Bebelusi de iulie-august 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
corianai spune:
Andreea sa stii ca si Eva mea se urca pe pereti si ta-su ii zice ca ea e omu' paianjen
kim222 spune:
Mey dar va puserati pe scris nu gluma...deci am ce citi....
Noi continuam petrecerea....aseara inainte de a ma culca i-am dat pe la 11 , 60 ml de laptic..pe care l-a ras in somn...A dormit neintors pina la 4.30...cind i-am mai dar 120 ml laptic ,apa si a adormit pina la 5.30...si nu a mai vrut baiatul meu la culcare ..murea de somn dar s=-ar fii jucat putin.:)
Asa ca la 6 ..pt ca Mary Poppins se trezise ...i l-am plasat..si in 10 minute a adormit la ea in pat..La 8 cind am plecat noi..el inca dormea....copil atomic...
Trebuie sa ma laud a facut la olita!!!!!Ieri l-am pus si l-am tinut aprox 10 minute , dupa ce tocmai facuse kk....si ce credeti? A mai facut din nou baiatul meu...asa pentru a ne demonstra ce ascultator este...I-amfacut si pozici ..le pun miine....si am fotografiat si dovada (desi au ris toti din casa de mine ca am luat-o razna...dar stati linistite ...aia nu v-o arat :)
La multi ani bb care au implinit azi 9 si 10 luni...
cristalina spune:
hehehe...sireacu; cupil, o fi crezand ca a inebunit muma'sa....rad ca proasta la monitor. (de tot ce ati scris, nu va mai spun io cine ce ca va stiti voi care sunteti...)
Corina, daca il pun pa barbat sa-mi dea portie inzecita de bataie si beau muuulta apa poci sa nu mai tin cura?! O fi bataia asta ca alimentele alea cu calorii negative sau cum le zice lor, ca pe mine numa' asta ma mai salveaza....hehehehe
Jucarii supermishtoace...sticle de suc si apa la 0.5 l umplute cu bombonici mici si colorate, boabe de fasole, orez, boabe de mazare si in top sunt lingurile de lemn!....hehehehe
Frig frig, dar trebe sa scoatem nasu' afara ca altfel nu mai dormim la noapte (noi tot la treziri din 2 in 2 ore am ramas...cu laptele...daca va spun ca are mese cand mananca si cate 50 ml ...dupa care se culca multumita?!...:)))
O seara excelenta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
kim222 spune:
Naomi esti o draguta! Mi-au placut tare mult pozicile...aia cu palaria aia roz este mortala....Nu te supara...nici la noi nu cometeaza toata lumea despre pozici dar cred ca noi oricum le punem pe DC asa de mindre ce sintem de bb -ii nostrii si indiferent daca sintma laudati sau nu..noi tot o facem.. Sa mai revii cu poze...eu una la fetite trag:) si cu Japonia poti sa ne mai pui poze ..eu una am sa le admir cu toata placerea...
Daria si Giulia este o scumpica......si ce silueta de manechin..si cit ai scris ca maninca!
Simona..hi,hi..d-nul Pufulescu cred ca a vorbit cu Uka sa se trezeasa ...asa ca sa fie 3 Lucaci pe listuta ..hi,hi..
Deci lista a ajuns la 8 ..cu Stefan cu tot...
kim222 spune:
Deoarece sint inca in starea de robotel..pe masura ce va citesc ...trebuie sa comentez ..altfel uit
Adema ma bucur pentru Codrut...pina la urma cu ce s-a facut bine? Asa pentru mine...
Robi...cind citeam mi-au dat lacrimile instantaneu...o sa fie bine...nu mai am ce sa scriu...Adela a scris asa de bine...
kim222 spune:
Mey acu' eu mi-s singura pe aici....mey Andreea...unde sinteti? Ninge...ninge? Eu vreau sa i-au acum o jucarea de la Leap Frog...parca Discovrey Ball se cheama..parca...
Vazut pe Codrut...si eu fan tot al pozicii cu baticut...parca-i babuta...
Corinai...eu iti spusei dar m-ai ignorat...na! daca tot va plingeti ..acu' e rindu' meu....de luni iti sint colega...hi,hi si l-am convins si pe sot si pe Mary Poppins..hi,hi a venit fumeia in US si eu o bag la cura De cite zile esti la cura si cit ai slabit ? Raportul ..pleaseee.....
Mariaa ce faci mama ...ai fugit de schimbul 3...este prea greu?
Cristalina eu propun sa cumperi mama la bb-el un PC ...ca sa te lase sa mai dai si pe la noi...
Carmen le ai grele....grele...
kim222 spune:
Atentie: greselile gramaticale ..a nu se lua in "consideratiune"...eu scriu fara sa ma uit ..si nici nu recitesc mesajele....
philip spune:
kim, sunt aici, ma uit pe geam cum ploua...am citit ceva, ca nu mai am nik interesant de spus. normal, cand doarme cupilu' si as avea timp de net, nu-mi mai vin idei...acusi ii up iar i mi se impleticeste printre picioare. pana atunci, vine tati la masa, am pus ceva la cuptor, ca azi n-am avut chef sa gatesc.
tu ce faci?
philip&andreea
philip spune:
am vazut bila...nu cred ca-i de Pupi. el are un fel de orga care face aceleasi lucruri, litere, animale, cuvinte si mai si canta pe deasupra. plictisit de ea. acu' ma gandeam poate ar trebui sa iau sa ascund toate jucariile si apoi sa incep sa i le reintroduc pe rand. poate incep sa-i placa iar. of, si mai tre' sa-i iau ceva si pt drum, jucarele, borcanele, capacele. imi imaginez de pe-acu ce va fi in avion. da' i-l pasez mamei in italia pt cateva zile cat stam acolo, daca o va placea.
bagajele tot nu le-am facut. gagici, ploua si-n romania? spuneti-mi de pe-acu sa stiu, mai am o sansa sa dispar singurica prin Caraibe
philip&andreea