Mamici de ianuarie-februarie 2006

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki primul mesaj a fost la 6:00 ora la care ma trezesc de obicei...dar am dormit de la 22:30 pina la 6:00 deci este bine...plus ca am mai tras la prinz 1 ora jumate de somn...acum sa vad diseara ce va mai fi..sa stii ca si pe mine din cind in cind ma doare burtica de parca mi-ar veni, iar cind stau intinsa pe spate si pun mina...parca-i toata un balon, dar banuiesc ca este normal...asa ca nu-ti face probleme...ce valoare a avut B-HCGul tau si care sunt limitele pentru sap. 4-5..? Nici eu nu am cine stie ce pofta de mincare, greturi ioc, si eu stau mai mult in pat ...sa creasca bebe mai repede...am oricum o stare de oboseala...sa inteleg ca ajungi prima la eco? Eu abia in 25...la 5 sap. si citeva zile...tu te duci la 5 saptamini fix? Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

UTOCATALINA!!!!!! BRAVO, DRAGA MEA!!!! si eu am citit mult timp topicul aspirantelor si stiu de cat timp iti doresti bebe!!! ma bucur atat de mult pentru tine..parca as fi eu gravida!!! sa fii sanatoasa si sa mearga bine sarcina!!! si sa ai toata increderea CA O SA AI CEL MAI GROZAV BEBIC!!!

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)

Mergi la inceput

Megbeng mercic din suflet...din sufletelul meu fericit...ma simt ....e adevarat bebicul asta mi-l doream de mult si nu mai stiam ce sa fac sa vina mai repde...Sa dea Domnul sa fie bine nu numai pentru mine, ci si pentru toate aspirantele si pentru toate maimicile! Iti multumesc!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA SEARA TUTUROR!
ULTIMUL CM 3 APRILIE 2005, DATA PROBABILA 8 IANUARIE!
MOLISA

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata nu stiu valoarea bHCG-ului pt. ca eu am fost sunata acasa si au spus doar ca este pozitiv si sa i-au vitaminele prescrise de ei 1 pe zi.Pana joi la eco am mari emotii

4+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

buna fetele ce mai faceti?eu sunt bine azi am reusit cu greu sa mananc un pic de carne de vita,fiarta si sa beau un pic de laptic ca au proteine si sunt necesare in timpul sarcinii,am avut noroc azi am dat la rate o singura data si sunt fericita,eu sunt ok parca nici nu as fi insarcinata nu ma doare burta nu ma simt balonata numai ca toata ziua
Maraki nu vreau sa te superi eu nu am zis ca etsi in varsta stii intai am vazut pozele cu baiatul tau si apoi cu fata sincer ma asteptam sa ai vreo 40-45 si tocmai de asta spuneam ca si eu voi fi o mamica tanara,eu am 20 de ani
Catalina ma bucur ca in sfarsit esti ok in legatura dar ai grija ca ceaiul de musetel nu face bine in cantitati mari
Tatiana felicitari pt bebel sa sti ca eu UM am avut-o pe 31 martie si data probabila a nastri tot prin 4-5 ianuarrie deci.......cine stie poate o sa nastem in aceiasi zi

in rest fetele si sanatate
eu poate sapt asta o sa merg la doctor
sa vad ce imi zice

Mergi la inceput

Neata scumpele...eu n-am greturi deloc...dorm in schimb cam prost noaptea...pofta de mincare nici atit...maninc ca de obicei...bine ai venit Molisa...tu cum stai la capitolul simptome? Maraki tu maine te duci la eco? Iti tin pumnii sus de tot sa fie bine si sa iti vezi simburelul cumintel...Luizza o sa incerc sa o raresc cu ceaiul de musetel..si de azi o sa trec pe iaurturi cu fibre!Apropo cind v-au aparut fetelor greturile? Eu am 4 sap. si 3 zile si nimic!Nu ca as vrea..dar la sarcinile de acum hat anii, pe care nu le-am pastrat, vomam intr-una...

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari fetelor!!!!!!!!
Si eu sunt mamica de ianuarie-februarie 2005, cu toate ca am nascut in decembrie.
Eu am avut Um pe 26 martie si am nascut pe 22 decembrie.
Acum 1 an, deschideam si noi subiectul asta, de mamici de ian-febr 2005, si uite acum deja s-a deschis urmatorul.
Daca aveti intrebari, nelamuriri, orice, noi suntem aici.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cata, la mie greturile au aparut in saptamana a 8-a si m-au tinut pana prin saptamana 16-17. Oricum, depinde de la caz la caz, nu este o regula.
Fetelor, sa luati acid folic, 1 mg pe zi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta ce bine ca ai experienta ca ne ajuti si pe noi...iau acid folic...stiu ca e bun...atunci sa sper ca nu o sa am greturi desi acum sunt abia la inceput...felicitari pentru bebelusul pe care il ai si pentru cel pe care il porti in burtica!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput