Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Sau poti sa-mi trimiti lista si trec eu.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Oana, e si numarul tau de mobil pe lista, cel de fix nu.Am vrut sa-ti trimit lista dar nu stiu de ce nu pot s-o pun ca atasament la mail,ori nu stiu io cum sa fac.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ok, mamici, multam.inteleg c unii copilasi dorm o data, altii de doua ori.mmmmm, sper ca philip sa ramana la 2 somnicuri pe zi pt muuuult timp.
va multumim de raspunsuri si o seara faina

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pai se poate?? cum plec eu cum gata liniste si pace...ei sa fie

Rayule, las-o ma sa se bucure si ea ca ii duce cineva doru...e doar asa de smecherie...sshhhtttt nu spune la nime ca tot tu esti IUBIREA MEA iar m-am dat de gol

Oana, sterge numerele de telefon ca poate te trezesti cat e suna te miri ce indivizi!

Alina, vezi ce fac, provoc gelozi

Philip, noi avem doar un somnic peste zi dar ala e destul de mare adica de 3-4 ore!

Noi am fost la plimbare, de la 17.30 pana la 20.30...a fost super fain...am un grup de mamici toate avem copilasii nascuti intre 10 martie si 12 aprilie Super nu???

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, esti fericita claudelu cu somnicul lui raul. mda, am sa vad eu ce noroc am sa am cu philip. deocamdata doarme de 2 ori, un somnic mai lung dimineata si unul mai scurt la amiaza. acusi il pun la nani (la mine e aproape 2 pm). asa am patit si eu, in grupul meu, nu mai e nimeni, cred ca fetele s-au dus la culcare.
merci de raspuns

philip&andreea

Mergi la inceput

Clau, deci asa care va sa zica! No lasa numa,ca nu va dau io nici un semn din Romanika, ca si asa nu va intere.

Mergi la inceput

Philip, uite vezi tu cum sunt si fetele astea...te lasa cand ti-e lumea mai draga

Alina, daca nu ma suni pun bāta pe tine

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ai bita sanatoasa Clau? Sau iti aduc una de baseball de-aici?

Mergi la inceput

Alina, mersi n-am nevoie ca doar tata e tamplar si ii zic sa faca un par sa ajunga pana la Baia Mare

Rayule, si ca sunt o scrofita...abia acum am citit mesajul tau de la scandinavi!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Alona eu te invidiez ca ajungi la Baia Mare asa de curand. Cirese, capsuni... numai de bunatati o sa ai parte.

Tudorel

Mergi la inceput