Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura, te astept la o cafea. (adica tu cafea, eu cola ca la ora asta nu mai beau cafea...)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Deci numa pe Laura o astepti la cafea...no bine atunci eu merg sa ma pregatesc pentru plimbare desi e tare urat afara

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi!

Hai sa va descretesc putin fruntile cu un banc pe care tocmai l-am primit si mi-a placut tare mult:

Ion se opereaza de hernie. Dupa o luna vine la control.
Medicul:
-No Ioane cum te simti?
-Foarte bine domn doctor. Mi s-o tras firele, pot ridica orice, numa un
bai am: inainte ma pisam asa un jet sanatos, cu bulbuci, amu numa un pis
pis.
-Ioi am uitat sa-ti zic. Cand te-am operat, ti-am scos si un rinichi.
-Da de ce, am avut cancer sau ceva?
-Ba, Ioane, am avut eu o obligatie...

Asaa....si acum revenind la lucruri serioase, azi la 3.15 am programare la eco....abia astept s-o vad pe bebitza, ca au trecut mai mult de 2 luni de la ultima intalnirte virtuala! Sper sa nu se fi intors cumva acum pe ultima suta de metrii si sa trebuiasca sa ajung la cezariana, ca nu vreau!

Pupici si-o zi buna tuturor...am fugit si eu la o cafeluta...chiar daca nu beau!!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

hop si eu. am lipsi motivat.
in sfarsit am intrat in apartament de luni si suntem f vrednicutzi. deja avem baile si bucataria cojite de faiantza, au intrat faiantzarul si electricianul sa se uite, a venit si proiectantul pt gaze si proeicet centrala. am cumaparat ieri gresie fainata, sanitzare. astazi intra inslatorii, termopanele, sa taie caloriferele si eventual sa bage si gazele.

in rest bine sanatosi si deja obositzi dupa doar 2 zile .

nu am apucat sa citesc decat pe sarite

araya am vazut ca intreba de operatie de fimoza. noi am scapat de operatie prin decalotare fortzata. a fost usor, duap ce am plecat nu l-am mai durut, doar cand am mai decalotat noi si nu era vindecata rana. de operatie am inteles ca in functie de cat de serioasa poate fie plecarea pe loc acasa (probabil ca la noi), daca taie internarea este de o zi doua (am inteles ca ramen destul de urat ca nu se mai acopera putzic, dar nu stiu).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubitelor ! Am aterizat si eu la birou dupa un drum prin ploaie si vant !

Mickyyy, foarte bun banc ! Succes la intalnirea cu Daria Maria !
Claudelu, plimbare placuta ! Nu te sperie vremea rea ?
Anca, spor la facut bagaje !
Simona am dat curs invitatiei tale la cafea ! E foarte buna !
Malina ce fericita trebuie sa fii ! Mie imi place la nebunie perioada in care umbli dupa fainata gresie si var, cand amenajezi, chiar daca e foarte mare consumul de energie! Tare as vrea sa ma parte si eu anul acesta de o mutare, dar cu 8 nunti obigatorii nu stiu daca reusim.
Andreea, si eu sunt printre cele fericite : Daria inca mai are doua somnicuri .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Fetelor din Bucuresti: Unde gasesc si eu vaccinul PRIORIX?Am cautat la toate farmaciile mari (Help Net, Sensi Blu, 2NA, DONA) dar nu au.

Mergi la inceput

Ruprich, ce-i cu vaccinul asta ? Il faceti voi suplimentar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Priorix:trebuie facut la 1 an si o luna (este contra rujeola, oreion si rubeola).Doctora mi-a spus ca trebuie facut neaparat.Inainte venea in dispensar, si-l plateai acolo, dar nu le-a venit nici lor de vreo 3 luni.

Mergi la inceput

Da, nici la noi nu a venit, dar mie nu mi-au spus ca trebuie platit. Am sa intreb daca asa se numeste si vaccinul nostru. Poate o fi vorba de altul. Multumesc Ruprich !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am uitat sa va povestesc, ieri seara, acasa, ma jucam cu fata. Avea o papusica mica si se chinuia de zor sa o aseze in picioare pe masa. O ajut o data, de doua ori, pana la urma se prinde fata mea cum se pune papusa in picioare.
Vine tati acasa, mami bucuroasa, hai sa-i arate ce-a invatat fata.
- Malina, ia arata-i lu' tati cum pui tu papusica sa stea in picioare pe masa.
Malina se uita nedumerita la mine.
- In picioare iubita, pune papusa in picioare, repet eu, sperand ca voi reusi s-o fac sa inteleaga ce vreau de la ea.
La care fata mea se lumineaza brusc, pare a intelege ce ii cer eu, ia papusa in mana, se aseaza in fund pe covor, salata un picior in sus si sprijina papusa de talpa piciorului !!!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput