Bebelusi de iulie-august 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 2
BLUE ANGEL spune:
LA MULTI ANI si pentru Alexia Elena , David Mario si celorlati bebelusi care implinesc lunile !!!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
E daca-i asa ...sa-i uram si lui Mielu sa cresaca mare ..si sa pape mai mult sa n-o mai supere pe mami....La mine -i inca 11 mai....
papadie spune:
LMA
Keyto, Eva, Victor
Ilinca si Mara
si un LMA special si cu intarziere lui Teodor flacaul grupei:-))
iar am cazut in butoiul cu melancolie si-mi amintesc ce furnicaturi m-au apucat cind am citit c-a nascut butterfly:-))))))) pfffffff inca putin si-i gata de insurat:-)))
papadie spune:
sarumina de urari:-))) o serbez mai pe seara ca se nascu ca huhurezii in pragu serii:-)))))))))))))))))
si apoi mai is 10 minute pina maine:-))))
dej Catrina e fan supa cu paine si lapte. si iaurt..in rest nu suc, nu ceai nu apa...uneori fruct, uneori gris si cite-un biscuite.
papadie spune:
v-am sis ca m-am ramolit...scrisei mitzura in lok de butterfly:-)))
memoria f veche imi spune ca eu cu butterfly ne intilnisem mai de mult pe chat si am impresia ca eram taman dupa ce pierdusem eu o sarcina si imi povestea si ea ca pierduse sarcina. sa vie butterfly sa zica daca-i asa sau nu ca altfel ma duc clar la balaceanca melody ca nu mai tine:-)))) la un moment dat aveam impresia ca in trupa asta de mame eram o gramada care facusem potecute adinci pe la aspirante...
oooffffffff ce frumos a fost gravida:-))))))))))))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
kim222 spune:
Papadie induci lumea in eroare...tu spuneai de Mitzura de Tudor..flacul grupei...si eu nu pricepeam 'nika...hi,hi,hi...bine ca a fost sa fie...eu nu stiu cum este aia sa fii aspiranta...
maaria spune:
am citit si eu ceva...si vrem si noi pe listuta de bebei care mananca noaptea. cu un singur amendament. la noi nu-i regula...o noapte da, 2 nu si tot asa....ca la noi la nimenea!
si...am pus pozele ca mi s-a facut rushinica! asa ca macar nu ma certati ca stau tarziu pe net...deh dependenta de DC...
profit sa salut si tura 3:)) ca m-au uitat hahaha, revin in forta, vedeti voi, ha!
si linku' cu pozici... atentie...greseala de pilotaj la scanat si-s varza unele:((
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcmaaria/my_photos
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
kim222 spune:
Mariuco...am vazut pe fratele nostru Lucaciu...frumos sa-l papi de frumos...Eu cred ca seamna cu tine...asa este? Bine ai revenit la schimbu' 3....
Te-am pus pe listuta deci sintem 7...de tine nu uitasem...dar parca era problema asta zilnic ..cum ati rezolvat-o...
Listuta cu bb-ei fomisti noaptea:
2 Lucaci
Adeluta
Tudor
Stefania
Naomi
Ilinca
maaria spune:
olivia...am rezolvat-o partial:)) intr-un we ,m-am suparat pe ei (cu tot cu bunica) si le-am aratat ca nu-i tre' lapte:)) deh aveam lectia invatata (hehhe, folosira la ceva si discutiile noastre...deci nu ai batut in tastatura de pomana). i-am dat totusi apa. bea cam 30-40 ml pe noapte. deci am taiat-o dintr-o data. insa bunica bat-o vina..ii mai scapa in cursul saptamanii...ca plange copilu' de foameeee:)). acum am alta problema...sa-i scot si apa..si sa-l fac sa doarma o noapte intreaga. el se scoala ceas: la 1 si la 3. deci stam binisor.
mai tre' sa rezolv problema cu leganatul....pe asta n-o prea vad cum...ca nu vrea si pace sa adoarma altfel. il batai cateva minute si-i gata.
lista cu probleme ramane deschisa:)
fug la somn
pupici
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
naomi_ioana spune:
buna dimineata/seara
ma intreb daca mai are vreun rost sa scriu?in afara de mamicile din America
nu ne baga nimeni in seama...pusesem si noi cateva
dar toata lumea s-a uitat la Luca si Patrik
...nu m-am suparat dar ma simt un pic aiurea.
Andrea(philip)sa stii ca am incercat toate variantele cu dormitu...nu a mers nici una,cand era mai mica dormea ff bine in masina insa acum nu conteaza unde e si la ce ora ,mai mult de 30min nu doarme
.Dupa ce ma trezeste cu noaptea in cap,astazi dimineata de la 4la 5 am avut ora de joaca
si eu m-a culcasem la 12 asta noapte...astazi sunt
.
Olivia am vazut pozele,imi plac alea in halat,sunt deosebite...si alea cu freza[:-i)))]e haios rau.Dar spune-mi ,nu iti este grau cu halatu?Al lu'Naomi cred ca i-a ramas mic,nu l-am folosit decat de doua ori si am renuntat,mai practic e prosopu![]()
Maria am vazut posele cu Luca...imi place ca e zambaret rau,
Blue Angel,vorba fetelor,bine ca nu a fost mai rau,
pt dl Pufulescu.
Liliana felicitari pt
,sa vezi de acuma ce o sa muste![]()

pt toti sarbatoriti

Sa va mai spun de noi,cand mergem afara are o mare placere nebuna sa arunce tot din carut(mana)jos si eu sa i le dau inapoi si ea iarasi le arunaca si tot asa...
si sa o vedeti ce o amuza cand ii spun sa nu mai arunce...mor cand isi i-a palaria din cap,se uita la ea dupa care o arunca cu o tactica ceva in genu"...la gunoi cu ea,nu am nevoie de asa ceva".
Si noi ii citim seara,in general tati ii citeste,dupa baita ,masaj,laptic,insa nu are rabdare,ea vrea sa "guste cartea"
.
trebuie sa ies la plimbare ca nu mai are stare,numai bine