La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Bravo fetelor! Super pozele de la gaseala voastra!
Si micutzii sunt totzi frumoshi de la un cap la altul!

Pupici!

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Super poze ! Liliana imi poti trimite si mie fisierul pe contlaura@yahoo.com ? Pacat nu ne-am dat seama sa-ti facem si tie o poza .
Ce bine ca nu ne-a speriat ploaia si ne-am intalnit !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Salutare
Laura i-ti trimit pozele dupa ce ajung acasa ca nu le am
aici la munca.Sa-mi spui daca vrei toate pozele sau numai cele cu Daria.
Ce spuneti de o intilnire vinerea asta pe 20 Mai in Oraselul Copiilor?
Aducem copii imbracati de scandal si i-i bagam intr-o groapa cu nisip.

Liliana

Mergi la inceput

Liliana vreau toate pozele, si eu sunt de acord cu o noua intalnire da chiar trebuie sa fie la groapa de nisip ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Daca vreti sa apucam sa vorbim, cred ca trebuie sa ne intalnim la o sectie de politie...

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

imi pare nespus de bine ca am reusit in cele din urma sa ne intalnim cu bebelinii, cu toate ca eu am facut o criza pana acasa si am bocit o bucata buna de drum.
Pozele sunt super!!!
Tizo Daca poti si ai timp trimite-mi si mie pozele pe mail (toate) ca sa am cu ce ma lauda!!
Cat despre urmatoarea intalnire, eu nu mai am curaj sa vin cu copkil in dotare decat daca il iau si pe tati, iar al nostru nu vrea sa vina daca este singurul . Asa mi-a explicat in seara respectiva.

Sa va spun ce voia fii-mea dupa ce ne-am despartit si de Daria?? Sa plec!!! Sa o las singura in mijlocul strazii. M-am dat si eu dupa un tufis sa o pot urmari iar don'shoara era f. fericita. Cum imi faceam aparitia, cum urla ca din gura de sharpe...Am intrat in panica, am luat copilul pe sus si am dus-o fortzat pana aproape de casa. Ea tzipa iar eu plangeam. Ca la circ. Nu-mi mai trebuie sa plec singura cu copilul!

Va si va doresc o saptamana frumoasa si usoara!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Vilma, ce umor ai tu draga ! Chiar la politie ? Trebuie doar sa-i lasam acasa, iar noi sa ne intalnim la o terasa la o cafea si o tigara ! Totul e sa avem cu cine sa-i lasam !
Liliac, te compatimesc iubito, mai ales ca si eu am avut parte de un show ieri . Oare ce ne facem noi cu fitele copiilor nostri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Dragele mele,

Imi pare foarte bine ca am reusit sa ne intalnim, dar fiind cu copii era de asteptat sa nu putem vorbi aproape deloc. Vilma are dreptate, dar parca mai bine ar fi la terasa cum spune Laura. Chiar mi-ar face placere sa stam putin la taclale. Liliac1, imi pare rau ca te-a necajit Andra dar stai linistita lucrurile astea se vor schimba. Si mie mi-a facut multe figuri Dalian, si inca le mai face. Cat e de mare, urla cat il tine gura daca nu-i cumpar ce vrea el. Azi dimineata cand l-am dus la gradinita, s-a lovim la picior de masina si a inceput sa tipe sa-l pup pe picior in mijlocul strazii. I-am explicat ca ne rade lumea sa facem asta si sa astepte sa intram in gradinita. A plans pana cand l-am pupat. Si are 4 ani....
Liliana29s multumim pentru poze si nu-i nimic daca Alina nu a iesit...data viitoare.
maggy,
bine ai venit printre noi si te asteptam la urmatoarea intalnire!
Ele, nu-i nimic ca n-ai ajuns, nu e timpul trecut, vom mai organiza intalniri.
Va pup si poate ne intalnim in formula completa data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Buna la toata lumea. In sfarsit mi-am facut si eu cont pe forumul asta si acum scriu primul meu mesaj
Sunt din Galati dar locuiesc in Bucuresti, just married (dar nu ca in filmul cu acelasi nume)-adica avem 7 luni de la casatorie si cand implinim un an, o sa incercam un bebe :P

Avand in vedere k sunt cam speriata de tot ce inseamna sarcina, nastere si toate celelalte am zis sa intru aici din timp si sa invat cat mai multe :) de la cele cu experienta ;)

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Jocelyn, bine ai venit la noi in club ! Se pare insa ca astazi fetele ori sunt la plimbare ori sunt patrunse de problemele de la serviciu, caci de obicei era ceva activitate si pe subiectul nostru.
Nu te sfii sa ne pui intrebari despre temerile tale !

Mergi la inceput