La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Chiar ma intrebam Vilma tu de ce nu vii pe la noi . Am tras cu ochiul la pozicile tale chiar saptamana trecuta ! Poate sambata ne intalnim cu bebei, e bine?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Ce telepatie ! Toate am postat in acelasi timp !
Mai eu cred ca se infiripa o iubire mare intre noi !

Mergi la inceput

Nimeni nu are nimic de spus ? Nici o boacana de povestit ?
Eu voiam sa spun ca de fapt mi-e indiferent daca ne intalnim vineri sau sambata pentru ca oricum nu am cu cine s-o las pe Daria ( mama pleaca din localitate ), asa ca hotarati voi si eu ma conformez.
Daca ploua putem sa ne intalnim cu BB ii la locul acela de joaca de pe Balcescu. Ce spuneti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

scuzati de intarziere.
Nu prea am timp, e bataie pe calculator...
Fetelor, ce ziceti de vineri, la ora 18, in Gradina Publica? S-o anuntam si pe Vikinga (Laura), eventual, cat mai sta pe aici.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vilma Ar fi o chestie super daca ar putea veni si vikinga...
Numai ca daca n-a dat nici un semn pe aici nu am stiut cum sa luam legatura cu ea. Daca poti sa o anunti in vreun fel ar fi ok!
Vineri la 18 in gradina publica este bine, un pic cam departe dar daca toata lumea este de acord atunci ma supun majoritatii.
LauraFlo Pe Balcescu este 100 mii ora pentru copii la joaca...Plus ca preturile la bauturi sunt un pic exagerate...
Sa vedem ce parere au celelalte fete...

Asa cum am spus, ma supun majoritatii, numai ca in oricare din conditii, probabil ca noi vom intarzia din motiv de program la copil...Daca am noroc sa se trezeasca mai devreme de 17 (ceea ce-i putin probabil), voi ajunge la timp.

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Galati dormi ? Pustiu mare pe aici ! Parca aveam o intalnire de aranjat !?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna fetele din Galati,

Am urmarit tot ce ati scris pana acum dar nu am putut interveni. Nu ar fi rau sa ne intalnim la "Brice" parca se numeste locul de joaca de pe Balcescu. Dar sa vedem si parerea celorlalte mamici. Eu voi veni doar cu Dalian. De data aceasta ne intalnim cu copiii, nu-i asa?
Oricum, trebuie sa fim constiente ca nu vom putea vorbi deloc intre noi daca suntem cu copii. Cum doriti asa facem. Asteptam propuneri...

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu as zice sa ne intalnim in parc, totusi. Locul acela de joaca mie mi se pare foarte inghesuit si destul de slabutz dotat. Si in parc e free, oricum.
Deci, cine se inscrie pentru maine, vineri -13 mai, ora 18:30, in Gradina Publica (desi sunt tzantzari acolo), dar macar nu e trafic ca pe Faleza, sau imposibil sa stam adunate daca mergem in Oraselul copiilor. Ar mai fi o varianta cu Gradina Botanica, dar poate fi valabil doar daca au program peste ora 18 (ceea ce nu prea cred...)
Maine putem sa stabilim si ce facem de 1 iunie, eventual.
Va astept.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Venim si noi la intalnire ! Pentru noi Gradina Publica e cam departe da' ce nu facem noi pentru o intalnire cu fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput