Bebelusi de sept - oct 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa felicitari si sa fiti sanatosi sa va putete creste fica in liniste!Pupici!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

FELICITARI SI DIN PARTEA NOASTRA PENTRU AISSA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Roandre si celelate,multumesc mult de urarile sipentru gandurile frumoase .

Aissa .,felicitari si de la noi si sa va rasplateasca dumnezeu cu tot ce este mai frumos pe lume pentru frumusetea sufletului vostru.Of,ca tare as mai fi adoptat si eu daca mi-as fi permis.Am lucrat cu ceva ani in urma pentru cateva luni intr-un orfelinat....si mi-a ramas sufletu la ei,cateodata,nu prea des,1-2 ori pe an ii caut pe cativa dintre ei,au acum 8-9 ani,of...chiar ma batea gandu intr-o vreme ca daca tot stau acasa cu Giulia sa mai iau unul ca si asistent maternal,...dar nu prea este spatiu,stam si cu mama,eu ,sotu si 2 fete.Parca ma si simt vinovata pe undeva ca nu pot ajuta mai mult...Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

FELICITARI AISSA! Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate tie si lui tati sa va cresteti fetita scumpa in pace si fericire!!!!

Ionela ce-ti mai fac bubele?Piticul cum e?

Noi azi am iesit afara cu urlaturi......a urlat copilul meu de m-a innebunit! Si a mancat azi ceva de speriat!
Ma duc la el ca iarasi ma solicita....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Felicitari aissa,
ne bucuram enorm pt. voi si va uram ca toata viata sa fiti la fel de fericiti ca acum!

andora, drum bun si distractie placuta! o sa vezi ca totul va fi bine! Asteptam sa te intorci sa ne povestesti cum a fost!

bine facem, multumim de intrebare pufymic si lilia. Inca mai am bubite, nu s-au tras de tot, mai ales pe fata, insa cred ca maine o sa ma deghizez (ma fac araboaica), o sa ma acopar din crestet pana in talpi sa ies cu mititelul de alex afara. Nu mai putem sta toata ziua in casa, avem 10 zile deja de cand n-am mai iesit, chiar daca l-am scos pe balcon nu a fost de ajuns pt. el si nu prea ne mai intelegem. si-a stricat programul de somn, nu mai doarme decat o data pe zi (si dormea de 3-4 ori). Oricum sunt bucuroasa ca a inceput sa pape ceva mai bine. Sa vedem daca va face si el, deocamdata nu da semne. Sotului meu i s-au tras mai repede, a facut si tratament. Oricum am inteles ca vara asta se poarta "pielea cu picatele".

Fetelor voi i-ati pus sa faca la olita? Ca ma bate gandul sa incerc, sa vedem ce zice alex.

Pupici multi si muuuuuulta sanatate!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ce stiti despre raguseala la bb? Pe langa faptul ca tuseste, Andrei al meu nici nu mai poate chiui si mi-e tare mila de el.
Cineva mi-a spus ca trebuie neaparat sa-i dau antibiotic dar dr pediatra nu mi-a prescris asa ceva!
Va multumesc pentru raspunsurile anterioare!

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Aissa, te felicitam si noi! Sa o pupacesti pe Alexandra si sa-i daruiesti toata dragostea din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Aissa felicitari si de la noi!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by ionika

Ce stiti despre raguseala la bb? Pe langa faptul ca tuseste, Andrei al meu nici nu mai poate chiui si mi-e tare mila de el.
Cineva mi-a spus ca trebuie neaparat sa-i dau antibiotic dar dr pediatra nu mi-a prescris asa ceva!
Va multumesc pentru raspunsurile anterioare!

ioana, alex a facut o raceala puternica pe la 2 luni, avea febra tusea si era ragusit. Noua ne-a prescris insa dr. si antibiotice (ospamox) pe langa ambroxol si eferalgan. Antibiotice i-am dat 5 zile. I-a trecut cam 10 zile. Nu stiu acum ce sa zic, cred c-ar fi mai bine sa asculti medicul. Poti incerca sa-l ajuti pe andrei insa cu ceai cald (de tei sau ciubotica cucului) si cu lamaie. Sper sa te ajute ce ti-am scris. Muuuulta sanatate si putere!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari din partea noastra pentru aissa si sotului tau de la noi .Dumnezeu sa va binecuvinteze in toate ce faceti .

denyce ,roandre ,Deanna mea roseste de atitea coplimente .
andora pe cit timp plecati in RM ?
de la noi

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput