Bebelusi de iulie-august 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza, eu mi-s cam zombi, ieri bebelina n-a dormit toata ziua decat 15 min, si a fost tare maraita, inclusivb duda ce am culcat-o la 08.45, se mai trezea din ora in ora si mai maraia nitel, asta pana la 2 dimineatza, noroc ca a adormit singurica..
M-a disperat cu scosul CD-urilor din stativ, a albumelor foto de sub masa etc...e tare haioasa..
Nicole, si noua ne e tare dor de voi, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem in ultima vreme, ma uit cu pofta la pozele voastre din parc, dar lasa ca reusim si noi cumva sa ajungem...
Carmen, agitata este, dar nu stiu daca de la dinti sau pipi, sau ambele...
Adina, ce fel de sunca ii dai lui Alex, nu de alta, dar a mea pediatra mi-a spus sa introduc mezelurile cat mai tarziu...Am auzit ceva de Fortzoso, sau cum s-o scrie, dar nici cu el nu a fost de acord...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Adelutza, Stefi si Denisa!

Mitzule, pai io crezi ca-mi mai amintesc ce am citit ieri?!...hahaha...(oricum nici pe moment nu-mi mai aminteam de ce am ras ...foarte precis...hehehe)

Adema, Botosica tot cu trezit din 2 in 2 ore urland de pe la 4 luni, plimbata prin camera adoarme la loc, nu am voie sa stau pe pat, sa stau [pe loc...trebuie copilu' leganat si plimbat.
(am niste muschi de halterofil la gat de mai mare dragul...:)))
Cred ca o sa mai tina ceva, asa ca io ma pregatesc psihic sa nu mai dorm noaptea intreaga pana cand o sa faca mandra...hmmm...2 ani?!...

Sanatate la mamici si pitici!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Neata si de la noi !

Sunt zombi si eu, imi pica si capul pe birou si mai am si pasageri prin agentie. Azi noapte Bebita mea s-a frikinit toata noaptea ca si ieri noapte deltfel si nu a vrut sa doarma la ea in patut, asa ca am luat-o in patul meu ca sa mai rup si eu ceva somn ca eram si mai rau azi.
Big problem de vreo patru zile Anne nu mai bea sucul de fructe, mai ia doar cateva gurite ( inainte bea cam 150 ml de suc ) si nu mai bea apa mai deloc. Credeti ca e grav ca nu prea mai bea lichide ?
Offffffff ce tie si cu galustele astea mici in fiecare zi iti mai fac cate una "buna".
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata si de la noi!

mai, dar schimbul 3 e chiar productiv ...
pupacim si noi toti sarbatoritii, incredibil sau nu, dar in curand vom sarbatorii primul anisor din gasca, io stau si ma intreb cum de trece timpul asta asa de repede, ca mai ieri eram toate agitate pe aici ca se apropia luna iulie si deveneam mamici ...sa nu radeti ca m-am trezit nostalgica!

Adina, ne lasati voi singurele in parc, dar cand veniti intram la recuperari, pana atunci vom sta cu Alex al Marinei ca doar si el e tot pretendent, il asteptam si pe Luca in parc ...sa nu stea moata singura, ca s-a invatat cu baietei langa ea!

plec ca moata s-a trezit cu fata la cearceaf si face figuri, chiar nu stiu ce vrea, dar ma duc sa-i tin companie!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi!
Mei, io de cand culc copilu asta mai devreme seara, adica la opt, se fatzaie intr-una noaptea. Azi noapte i-am dat lapte de doua ori, plus apa, plus asezat in pat de nu stiu cate ori, si in final l-am luat cu noi ca nu mai puteam (dupa ce a adormit l-am pus la loc). asa ca acum iar sunt , io, ca el n-are nici o treaba.
Eu va compatimesc sincer pe cele care va treziti la sase sau la sapte, ca eu n-as putea. El de obicei doarme pana la opt si si asa mi se pare criminal.

Gongutza, deci suntem "vecine"..... Tu din Alba, eu din Sibiu.

Ieri am avut placuta surpriza sa vad ca Tudor papa bucatele de fructe. pana acum nu i-am dat asa de frica sa nu se inece, dar ieri am incercat. I-am decojit vreo doua felii de protocala si le-am rupt in bucatele mici si la fel cu niste pepene galben (care, apropos, ii place foarte mult) si i-am dat si a papat cu mare placere.

Apropos de seminte, mi-ati facut aseara o pofta si n-aveam nici una in casa. Inainte sa fiu gravida eram mare consumatoare de chestii sarate, bineinteles si seminte si chipsuri. Dupa ce am nascut vad ca m-am schimbat mult in sensu ca rareori mai simt nevoia de sarat, dar in schimb as manca la prajituri si la dulciuri....Dar ieri cand v-am auzit mi-ati facut pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vad ca e epidemie pe aici de barbati care pleaca mai mult de acasa. Dupa cum va spuneam, si eu sunt singura saptamana viitoare.

Cristaliiiiiiiiinnnnnaaaaaaaaaa mama, zi-mi si mie niste strategii de "coping" ca parca al tau a fost plecat mai mult timp (o luna, nu?). Cum ati rezistat? Sau poate ar trebui sa o intreb pe Marina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

I-am facut capul calendar pe messenger....hehehe
A fost tare greu, dar trece repede timpul...Eu am chemat-o pe mama pe la mine ca nu ma descurcam....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna!

Andrea,Stefi a facut azi 9 luni....sa-ti traiasca!!!!!Am tinut minte ca este cu o zi mai mica decat David.

Aoleu....am de citit un capitol!!!!

Revin.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna! Iaca am reaparut si eu dupa o saptamana ingrozitor de aglomerata. Din pacate asa se anunta urmatoarea perioada si ma oftic pentru ca nu o sa mai reusesc sa stau cu voi asa mult.
La multi ani bebicilor care implinesc luni azi!
Am pus poze noi pe yahoo in albumul de 10 luni! Enjoy!

Din pacate nu am sa reusesc sa citesc tot acest capitol dar sper ca sunteti toate bine si ca nu are nimeni probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mamaaaaa.....mi se invart ochii in cap,parca eram in sesiune...nu mai apucam sa termin!Dar am citi tot.

Scuze,mai erau sarbatoriti,dar eu doar atat stiam de la prima pagina..asa ca la multi ani!!

Acum am multe in cap dupa un capitol si juma...dar vroiam sa-i raspund Dariei ca David uda o gramada de barbite de nici nu stiu cum este fara ele,fac parte din vestimentatie.

Altceva care ma roade...cind mai aveti timp de citit ca eu nu stiu ce sa fac mai repede cand doarme bebe?!

Off...nu mai stiu..am obosit...indata se scoala copilul,asa ca ma duc!

Mai vorbim!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput