Mamici de ianuarie-februarie 2006

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki chiar ca suntem mina in mina cu termenul...si apropo eu care dormeam bustean...acum mi-e groza cind vine seara ca stiu ca iar o sa numar oi la noapte!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

fetele ce faceti cum va mai simtiti?eu azi nu am mancat nimik,sau ba da am mancat niste capsuni care ulteriorce sa fac?am slabit 1 kil de cand am aflat ca suntdar sper ca pe viitor sa fie totul ok,pana la urma
Marki chiar m-am uitat la albumul tau de poze si am ramasde copii tai mari(sa-ti traiasca)si tu nu arati a fi mama lor,adica nu arati deloc in varsta,si acum o sa mai ai un bebe e super bravo,la mine este primul bebel,asteptat si daca stau sa ma gandesc la varsta mea si eu voi fi o mamaica tananara cand copiii mei vor fi mari,
fetele voi cum va simtiti?

Mergi la inceput

Luizza, Maraki si restul fetitelor...in fine ieri am dormit bine...ura...Luizza nici eu nu am pofta de mincare, adica maninc, dar nu mai mult decit de obicei, iar ieri cind m-am urcat pe cintar slabisem 1 kg cum zici tu...am hotarit sa o mai raresc cu cintarul...partea proasta este ca eu reusam sa ies afara numai cu ceai antiadipos, si de cind am renuntat la el m-am constipat...am baut aseara niste ceai de musetel cu miere si ma duc sa mai iau o lingurita de miere pe stomacul gol...poate reusesc sa ies afara...voi aveti probleme de genul asta? Si inca o chestie: mi s-a reactivat bila lenesa..acum am si arsuri in capul pieptului!Pupici si aveti grija de simburei!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Apropo Maraki sa-ti traiasca copilasii mari si bebelina strumf.....la mine tot primul bebe este bebica asta mic...si mi l-am dorit cu ardoare de 10 luni de cind am renuntat la anticonceptionale..Eu am 28 de ani, deci voi fi si eu, Doamne ajuta, o mama tinerica!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineat fetelor !
M ainscriu si eu alaturi de voi ! Ieri mi-am facut un test care mi-a iesit pozitiv desi eu banuiam de cateva zile. Deci UM 9 aprilie DPN= 15 ianuarie. Inca nu mi-e foarte in clar in ce saptamana sunt. Varsta fatului cred ca e 3 saptamani, cu celalat tip de numarare a saptamanilor cred ca 5 .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu.tza spune:

Uraaaaaa!!! Ce ma bucur ca ati aparut. Eu am aflat vestea cea mare pe 1 mai si m-am tot gandit daca sa deschid subiect de ian-feb dar am zis sa astept sa ne mai adunam.
Sa o luam cu inceputul: U.M. 5 aprilie. Primul test 1mai -slab pozitiv.al doilea test 2 mai -un pic mai pozitiv. test de sange beta hcg pe 4 mai confirmand sarcina intre 4 si cinci saptamani.
deci noi implinim 6 saptamani marti 17 mai.
Simptome: dureri de burtica ca la ciclu si nu doar(uneori destul de inspaimantatoare dar din ce-am mai citit sunt normale)
-sani umflati si sensibili
-greta de vreo saptamana incoace(fara, deci suportabila dar neplacuta.A aparut exact cand imi ziceam " Mai,ce-o fi cu mine? chiar asa pic de greata clasica sa nu am si eu?")
hai ca m-am cam lungit Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

salutare,ce mai faceti fetele mele?eu abia acum m-am trezit si este ora douasi desi inca nu am mancat nimik inca,simt ca imi vine sa cata in legatura cula mine e ok ,de fapt nu am mai fost de vreo 2 zile la dar sincer daca stau sa ma gandesc bine ce sa iasa la mine ca nici nu mananc si ce mananc :)) si chestia cu bila lenesa.......e cosu plin de rufe la mine si de vreo 3 zile tot zic ca o sa pun la spalat:)) altceva ?nimik deosebit am o carte foarte buna despre bebei si despre gavide si acolo zice ca este foarte bine ca o gravida sa bea 1/2 litru lapte pe zi si un ou
fiert
voi ce ziceti?
acum pupici si astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna ziua, burtici mici!

Ana, dupa cum vezi, am aparut si eu!!!

Va doresc tuturor sarcina usoara, nastere rapida si bebei sanatosi si frumosi!!!

Ne alaturam voua, mamici si bebici, cu UM 1 apr si dnp 5 ian. Au inceput deja greturile, sunt sensibila la mirosuri, iar dupa pranz mi se face sooooomn - dar nu-i de mirare ca de un an jumate n-am prea dormit o noapte de la cap la coada. Am o fetita de un an si trei luni, dar acum sunt mai emotionata decat la prima sarcina.

Va pup,

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Buna fetelor:Lulu.tza, Luiza si TaniaG...Ana ..eu am 4 sap. si 2 zile...greturi inca nu...dureri ca la ciclu da...somn prost, sini durerosi...o stare de oboseala...greata am inteles ca apare pe masura ce nivelul HCGului creste, asa ca parca vad ca peste citeva zile o sa dau si eu la boboci.Apropo ce v-a zis doctorul? Luati ceva pina la prima eco? Mie mi-a zis utrogestan 4/zi, acid folic si Magne B6...Apropo Luiza azi am iesit afara, dupa ce am baut ceaiul de musetel de aseara si am luat o ligurita de miere pe stomacul gol...cel putin azi a fost ok...sa vedem in zilele urmatoare ca eu mai am si o bila lenesa..si eu am o carte bun :Mama si copilul pe care o citesc cu nesat!Tatiana si eu sunt sensibila la mirosuri si dorm mai bine ziua vad decit seara...dar asta este...si este bine...pentru ca sunt GREA...asta e tot ce conteaza...sotul meu a fost plecat cind am primit rezultatul la analiza de singe, dar stia de testele pozitive...maine vine...abia astept sa fiu fata in fata in el..ca la aspirante am stat destul de mult!Apropo la mine DPN este 20 ian.Ana esti in 5 sap. si putin...apropo cind va duceti la prima eco? Eu in jur de 25 mai!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua gravidutzelor si bun venit fetelor noi
Luizza multumesc pt complimente insa nu sant " in varsta" cum ai spus tu..luna viitoare implinesc 36 de ani...am baiat de 19 ani ( in sept implineste) si fata de 17 ani si 3 luni..pozele lor din album sant cu 2 ani in urma facute
Catalina spui ca ai reusit sa dormi bine noaptea trecuta insa...ai scris primul mesaj la 5 dimineata
Eu astazi iar am vrut sa ma duc la spital sa ma conving ca durerile astea de burta si intepaturile sant normale pt perioada asta de sarcina...sotul meu a spus ca mergem dar ca o sa se plictiseasca doctorii de mine in final ..in fine am renuntat sa ma mai duc....
Fetelor voi va simtiti balonate? Eu simt ca sant umflata incepand de sus de la stomac, am dureri de sani,si dimineata uneori greata....pofta de mancare nu este mai mare decat inainte, chiar pot spune ca nu prea mananc...ziua incerc sa stau mai mult in pat ( am impresia ca daca ma odihnesc mai mult, creste mai repede bebe )
Eu sant programata la eco joia viitoare pe 19...sant tare curioasa ce o sa se vada
Va pup fetelor si simptome cat mai suportabile va doresc

+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput