sunt copilasii vostri afectuosi/pupaciosi ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Pina mai acum vreo luna Dragos nu ne pupa decit daca il rugam noi, dar si atunci ne cam milogeam de el, dar acum, nu stim cum s-a prins ca daca cere ceva si ne pupa primeste imediat de cere, chiar daca cere un lucru interzis acum 5 minute. Drept pentru care primim pupaturi multe "din interes" si doar asa cind ne gidilam ne mai pupam asa, "din dragoste". Si Dragos ne pupa tot pe gurita, dar nu ne-am speriat niciodata, mi se pare devreme la 1 an si 5 luni sa-i explic ce e cu pupatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

O, da si inca cum. Este nascut in zodia racului, si ei sunt foarte afectuosi. Si cu mama si cu tata. Pe amandoi ne pupaceste.
Si ce bucurie mai mare poti sa ai cand vii de la lucru si iti sare in brate.

Cu toata dragoste de care suntem in stare
DanaR si Patric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Nuuuuuu...de unde...te rogi de el sa stea sa-l pupi...dar fuge razand...se uita in spate...si iar rade si iar fuge...Ii place sa se joace cu noi, ne prinde de mana din proprie initiativa, se cuibareste in bratele noastre (ca sa ajunga pe dulap sau la biblioteca, nu de altceva!), dar nu pupa si nici nu-i place sa fie pupat. Am uitat sa va spun ca are 1 an si 5 luni...Si este Fecioara (brrr!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Eeei, Ioana, uite ca mi-am gasit o "colega de suferinta"
Eu nu le am pe astea cu zodiile, de fapt nu prea cred in ele, nu stiam ca "fecioarele" sunt mai <reci>...
Fetitza mea e varsator...mamici <varsatoare> sau cu copilasi varsatori, ce parere aveti, are sau nu legatura cu zodia ???

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Iepu' e foarte afectuos.Ne imbratiseaza,ne "pupa"(ca doamnele care-s date cu ruj pe buze si se tem sa nu-si ruineze machiajul)-adica intinde obrajorul la pupat,se bucura cand vine tatal lui acasa si pur si sare-n bratele lui,e gelos daca ne vede ca ne imbratisam si vine repede sa-l iau in brate,ca nu cumva sa piarda ceva...dupa ce-l luam in brate,daca-l pupam amandoi pe cate un obrajor,face o figura fericita si isi acopera ochisorii cu manutele...e un dragalas!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu acum sunt racita rau si īncerc sa ma feresc cāt pot de Vladutz....dar el shtie ca mami e "bonavioaa" shi ma calareshte de nu mai poate!! ma pupa īntruna!! shi cānd dorm ma pupa!! ca se mai īntāmpla uneori sa pic de oboseala si de rau ce'mi e pe canapea, la televizor...shi el vine shi ma pupa pāna ma scol :-))) Il iubesc de mor!!!!!!!

Puiutzi pupacioshi va doresc shi voua!!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu trebuie sa va spun, cred ca cineva mi-a schimbat copilul....:-) (o fi vreo clona nebunatica, ca tot e moda acum). De 3 zile, ca-n Miorita aproximativ, copilitza mea se avanta cu capul inainte in independenta. Se manifesta si putin cam razboinic, ea, care era ca o mielushica....nu vrea pupuri, nu vrea "mamash" (masaj, pentru cine nu stie...), nu vrea gadi-gadi, nu vrea "vine moshu' prin salon, si apasa pe buton, tziiirrr"...
Alearga prin casa cu o energie care m-a stors, si asta dupa ce ne plimbam 2 ore pe afara, pe jos...
Se zvarcoleste in bratele mele de mama iubitoare de parca as avea ace peste tot.....
Nu asculta de loc, ea care era tematoare si nu iesea din cuvantul nostru.....
Heeeiiii, se apropie aniversarea de 2 ani, stiu.....dar speram.... macar ma consolez ca vine primavara si poate va invata cat de curand sa mearga pe tricicleta...
Draga mamei, nu mi-a lasat deloc timp sa ma pregatesc, io-s ca administratia locala, niciodata pregatita pentru "mult anuntatele" evenimente...ati depistat si umbra de melancolie, nu? asa am patit si cand am intzarcat-o, cu un ochi plangeam, cu celalalt radeam...
Va pup si va doresc pupaceli cat mai multe de la copilasi.
Vilma si Anca (1 an si 10 luni-astazi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Io's varsator...da' mie-mi place...suntem o zodie afectuoasa dar independenta...ne simtim repede sufocati de cei din jur... Asa ca... Toate cele bune! Ioana si Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacramioara spune:

Alex, cind vrea, este cel mai dulce copil si ma imbratieaza si ma pupa. Cind il apuca "pandaliile", nici nu sta la pupat, nici nu da pup.

Lacrima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Monica, Iti doresc multa sanatate, sper ca esti deja mai bine si sa iti traiasca Pupacila !!!

Vilma, sa stii ca la noi "criza de 2 ani" a tinut doar vreo 3-4 luni, cu toate manifestarile specifice, dupa care Laura si-a revenit si a inceput sa fie mult mai intelegatoare, pe masura ce a inceput sa inteleaga (si sa vorbeasca) tot mai mult..ptiu, ptiu, sa n-o deochi ! Apropos si de ce spuneai la subiectul Larei ca atunci cand o lauzi, incepe sa faca exact pe dos...mai, asa este !!!!!!!!!!!! lucru verificat de sute de ori; de cate ori o laudam, mai ales cand vorbeam acasa, ca maninca bine, ca doarme bine ca ce cuminte e, a doua zi le facea toate taman invers! Dar si reversul e valabil, de cate ori ma plang de ea, se face cumintenia pamintului. Ca, de exemplu, dupa ce am pirit-o aici pe forum la tot mapamondu', ca ce nepasatoare si rece e ea, nu zici ca a inceput sa fie mai dragastoasa..nu spun mai multe, ca mi-e si frica.

Ioana, asa e, mai, am observat si eu ca nu ii place sa ma bag prea mult in sufletul ei....

Lacramioara, o fi si baietelul tau in criza asta de 2 ani...

Dragelor, sa ne traiasca puiutii, mai mult sau mai putin pupaciosi !!

Elena&Laura

Mergi la inceput