Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am intrat sa va dau Buna Dimineata!
La Arad e soare si frumos si plecma afara!
Va pup dulce!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata!
Si eu tot sa va salut am intrat.....si fug la o tigare....chiar daca stiu ca nu-mi face bine, da's nervoasa.....n-am reusit sa-mi iau permisul nici azi, asa ca in week-end voi ramane in bucuresti . A fost nu stiu ce tampenie de summit,m cu nu stiu cati presedinti si ministrii prin Bucuresti si politia romana a fost ocupata cu aia, au lasat balta toate cererile si contestatiile pentru permise saptamana asta!

Nedda, bine-ai revenit, si....drum bun, ca vad ca iar ai planuri de plecare !

Laura, n-a placat, din pacate, desi se pare ca si-a gasit ceva si luni se muta. Dar isi mai gasise o data ceva si s-au razgandit aia (sau poate s-o fi razgandit el, naiba stie cine) si tot pe capul nostru a ramas.

Malina, spor la amenajat! Ar fi super daca mai reusiti sa plecati, fie si cateva zile in concediu, dar oricum, si daca nu plecati, eu cred ca noua casa merita "sacrificiul".

Hai ca am fugit la tigare....vorbim mai tarziu! Poate reusesc sa va povestesc cum am facut eu juma de noapte alba !

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Mickyyy
Ela si nopi tot la Paralia ,ia spune la ce hotel va duceti si in ce perioada paote ne nimerim pe acolo.Legat de Alex o sa mergem cateva zile la mare la noi cu ea ,la greci vreau sa ma relaxez eu dupa un an de tras,mai ales ca nu as avea cu cine sa ma duc as sta non stop dupa ea.
Daniela hai mcu pozici ca sunt curioasa,mare plimbareata este fata ta ,bravo!
Laura hai la cafeluta ,Malina sa povestesc si eu de buretei sau de las doar pe tine?
regimul era pentru al meu concubin,draguta daca ai ceva de ingrasat astept cu nerabdare

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Bineinteles ca merg la cafeluta, Oana ! Ma primesti si cu tigara ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Si cu doua Laura!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, vrei ceva de ingrasat?! Hai sa-ti spun eu reteta testata, functioneaza 100% , se ia una bucata barbat, se presteaza in perioada prielnica si fara nici un fel de protectie, si in catva luni rezultatul e garantat: !! Si nu disperati daca nu iese din prima, perseverenta-i cheia succesului !!

Asa...si acum revenind la oile noastre, hai sa va povestesc ce patiram noi azi-noapte...pe la 3 ma duc sa-i fac fetei biberon ca plangea de numa numa si nici o sansa sa taca cu suzeta sau doar cu putina apa. Si ajung eu in bucatarie, si parca-mi lipsea ceva, da' nu reuseam sa-mi dau seama ce! In fine, pe jumate adormita ii fac biberonul fetei, ma intorc in dormitor, i-l pun in brate si asteptam sa-l termine ca sa ma pot intoarce la culcare si dintr-o data ma luminez, imi dau seama ce lipsea: Tasha, pisicul meu care de fiecare data cand ma vedea noaptea prin bucatarie facand lapticul era mereu intre picioarele mele mirlaind si el dupa o portie suplimentara de papica la ora aia. Eee...si-o iau invers, cand oare am vazut-o ultima data pe Tasha.....nu-mi mai aduc aminte...dar sigur de cand m-am intors de la serviciu pana atunci n-am vazut-o. Il trezesc pe barbata-meu sa-l intreb daca stie ceva de mitzi....pe jumate adormit isi da cu presupusu ca o fi pe balcon. Se ridica din pat si dai si cauta pisica, la 3 noaptea, nu era pe balcon, nu era nici inchisa-n baie, nu era nicaieri. Am uitat sa va zic, mitzi a mea e pisic de apartament, nu iese niciodata afara, doar pe balcon sau pe pervazul de la geam. Asa ca va dati seama, panica pe noi la 3 noaptea, unde-i Tasha. Barbata-meu mai avea un pic si se imbraca sa iasa afara sa caute pisica. Il linistesc si-i explic ca la ora aia sigur nu rezolva nimic, sa asteptam pana dimineata. Apoi da-i si framanta-te, cand am vazut-o ultima oara.....ba ca miercuri seara, ba ca joi dimineata, nici noi nu mai reuseam sa ne aducem aminte. Normal ca nici unul n-am mai dormit cateva ore bune, ne foiam amandoi si ne faceam mustrari de constiinta ca n-am avut grija de ea, ba chiar ne trecuse prin cap acum cateva zile sa o ducem la tara o perioada, ca va fi destul de greu cu 2 copii mici sa-i feresti de parul sau zgarieturile ei.
In fine, trece noaptea cumva, dimineata prima grija la trezire....s-o cautam pe Tasha. Iese barbata-meu in balcon (eu deja ma gandeam la ce-i mai rau, o fi patit ceva doamne fereste si zace pe sub vre-un pat moarta) si da- si cauta prin toate cotloanele....nimic. la un momentdat mi se pare ca aud un miau....dar nu trag prea mari sperante ca ar fi ceva, mai ales ca in starea in care eram cred ca si usa daca ar fi scartait eu tot miau as fi auzit! Ii zic totusi lu' barbata-meu, si el imi confirma ca parca si lui i s-ar fi parut, asa ca ne mutam cautarea in dormitor.....si....surpriza...deschidem usile la sifonier (acolo unde tinem hainele groase, de iarna, si nu umblam in mod frecvent) su numai ce vedem un botic de mat iesind de-acolo! Statuse Tasca a mea mai bine de 24h inchisa in sifonier, cu noi in camera, si nu scosese nici macar un miau (cel putin nu atunci cand eram noi in preajma). A prins momentul ieri dimineata cand am scos ceva de acolo (in general umblam rar, maxim o data de doua ori pe saptamana in bucata aia de dulap) si-a zbughit-o printre haine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi facut o zi intreaga acolo, i-am dat bonei de lucru, sa caute prin haine sa vada daca cumva si-o fi facut nevoile pe-acolo (sunt aproape sigura ca ceva ceva tot a facut, ca 24h sa se tina e prea mult, chiar si pentru ea), oricum eram asa de fericiti ca am gasit-o ca deja nu mai conta nimic altceva azi-dimineata!

Mergi la inceput

Haios mat,a tras si el un pui de somn!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Fetelor, eu tocmai m-am intors dintr-o vizita la mamicile de ian-feb.
Saphir a nascut deja, IoanaCo mai are putin, inca 2 fete tocmai au anuntat cele 2 linute de pe test....pe-acolo a inceput sa ploua cu gravidute! Voi nimic nimic??? Hai ca deja au implinit un an puiutii , eu zic ca e cazul sa va puneti pe treaba!
Celelalte 2 gravidute de la noi au disparut in ceata, sper sa nu fi patit nimic mariana si sa fie doar ocupata cu mutatul, ca kulta stiu ca-i ok, am vazut-o postand in continuare la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, metoda ta de ingrasat la mine a mers struna ! Asa ca Oana daca vrei kg in plus primesti si bonus cu reteta aceasta : UN BEBE mic si dragalas.
Cat despre pisici si pataniile cu ele, te inteleg Mickyyy, si eu am avut doua : prima a murit ( statea pe pervaz si s-a aruncat dupa o vrabie, am plans dupa ea vreo trei saptamani ) iar a doua am trimis-o la tara cand am ramas insarcinata ( mi s-a parut periculoasa combinatia bebe pisic ). Asa cum acum Daria imi lumineaza ziua ( sau ma innebuneste ) asa si pisicile mele ma bucurau.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Offf fetelor ce draci am, de fapt ce draci am avut...am venit acasa cu un entuziasm si chef de munca de invidiat...mi-am zis ca ccc culc copilul, si pun la spalat si intre timp mai si calc...scot hainele, le sortez, scot si hainele pentru calcat, vreo 2 mormane... pana aici totul e ok...cand sa bag masina in priza, face flama si gata cu prizele Mi s-au ars sigurantele Sun repede dupa Clau, sa vina sa le faca ca nu cumva sa-mi piara chefu de munca...stau si stau si Clau nu mai apare SUn iar dupa el, el in cautare de sigurante, ca deh nu se mai gasesc sigurante si noua nu vor sa ne puna panou nou, nu pricep de ce Intr-un final apare si omu meu cu sigurante, dar chefu si sporu meu de munca s-a dus pe apa sambetei...acum cu sa u fara spor n-am de ales trebuie sa si spal si sa calc Numa bine ca i-am facut program si la Clau, merge el si plimba copilasu

Mai Mickyyy, pai eu n-am de gand sa fac repede inca un copilas, asa ca eu sunt prima care sar din lista Si asa cum ati patit voi azi noapte cu pisicu, am patit noi exact acum 2 ani cand de Paste s-a gandit Clau sa-mi cumpere un iepuras care a evadat din cutie si a iesit la plimbare prin casa...in noaptea de Paste, dupa inviere cine muta mobila prin casa, noi Intr-un tarziu, pe la 4 dimineata il gasim fain frumos pe balcon intre lucrurile lu Clau Sanu mori de draci, ca noi ca nebunii am mutat toata mobila din casa...drept urmare a doua zi l-am si trimis la bunica lu Clau la tara

No gata, mai fetelor ma duc sa-mi continui munca

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput