Bebelusi de iulie-august 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai ca-mi place de voi...parca este o atmosfera mult mai destinsa de vreo saptamina ...sau mi se pare mie...
Eu au disparut pentru ca mi-am luat sotul de-o aripa si am fost la training...despre security...cum nu avem noi voi pe net in timpul serviciului si despre spam , hoax etc....Dar ce nu stiu ei este ca sint dependenta de DC asa cum al meu sot este dependent de ziare.com:)...si in fond ce vina am eu ca nu -i de lucru? Nu-i asa, mai fetelor?
Ma duc la un tutun si revin...si daca nu sinteti pe aici o sa am un monolog :)

Mergi la inceput

OK Simona deci ne batem in pozici cu bb-ii pe olita...miine , da?
Adina sa aveti o vacanta placuta...am vazut si eu cetatea de la Alba Iulia ...frumos orasul...

Mergi la inceput

Stefania si Adeluta!!!
acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adelutza muscatoare de tatze, stefi care inca papa din ea si denisei, de care nu stiu nimic. sa va faceti fruummoooassseee si deeesssteeeeppteeee sa-i intreceti cu mult pe ai vostri.
pup la gagici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumim fetele ptr urari. Sa speram ca fetele noastre norocoase (numai fete s-au nascut pe 13 se pare) ii vor depasi pe parinti.
He, he, he, azi am mancat inghetata, si mama ce ne mai lingeam pe buze.
Noapte buna frumoaselor.

Liliana

Mergi la inceput

liliana, ai culcat micuta sarbatorita? drept ca maine e ziua ei, dupa ora de aici. si eu ma gandeam azi ca iar placea lui philip inghetata, dar cum mama tine cura...
mai gagici (asta e intrebare pt maine), voua vi s-a intamplat sa geama bebeul? puiul meu in seara asta cand l-am pus la nani, n-a mai avut chef de nici un ridicat in patut, statea cumintel si parca gemea asa. n-are febra, or fi dintii? l-am uns cu niste gel desi nu-i place si dupa 5 minute cand am intrat in camera sa-l verific, dormea. oare facea de oboseala? e prima oara cand il aud facand asa...

philip&andreea

Mergi la inceput

roxy, mey da' tu esti secretoasa rau, de ce nu ne impartasesti programul suedezului? eu sunt curioasa ca vad ca il culci la 8, ca si mine pe philip, desi de cele mai multe ori e mai devreme, si voiam sa vad pana la cat doarme. daca nu cer prea mult...
gata, ma'c sa termin cartea

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata de la noi, asa cu noaptea-n cap!
Ne-a terminat Codrut! Se scoala noaptea din 2 in 2 ore si urla daca nu il plimbam prin camera in brate.Da' urla, nu gluma! Nu stiu ce are ca eu nu mai pot. Ba i-au dat dinti, ba a fost bolnav, ba se scarpina! Asa de la 4 luni! Nu m-am vaitat pana acum la voi si cu asta, dar m-a 'dovedit'. E teroare!
Si nu pot ,Kimm, sa aplic metoda ta cu lasatul sa planga (desi parca am citit ca si tu l-ai pus pe picioare la leganat...)ca urla de scoala tot cartierul si se scarpina de isi da sangele pe piele!
Multumesc pt. numele magazinelor de Bucuresti, dar cred ca va trebui sa imi explicati mai bine pe unde sa le gasim.Poate imi da careva un mail si mie cu detalii mai pe intelesul 'provinciei'...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!Sa fiti cuminti si sa dormiti noaptea!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am uitat sa va mulumesc pt. aprecierea pozzelor lui Codrut. Basmaluta aia chiar a fost a lui Mami cand era mica si muuuuuuuuuuult mai cuminte!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adema hihihi si eu i-am pus lui patrikc niste hainutze vechi,,,,vad ca nu-s singura!!!
Andrea, scuze, nu vreau sa fiu secretoasa! dar uit intotdeauna sa scriu mai mult, mai ales ca stau cu un oki pe "suedez" care cine stie ce mai "lucreaza" intre tijmp. deci: trezit dmineatza la 7, 7 fara ceva. alintat, chitzait, cintata "tatatitetete" in pat pina se simte vreunul din noi sa se duca sa il schimbe si sa il aduca cu noi in pat unde se mai chitzaie un pic. apoi lapte (240ml) la 8. plimbare, la 12 pranz: felul 1 - supa sau ciorba cu legumele zdrobite cu furculita si carne/ou/ficat, felul 2 fructe. nani pe la 13-13.30 (chiar mai devreme daca nu doarme deloc la plimbare) eventual cu ceva lapte inainte la 17 iaurt cu branza de vaci si fructe/mamaligutza cu branza/orez cu lapte. la 20 (sau chiar inainte) lapte (240ml) si nani pina dimineatza la 7. multumita?
(intre timpi probabil ca a mai postat cineva, ca eu am prins grasunu cu labutzele in galeata cu apa de la spalat pe jos.....)
revin!

Mergi la inceput