La noi, la Galati sa veniti! (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
verutza spune:
Buna ziua fetelor,
Se vede treaba ca sunteti foarte ocupate, ca de obicei era multa activitate in clubul galatencelor. Am vrut sa va scriu azi dimineata dar cea care a scris ultima eram tot eu. Vad ca LauraFlo a incearcat sa sparga gheata, dar n-a avut cu cine.
Iubitele mele, sper ca sunteti bine si BB-ii la fel. Noi ne-am propus sa mergem in week-end la Lepsa si il vom lua si pe Dalian. Sper sa fie cuminte si sa nu ne faca probleme. Cu cea mica nu am curaj sa plec caci vrem sa ramanem si o noapte acolo.
Jocelyn,
Bine ai venit printre noi si cand treci prin Galati, nu uita sa organizezi o intalnire cu toate fetele.
Numai bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Ce frumos Vera ! Sa va distrati si sa aveti vreme frumoasa !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Jocelyn spune:
Multumesc pentru "bun venit" :)
Chiar daca stau in Bucuresti, tot Galatiul a ramas in sufletul meu si daca, sper, o sa raman insarcinata, am de gand sa nasc la Galati si poate ne vom putea muta 2 ani cat o sa stau acasa cu bebe (cred ca anticipez prea mult
cand nici macar nu pregnant hehehe).
Ce smiluri dragute are forumul asta si sunt asa multe topicuri de citit...ma pun pe treaba ;)
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
vilma spune:
Mai, umorul meu e negru rau, nu va luati dupa mine, ca-s batuta rau (in cap) de soarta! Nu va imaginati ca mai am vreun neuron intreg, asa ca pliiiz, aveti mila. Chiar daca ne intalnim la cafea, eu nu sunt sigura cat de repede incep sa vorbesc coerent.
PS: copii mei nu mai stiu decat de frica politiei, astia-s autoritatea suprema in famelie.
Aaa, mie imi e indiferent daca ne intalnim cu tot cu tatici, ca tot degeaba, ei isi vor gasi subiecte foarte importante de discutie, iar noi vom alerga in continuare dupa pitici, ca de obiecei. Sau poate numai la mine e asa? Maine e miercuri? Daca vreti la terasa, trebuie sa amanam, ca cica iara se strica vremea.
Jocelin, bine ai venit, trebuie sa preiei stafeta, zi-ne despre tine, poate avem amici comuni.
Sa aveti o zi buna maine!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
liliac1 spune:
Jocelyn Rilecs ca timpul nu-i pierdut pentru beibi!
Aaaa, si bine ai venit! Te asteptam sa ne dai un semn in calatoria ta spre drumurile natale. Cum sa nu-ti ramana sufletul aici?? Noi am ramas cu totul asa ca te intelegem...
vilma Hai, nu mai fi atat de modesta!! Sincera sa fiu, te-am admirat cum ai reusit sa faci fata la 2 copilasi, amandoi cu personalitate puternic dezvoltata...Cand o auzeam pe Anca cum vrea ceva in timp ce Tudor tragea in alta parte...ma gandeam cu groaza cam ce-as fi facut eu.
In acceasi categorie de mama extraordinara o includ si pe Verutza, care spre rushinea mea, mi-a potolit copilul! Eu n-am stiut ce sa fac cu una si nu vreau sa ma gandesc cam cum ar fi cu 2, unul sa urle si altul sa fuga!
verutza Sa dea domnul sa fie vreme vrumoasa, dar este bine sa va uitati la prognoza meteo, ca s-a anuntzat iar vreme de stat in casa si numarat bani sau de facut copii
Unde-s celelalte fete???
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Aici sunt si eu ! Da's ascunsa bine ! dupa o cafea mare mare si o tigara fumeganda
. Teancul de acte le-am dat deoparte, am tras tastatura mai aproape ...si acum vreau sa vorbesc cu voi.
Vilma, daca ploua avem motiv sa lasam copiii acasa iubito ! ca sa nu avem remuscari , dar eu parca m-as intalni si cu ei ca sa socializeze si ei , din cauza ploii nu prea au avut cum. Vedem noi cum este vineri si stabilim daca ne intalnim, cum , cand si unde si mai ales cu bb sau fara.
Liliac, intotdeauna ( spre disperarea noastra ) o a treia pesoana are greutate mai mare in fata copiilor, asa ca nu te mai stresa, bine ca s-a linistit copilul. Vera, ai fost la inaltime !
vilma spune:
Lili, multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie. In seara asta am spart vasul de la cafetiera intr-un elan nervos, dupa incercari prea multe de a inchide gura macar copilului mai mare care se presupune ca intelege.
Cel mai trist e dupa, ea cu lacrimi in ochi, speriata, eu incercand sa ma justific. Din pacate pentru ea, nu mai pot, mai fetelor, are o mielitza incat ma scoate din minti, am ajuns sa-i spun de zeci de ori intr-o ora sa taca din gura. Orice as spune, e urmat de un DE CE?
obligat.
Era sa spun ca au fost vremuri bune alea cand nu vorbea, dar imi dau seama ca spun prostii, ca doar tot nu era liniste in casa. Ce daca nu stia sa vorbeasca, ca doar se facea inteleasa prin tipete.
V-am lasat, o seara buna si sper sa ne vedem in we singurele, sau poate chiar vineri dupa amiaza...nu stiu ce program aveti voi.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Sunt si eu pe aici, da' n-am timp din pacate !
va pup si va urmaresc din umbra !
liliac1 spune:
Se pare ca vremea nu tine cu bebelinii, dar tare as vrea sa ma bucur alaturi de voi la o cafea. Cine este disponibil vineri dupa-amiaza???
Adica mai dupa 18:00, sa vina tati acasa sa aiba grija de copilul-atomic!
Astept!
LauraFlo spune:
Si eu sunt pentru o intalnire vineri, dar iarasi este mama plecata din localitate si inca nu stiu ce program are iubitul sot, dar in principiu vreau si eu la intalneala.