _ _27 nov_____N_____Silviu Ionut___ __ __ _ _3.500 g-51,5 cm___poze
Florypop ______ __ __27 nov_____?_____Andrei______________ __3.500 g-53 cm
mate _______ ___ ___27 nov_____N_____Christian Gabriel_______3.950 g-52 cm
Onitza _____________28 nov_____C_____Paul Constantin______ _3.600 g-49,5 cm___poze
Madachan ________ _29 nov_____?_ __ _Edward Florin____ ____ _3.150 g-51 cm_____poze
Fulguletz ____________1 dec_____C_____David Andreas_________3.150 g-52 cm_____poze
MadalinaP ___________1 dec_____C_____Edis_______________ ___3.000 g-50 cm
Luminita B _______ ___2 dec_____N_____Tudor Andrei_______ ___3.500 g-51 cm_____poze
Karmen24 ___________3 dec_____?_____Maria Bianca___________3.950 g-54 cm
Mona B _________ ____5 dec_____N_____Vlad Andrei____________3.380 g-51 cm
Felis _______ __ ______6 dec_____N_____Mihai Cristian__________3.800 g-50 cm_____poze
F.anomis ____________6 dec_____?_____Olivia Maria____________3.150 g-51 cm
Raluca.gabriela ______7 dec_____N_____Maria Alexandra________2.500 g-xx cm_____poze
Olga_Stan ___________7 dec_____N_____Iosefina Maria________ _3.700 g-xx cm
Onut ________________8 dec_____C_____Rares Mihai____________x.xxx g-xx cm
bumbacel ________ ___9 dec_____C_____Tudor Mihai____________4.200 g-53 cm_____poze
Anne-Mary ______ ____9 dec_____N_____Teodor Alexandru_____ _3.300 g-51 cm_____poze
Mikimi ______ ____ __12 dec_____N_____Alexander______________3.600 g-52 cm_ _ _ poze
Monica-Elizabet _____16 dec_____C_____Ruxandra Maria_____ ___3.500 g-50 cm_____poze
Elean75 ____________17 dec __ __?_____Maria__________ _____ __x.xxx g-xx cm_____www.mariuta.as.ro/" target="_blank">poze
OtiliaV ______ ___ ___18 dec_____C_____Ana-Maria______________3.800 g-51 cm_____poze
Cecilia C ______ __ __22 dec_____?_____Alexia__________________3.099 g-49 cm_____poze
Carmen ____________22 dec_____C_____Daria Nicole___________ _3.360 g-50 cm
Ioana du ___________22 dec_____C_____Bianca Alexndra______ __x.xxx g-xx cm____poze
Viovio ____ __ ___ ___22 dec_____?_____Cristiana Bianca_ ____ _ _3.000 g-49 cm_____poze
Mamaluidavid ____ __24 dec_____?_____David________________ __3.270 g-50,6 cm___www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">poze
Bobita _______________1 ian_____N_____Amina Ioana____________3.700 g-54 cm
papa ptr copii nostri:
Roserb Mihnea 5 luni si 3 saptamani 2 mese Lapte Humana + 1 masa fructe cu branza vaci+ 1 masa piure legume cu carne+1 masa cereale cu lapte, 9000g , 73 cm la 6 luni
Bumbacel Tudor Mihai 5 luni natural
Siminna Maria 5 luni, 3 saptamini - natural + suc mar/morcovi
Try - Alex 5 luni si 3 sapt. - natural + cereale + suc de mar, morcov, banana
Aime Vladimir 5luni 3 sapt natural + suc/piure fructe + cereale + supa de legume cu carnitza
Paxela Silviu Ionut 5 luni si 1 saptamana Bebelac+ piureu fructe+ piureu legume+ cereale+branzica calcica+carnita pui si vita
Diana 2004 Andrei 4 luni jumatate natural +suculet
Camys 2000 Catalina Nicole 6 luni mar+biscuite, banana,branzica, pireu legume + piept pui,cereale, lapte Milumil 2
Andreap Maria 5 luni jumatate natural + piure fructe,supa legume,cereale
Ele Denisa 6 luni natural+diversificare (fructe,legume,cereale, carnita)
Monica-elizabet Ruxandra-Maria 5 luni, 60cm 7,400 kg, 2 mese lapte 250ml(dimineatza si seara)pireu de fructe cu cereale fara lapte milupa, pireu de legume, cereale milupa
Danamunti Eric Gabriel 5 luni jumate;8,460 kg cereale,lapte Hero 2,carnita cu legume,pireu de fructe cu biscuiti Milupa
Mamaluidavid David 3 luni mixt
Daniela_sb Danutz 6 luni - natural, pireu de mere cu cereale si cereale cu orez, porumb si tapioca
LuminitaB - Tudor Andrei 4 luni si 3 saptamani - diversificare
Cassandra - Dragos 4 luni si o sapt - mixt + suculet
Elilenus - Ana 6 luni - diversificat si natural
Felis - Mihaita 5 luni - natural +Milumil2+1 cupa cereale/ biberon+ suc morcov
Bits - Kenzo 5 luni - natural si diversificare
Mikimi - Alex 5luni - natural
Ionela Roxana - Emily - natural
Ela2001 - Diana 6.5 luni - natural si diversificare, 9.2kg, 72cm
Miria Cristina- Maria Damiana 5 luni - diversificare
Onitza - Paul 4 luni & 3 sapt.- pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMIL
Simonacip- David 5 luni & 3 sapt - mixt, piure de fructe, supita, cereale cu fructe, lapte NAN 1
Ad_rianna - Tudor Andrei&Bianca Cristina 5 luni & 3 saptamani - lapte NAN, pireu+supa, pireu fructe+suc+br.vaci, cereale
Florypop - Andrei 5 luni & 2 sapt.-pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMIL simplu si cu biscuiti, carnita de pui fiarta, branzica dulce de vaci
OtiliaV - Ana Maria 4 luni 3 saptamani - natural + mar, morcov + pireu legume
Ioana_du - Bianca 4 luni - lapte HUMANA1 + cereale, suc + pulpa de fructe, supa legume
Jasmine - Radu 6 luni - lapte Humana2,fructe,piure de legume,cereale
Viovio - Cristiana Bianca 4 luni - natural + suculet + cereale
MadalinaP - Edis 5 luni & 1 saptamana - natural, suculet de mar si morcov
adrese e-mail
mami_de_bianca@yahoo.com - viovio
onytza81@yahoo.com _ onitza
simona1710@mail.com f.anomis
mirelai2001@yahoo.com. Ela2001
adelina_e2001@yahoo.com Ele
artemixi@yahoo.com hena
toroarma@yahoo.co.jp ionela roxana
munteanu_iuliana1979@yahoo.es danamunti
cecilia@advancode.com Cecilia C
camys_2000@yahoo.com camys_2000
elenapangica@yahoo.com elilenus
stanescualexa@gmail.com paxela
cornelfelis@yahoo.com felis
adriana_axa_cluj@yahoo.com ad_rianna
andreap124@yahoo.com ; oana_andreap@hotmail.com andreap
ioana_du@yahoo.com ioana_du
silvia_simona@yahoo.com simonacip
orcsarefree@yahoo.com daniela_sb
madalina_perchiata@yahoo.com MadalinaP
otiliavermeulen@yahoo.com OtiliaV
saragosa69@yahoo.com monica-elizabet
Raspunsuri
FELIS spune:
Netza fetele!...
Ca de obici, suntem treziti de la ora 7... Azi noapte cam agitati , da speram ca ziua de azi sa fie mai buna!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
andreap spune:
'neata!S-a trezit si "zgubi"la 8,a papat 100ml de banana+mar+biscuite si acum e la mine in brate cu o revista in brate pe care o roade.
ieri a mancat mai bine,chiar a supt in timpul zilei de 2 ori,la 10.30 si 16.30...numai cerealele le mananca in niste urlete!pana la urma cred ca le pun in biberon.Si am incercat si Bebelac,Milupa,Hipp,diverse arome,deci cred ca nu-i plac cerealele de nici un fel!
Jasmine,exista tetina "stelata"speciala ptr.hrana.
Aime,multumesc de raspuns.Da' mai am o intrebare:daca dupa fiecare masa papa san,cum mai inlocuim noi mesele de lapte?Nu ma, intreb si eu.
Felis,si Mariuca s-a trezit de 3ori azi noapte...O fi fost luna plina?????
fata mea nu vorbeste...asta ca vad ca ai unii BBlusi sunt harnici;abia de cateva zile sta singura in fundulet mai mult timp,ca inainte pica in nas......Si vrea mereu in picioare!Si cand o ridic se bataie de zici ca danseaza...
O zi buna si mai vorbim
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
paxela spune:
vivian si mikimi sa va traiasca flacaii sa creasca mari si sanatosi
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
LuminitaB spune:
Try, esti mortala cu explicatiile, desi cred ca e adevarat ce zici tu acolo. M-am distrat doar de atitudinea sotului
Exact asa mi s-a intimplat si mie dupa primul bebe. Acum insa sunt mult mai relaxata si, desi inca mai alaptez, prestam si doar la sfirsit de saptamina cind vine sotu' de la Pitesti. Problema e ca nu ne place cu prezervativ si era asa simplu cu pastilute. Acu' mai vedem noi. Oricum trebuie sa ma duc la doctor. Oare se poate pune sterilet cind inca mai alaptez?
Paxela tu de ce ai lasat pastilutele si ai facut injectii?
Elena si eu cred ca e o idee buna sa intrerupi citeva zile diversificarea si neaparat cheama pe cineva in ajutor, sa te poti calma putin sa ai putere sa o iei de la capat.
Felis te admir pentru puterea si perseverenta ta. Mihaita are o mamica minunata.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
paxela spune:
quote:
Originally posted by LuminitaB
Try, esti mortala cu explicatiile, desi cred ca e adevarat ce zici tu acolo. M-am distrat doar de atitudinea sotului
Oare se poate pune sterilet cind inca mai alaptez?
Paxela tu de ce ai lasat pastilutele si ai facut injectii?
