La noi, la Galati sa veniti! (3)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
verutza spune:
Pentru mine Gradina Publica e departe, eu locuiesc langa Spitalul de Copii. Va trebui sa vin cu masina, dar Alinutza nu sta singura in spate. Voi veni cu Dalian, dar numai eu stiu cat voi alerga dupa el prin Gradina. Voi cam pe unde locuiti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Buna Vera ! Noi locuim in Micro 20, cam pe langa Neacsu, dar probabil ca vom lua un taxi si sigur ca vom veni fara carucior, deci nu numai ca voi alerga dupa copil ci il voi si cara putin in brate !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Oare Gradina Publica e prea departe pentru toata lumea ? Vreti sa facem intalnirea in loc ? Prima oara parca vorbisem de Parcul lui Durbaca ? Eu nu ma supar daca se schimba locatia, voi hotarati .
vilma spune:
Noi am fost o singura data in parcul lui Durbaca si nu mi-a placut cine stie ce, dar recunosc ca nu-mi place nici unul din parcurile din Galati 100%. Cred ca singurul loc curat ar fi Gradina Botanica, dar asta e departe de toata lumea, cred.
Pentru noi, distanta nu e o problema, suntem "familie mobila".
PS: ca sa fiu sigura ca vorbim de acelasi parc: este vorba de parculetul de la Popescu (piese auto), nu?
Deci, daca nu va e dor de Gradina Publica, ne vedem la parcul Durbaca.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
'Neata Galati!!!
vad ca o puneti de o intalnire cu cei mici ..... pot sa imi aduk burta la un fotbal??? am glumit
Laura, Daria mea dupa ultima eco e cu cuc ..... asa ca trebuie sa caut alt nume ......
LauraFlo spune:
Liliana nu pasa motanul ! Participa si tu !
Alina , Daria mea ( daca ar fi avut cuc) ar fi fost David ! Vii si tu diseara , nu ?
liliana29s spune:
Laura am avut un motan pe care l-am iubit taaaare mult da' a trebuit sa-l dau inainte sa nasc
.
Venim la Durbaca?
Liliana
liliac1 spune:
Optez si eu tot pentru parc Durbaca si tot din motive de distanta prea mare pana la gradina publica...
Nu de alta, dar noi trebuie sa venim cu maxi-taxi si merge fii-mea cam pana in Tiglina dar apoi incepe tambalaul...si cred ca intr-o zi o sa ne trezim ca ne da jos...
Deci, eu votez pentru parc Durbaca, pe la 18-18:30
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Super ! Pana la Durbaca pot sa ajung si cu carutul ! Am scapat de carat Bebeul de 12 kg !