Bebelusi de iulie-august 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Parca un magazin Crido este la Obor. Mai sunt si altele? Iar Tesorino unde e?
Eu luam intotdeauna haine de la un magazin numit Lumea copiilor care se gaseste pe 1 Mai la Ciuperca. Era langa mine si opream mereu in drum spre casa Nu mai am rabdare sa ajung acasa, a inceput sa-mi fie dor pana si de foreza din spatele blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buna dimineata si de pe la noi. mey, cupli' meu e crima d e crima, asta o sa-si gaseasca un serviciu in prima tura, ca daca s-au trezit pasarelele prin copacei, si au inceput sa iasa furnicile de prin musuroaie, hop si el. so, nu conteaza la ce ora il pun la nani, ca-i 19 sau 21, el la 6 (ba pardon, azi a fost 6.30) e in picioare. a, si ce ma dispera, lapticul de seara. e atat de agitat si fericit ca-i tat-su acasa, ca abia isi spala buzele in biberon. si tre sa-i cant, sa-l plimb prin casa, poate-poate il mai calmez. aseara, il asista pe tati la batut cuie in "chestiile alea care blocheaza usile de la dulapuri ca sa nu le deschida bebeii" (oare n-au o denumire mai scurta???).
aici, normal, ploua, asa ca iar frecam menta prin casa. pupi (asa-l alint eu) se chinuie sa se catere pe pereti (la propriu) si eu fac acelasi lucru (numai ca la figurat, ca-i de plictiseala).
gabi (roberta)imi pare tare rau pt exeprienta zbuciuma(n)ta
anca (naomi) cred ca pe tine te aleg de cuscra, ca numai la fie-ta trage sa se uite pupi
roxy, citind cartea mi-o imaginam pe gagica din Sex and the city, si aia e fascinata de pantofi.
eu mancare ii dau la borcanele (e prea ieftina si prea comod sa ma complic eu acasa). da, mama puturoasa, careia nu-i pasa de chestiile proaspete pe care ar trebui sa le manance puiul ei. de fapt, cred ca hrana la borcanele e mai sigura, mai curata etc decat porcariile pe care le mananca astia pe aici
am vazut toate pozele si toti bebeii de aici sunt cei mai frumosi (la fel si mamicile lor, ca pe tatici nu-i cunosc)
LA multi ani linistiti pt bebelini si ai lor parinti.
noi suntem aici toata ziua, numa bagati-ne in seama si noi imediat raspundem
pupici multi

philip&andreea

Mergi la inceput

acu' am vazut-o si pe giulia si philip e iar nehotarat. a, si cica zice ca vrea sa vada si ce aleg restul baietilor, sa nu iasa cu suparare.
n-am putut vedea pozele cu aprilie-luna a noua, am uitat ale cui erau

philip&andreea

Mergi la inceput

na, ca ma manca dejtele acu'. mai dati si voi idei de "jucarii" (ce mai improvizati, ca jucarii pe bune are destule, da' s-a plictisit), sau ce jocuri mai jucati voi cu bebeii vostri.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Alex, hai ca va tinem pumnii iubita sa treceti si de infectia asta, in mod normal daca ii dai antibiotic ii va trece! va pupacim dulce si sa stii ca moata se joaca toata ziulica cu revista unde moata ta e pe coperta, sa vezi ce-i place ...asa ca trebuie musai sa ne vedem, sa se vada moatele face to face ...oricum, ne e dor de voi rau de tot!

Andreea, hehehehehehe ce m-am distrat, deci asa si Pupi si mami pe pereti ...hai ca mai au un pic si vor merge singurei, sa vezi atunci pe ce pereti ne urcam, cand noi vom vrea sa mearga intr-o directie si ei vor mergea in directia opusa, sau cand vor vrea sa studieze toate pietricelele sau toate gardurile ...sanatosi sa fie, cu restul ne descurcam noi!

Kami, ce mult ma bucur ca mai auzim si de voi, nu ai poze cu iubitica?

Maria, pupacim pe Luca cel viteaz, dupa cate vaz io in pozne pare a fi tare energic, cred ca o zapaceste pe mama ta, asa-i?

Cori, hai ca va asteptam in tara, ce ti-e tie dor ...dar ce ne e noua dor de voi, abia astept sa veniti!

Adema, vazuram si pe Codrut, sa-l mananci nu alta, e haios foc, pupacim si sa auzim numai vesti bune de la voi!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

normal, am intrat eu, nu mai e nimeni pe aici, doar asa patesc in fiecare dimineata.
emanuela, am vazut pozele cu codrut. imi place aia unde-i babuta

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Andreea sa-ti prezint cele mai frumoase jucarii: o carcasa de caseta goala, o punguta din aia de cadouri, siretul de la trening, pliante de la magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Imi pare rau... dar la infectie urinara nu musai tre` sa usture cind face pipi? Ai observat ca era asa agitata? imi pare rau...

quote:
Originally posted by Ssarah

Hello si de la noi,
Sabrina iar n-a mancat nimic toata ziua, in afara laptelui si a catorva lingurite de piure...si pe deasupra nici n-a dormit decat 15 minute de la 09.00....In schimb am aflat care este motivul, tocmai scaparam de giardia si avem infectie urinara cu e-coli AB, maine ne iese si anibiograma, si din cate am citit nu se rezova decat cu antibiotice . Chiar ma intrebam de ce nu-i mai trec cearcanele si de ce nu papa....
A mai avut vre-un bebe infectie urinara? Nici macar nu stiu de la ce a putut face.

Alexa si Maria Sabrina (27.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

L-am vazut si io pe Codrut, imi place aia cu baticutzu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

rox, pliante i-am mai dta si eu, dar intr-o zi s-a taiat la degetel intr-o muchie si-acu ii dau hartie mai groasa, pe care o mananca.
1.fetele, si la voi se ridica in picioare si plang bebeii cand ii puneti la nani?
2.isi baga picioarele printr zabrele si nu le mi pot scoate, asa ca plang cand se trezesc?

philip&andreea

Mergi la inceput