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.
pozele noastre
da se poate pune si sterilet dar dr mea mia zis ca e mai periculos decat injectiile sau pastilele, ca exista risc mare de extrauterina, ca ai ciclul mai mult si mai dureros si la mine s-a pus problema si de varsta
injectii am preferat din comoditate e mult mai simplu o injectie la 3 luni decat o pastila in fiecare seara si mai mult la ora fixa acum nu imi amintesc exact cum se numeste injectia trebuie sa caut calendarul cu planificarea
eu le fac gratuit la spitalul Sf Pantelimon la cab de planning
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
andreap spune:
gata,am culcat Bblusul,sper sa doarma macar 1h si 1/2,sa mai fac treaba.Iar am bagaje de facut,maine plecam la munte ca azi e ziua sotului meu si in WE se sarbatoreste.
mai fetelor,voua vi se intampla sa vi se rupa dintii in gura?????Eu de cand alaptez mi s-au rupt 2,ultimul aseara si nu pot manca in partea dreapta.Plus ca doctorita mea e abia luni si ma gandesc cu groaza sa nu ma doara la munte sa stric toata distractia..Ce sa ma fac?????In ritmul asta raman si cheala si stirba...
Luminita B,si tu esti cu naveta???Mariuca,rad eu cu al meu sot,e copil de WE....adica conceputa in WE.
Pupici
POZE
Jasmine spune:
Andreap,nu ma refeream la tetina stelata.Noi am folosit pana acum tetine NUK pt 0-6 luni si exista si pt 6 luni +,care au gaura un pic mai mare.La cele 6 biberoane ar trebui sa cumpar acum alte 6 tetine,care sunt cam scumpe si de-aia ma gandeam sa maresc eu gaura la tetinele pe care le am.Fiti sigure ca parintii nostri asa faceau.Mama mi-a zis ca la farmacie erau doar tetine negaurite si fiecare facea gaura la tetina cu un ac inrosit in foc.Asta am incercat eu sa fac dar n-am prea reusit.
Try,nu glumeam,mai!Ma refeream la un cui subtire inrosit in foc.Nu stiu daca e bine,dar as vrea sa incerc.Daca stric o tetina,asta e!Sunt si la noi tetine cu 3 gauri dispuse in triunghi sau cu gaura in cruce.
Andreap,ce fel de biscuiti i-ai dat?
Pana la urma m-am hotarat sa comand patutzul pliant de la buburuza si abia astept sa vina.
Felis,multa rabdare iti trebuie sa-i dai cu seringa!Stiu pt ca la inceput si eu i-am dat lui Radu lapticul cu seringa,ca era prea mic sa suga.
roserb spune:
For2nity, noi stam de obicei la Central, in Mamaia. E curat si renovat, iar preturile nu sunt tocmai mici, dar merge. Cred ca daca mergi in iunie e chiar destul de rezonabil.Cica e de 3 stele, trebuie facute rezervari din timp, e destul de solicitat.
Try, m-am distrat copios la mesajul tau: mi-l si imaginam pe sotzul tau ascultand rabdator explicatiile tale, in timp ce spumega in interior
Apropo, nu pui la punct si o teorie pentru lipsa de apetit a celor care nu alapteaza, sa i-o servesc si eu lui Catalin?
De cand ii pun seara lui Mihnea cereale cu banane de la Humana in biberon, doarme mult mai bine. Ele contin deja lapte si ii pun 2 masuri in biberonul cu lapte, probabil ca iese combinatia mai satioasa.
Felis, mama, ce te mai chinui cu masa , saraca de tine. Tot nu ati rezolvat cu constipatia? Intreaba medicul, poate-i poti da Duphalac sirop, eu asta foloseam la Bianca cand era bebe, si functiona foarte bine.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
diana2004 spune:
Andreap ,sa-ti traiasca sotul !!!Si noi ne-am trezit la 7 dar dupa ce a mincat si a facut kk ,l-am luat linga mine in pat pe bb si a mai dormit pina la 8,30 .Si eu pe linga el .
Noi am iesit ieri pe seara dar nu te-am vazut .
andreap spune:
Diana,multumesc de urari!La fel si tie..pai nu am iesit ieri ca a fost ziua nepotelului si am fost la el.Dar azi ies,da' cred ca mergi tu la servici.....
Jasmine,eu nu-i maresc deloc gaura!Am vazut mamici care la 1 an folosesc inca tetina aia de 0-6 luni!Cred ca mai astept..bine,a mea oricum nu suge decat ceai din bibe..Eu i-am dat biscuiti de la Hero,se gasesc in farmacii;sunt cam scmpi(130.000 cutia)si eu nu o sa-i mai iau,ca nu vad rostul,oricum contin gluten.Dar m-am prostit si eu,imi spusese o alta mamica ca sunt super moi.bla,bla...Da' de unde!Sunt tari ca piatra!
Mai,Mariuca s-a prostit:ea care dormea dimineata 2,chiar 3 ore,de ieri doarme 1 h..si ce maraita e dupa!moorrrrr..iar ma urla azi
POZE