Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mai, fetelor, va scrisesem un mesaj... ca azi am logoree... si s-a dus undeva pe apa sambetei - tot sunt problemele astea cu inundatiile
Oana - voi unde mergeti si cand? Noi la "eterna" Paralia Katerini - fiind mai in nordul Greciei e mai aproape, plus ca ii stim cat de cat pe patronii hotelului, am tratat cu ei direct prin email si fax. Celor cu copii ne dau camere cu mini-bucatarie, la acelasi pret. Sper sa fie bine. Egoistilor, de ce nu luati copilu' cu voi, hm?
Laura - de ce nu aveti curaj sa o luati si pe Daria? Noi mai mult pe Cristina vrem sa o ducem la mare si ni s-a parut mai avantajos la greci - pret si conditii. Iar in ceea ce priveste sanii aia care odata erau zvelti si care acum vor sa se intalneasca cu buricul... te rog sa nu mai rasucesti cutitul in rana!
Clau - treci pe scara blocului si fura curent de la vecini! Cate zile estimati pentru operatiunea renovare? Salata aia ar fi buna si cu nitica branza langa ea

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ela, noi speram sa terminam repede, dar nu mai repede de o luna, ca daca ne-am apucat atunci facem cat mai multe
Super daca va da camera si mini bucatarie si la acelasi pret!

Daniela, oare ce face acum??? s-o fi intors din Texas??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

N-am inteles eu prea multe de la scandinavi, dar maine citesc eu tot subiectul si ma pun la punct cu povestirea
Ela, noi n-am prea fost in concedii ( eu si Marius impreuna ) si vrem sa fie ...dezmat total, iar cu bbul dupa noi n-ar fi tocmai usor. In concluzie vrem sa fie concediu pantru noi nu pentru Daria. Aveam de gand s-o luam si pe mama , ziua sa i-o daruim Dariei, iar noptile so lasam cu mama si noi sa ne facem de cap. Nu s-a putut anul acesta , poate la anul . Oricum Daria se duce la tara si cred ca se va distra super acolo ! Inca e prea mica ca sa planga ca n-o luam cu noi asa ca ..ne facem de cap cat mai putem.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura bine faceti! Mergeti si simtiti-va bine ca mai mult ca sigur asta va fi ultimul concediu in 2

Gata, s-a trezit Raul!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu-i coreeeeect....iar vorbiti de lucruri "sfinte"!!!

Dupa ce ca sunt o balena ucigasa, nici de concediu la mare nu cred sa apuc sa ma bucur anu' asta!! Cu 2 copii....unul mic mic (maxim 2 luni) si unu ceva mai maricel....da' nu prea mare, pe care nu-l poti lasa nici un minutel nesupravegheat, halal concediu va fi, chiar daca as incerca sa merg!!
As lua-o pe soacra-mea dupa mine, da' cine s-a ars cu ciorba sufla si-n iaurt (pentru cine nu stie, anu trecut ne facusem planu de mers la mare cu tot cu socrii care nu fusesera niciodata pe litoral pana atunci desi stateau in Braila, in ideea ca le platim lor drumul si cazarea, ei au grija de fata iar noi ne facem de cap, numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ....ca soacra-mea nesatula nu s-a multumit sa vina singura, a mai luat-o si pe cumnata-mea cu tot cu nepotica dupa ea, tot pe banii nostrii bineinteles, am stat claie peste gramada in 2 camere 5 adulti si 2 copii, copii mici plangeau dar niciodata in acelasi timp, adormea unul, se trezea altu, plus ca soacra-mea cu 2 copii mici pe cap nu facea fata, noi eram mult prea nervosi sa i-o lasam pe malina, in fine, a iesit o maaareeee porcarie....asa ca dupa 3 zile i-am trimis pe toti acasa si am mai ramas cateva zile doar noi si tare bine a fost!!).
De fapt asta-i familia lu' barbata-meu, obisnuiti sa stea claie peste gramada, fara prea mult bun simt din punctul asta de vedere, in rest sunt niste oamneni super ok cu totii, numai ca fiind 4 frati si de familie relativ saraca, acum cand barbata-meu, fratele cel mare a atins un anumit standard (pe care restu nu-l au, dar nici nu s-au zbatut, ce-i drept) li se pare normal la toti sa profite cat mai mult de pe urma lui! Iar eu m-am cam saturat pana peste urechi!

Hai ca m-a apucat vaicareala....cred ca de la cumnata-meu mi se trage....ca nu mai pleaca odata de pe capul nostru, o sa ajung sa nasc si el nimic!! Desi de la inceputul saptamanii chiar cauta intr-o disperare sa se mute si nu gaseste nimic. Da' face si mofturi, ca ala vrea nu stiu cate luni in avans, ca ala cere nu stiu cat, si tot asa. Gata....ma opresc aici ca daca nu s-ar putea sa asistati la o criza de gravida isterica....si nu-si are locu!

Hai ca am fugit spre casa, ca mi-a ajuns atat munca pe ziua de azi. Pupici si-o serara placut, nu stiu daca ma mai lasa moata sa intru si de acasa!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor dragi, am ajuns acasa. Clau, multumim ca te-ai gandit la noi si iti trimitem un milion de .
Lara a obosit, cum era de asteptat, dar s-a distrat pe cinste...si noi pe langa ea. Acum ne vom odihni pana luni cand plecam iar pentru cateva zile la St. Louis.

Am vazut ca vorbiti de calatorii cu copiii, pai sa va zic eu cum e!! Daca aveti nevoie de incurajari sa luati copilasii in concedii cu voi intrebati-ma pe mine. Lara are deja la activ vreo 14 zboruri (in total, adica "legs" cum se zice aici) si diverse alte calatorii cu masina, unele scurte de 1-2 zile, altele lungi de pana la 6 zile. Si mai urmeaza...
Asa ca, nu va mai speriati, luati copiii cu voi cu sau fara alte "accesorii" din dotare ca soacrele, mamele etc. si o sa vedeti ca va fi tare bine.

Va pup si sper sa revin dupa ce adoarme Lara.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

valeu ce liniste se asterne seara
Raul s-a trezit la 4 si ceva, am papat, ne-am imbracat si am tulit-o afara...ne-am intors doar pe la 8 si jumate, i-am facut baita, papa si somn!
Mai dupa masa e o adevarata placere sa ies cu Raul...ma duc direct in parculet si acolo incep sa se stranga copilasii la groapa de nisip...au fost vreo 10 toti in martie aprilie 2004...pe bune!!! O singura fetita era din februarie Azi Raul a dat dovada ca e un baiat "artagos"...s-a luat la tranta cu un baietel cu 2 zile mai mic ca el...mai sa-i fi vazut cum se rostogoleau prin nisp Au fost de coma...dupa batalie ca adevarati barbati s-au luat in brate si s-au pupat
SI eu sunt franta de oboseala, m-a alergat nu gluma..cred si de aia slabesc io asa Nici nu mai pot sa-mi tin ochii deschisi

Daniela, bine ai revenit! Mai da plimbareti mai sunteti voi! Ffff bine! Da spune-ne mai multe, cum a fost in Texas??? Ceva poze??

Mickyyy, nu te mai agita ca nu-ti face bine...nu te agita, ca ai sa vezi ca toate se vor aseza si la voi!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Mickyyy, nici acum n-a plecat cumnatelu de pe capul tau ? Chiar ca esti o eroina ! Eu de mult as fi explodat !
Ma duc sa vorbesc cu galatencele ca azi avem de stabilit intalnirea cu fetele dar si cu bebeii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau, a fost foarte bine in Texas. Numai ca am avut parte de o ploaie cum n-am mai vazut demult. Am stat o zi in Houston si ziua urmatoare am plecat in Austin cu o masina inchiriata. (Distanta intre ele e de 4 ore de condus.) Ei, si pe drum ne-a prins potopul. Am crezut ca sparge tabla masinii. Dar am ajuns cu bine si zilele urmatoare am avut vreme frumoasa in Austin.
Am facut si poze dar nu voi avea timp sa le ordonez in computer inainte de a pleca la St. Louis. Cred ca dupa ce ne intoarcem o sa aranjez ambele albume (Texas si St. Louis).

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ela super ca va duceti la greci. dar cu ce va duceti ca drumul cu autocarul sau este obositor (15-18 ore). pe mine m-a terminat, nu-mi place de nici oculoare. nu este prea mica? sau luati avionul?

claudelu bine ca ne-ai zis retzeta, asa tine si mama dar cate o zi din fiecare. sa-i spun ca tocmai s-a apucat de cura. poate ma apuc si eu ca nu reusesc sa scad sub 55 de nici o culoare, poate cu . au aveam 48 de kile cand m-am maritat si vreo 53-54 canad am ramas gravida, asata dupa 3 ani de casatorie si pastile anticonceptionale.

oana tu ce intrebi de regim? poate de ingrasat la tine. :-))) sau sa stii ce sa nu faci?

miky tu ai scutire. in plus anul trecut nu mi se aprea ca sunt grasutza ca aveam bb mic de tot si eram mandra de realizare. si mama ce balcoane mai aveam de se uita toata lumea, acum noroc cu buretele de la sutien. dar macar stii ca ai scapat de o grija. si cand noi o sa fim grasutz tu o sa fi fotomodel..

neda plimbareatza este Lara.

noi cu concediul anul asta mai greu ca vrem sa terminam casa complet + mobila + covoare pe unde mai lipsesc. asa ca cel mult o sapt la sinaia,unde sper sa ne odihnim. si noi ne gandeam sa o luam pe mama dar din alte considerente, este singura si nu a mai fost in concediu de 15 ani (da cand aplecat tata; s-a sacrificat pt noi ca studenti sa avem toto ce ne trebuie si in fiecare an vacantza la munte / mare) si voiam sa mai shimbe si ea aerul. plus sa ne facem si noi de cap linistitzi. oricum inca nu am stabilit exact.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput