sunt copilasii vostri afectuosi/pupaciosi ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Abia ajtept sa-nceapa si la noi pupaturile... ca deocamdata numa noi o pupam iar ea cind ne prinde ne musca (ma rog...asea fara dintzi) de barbie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Rayanul meu e un baietel foarte pupacios si daca ii spun gata nu mai pupa asa mult se supara si pune un boticCiteodata cred ca l-am rasfatat prea mult si ma gindesc e oare bine?Copii sint atit de dulci ......El singur imi spune vino mami sa te pup.Depinde cred de firea fiecarui copil...Catan va pupic si eu pe voi toate si pe copilasii vostri dulcici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Mai, oameni buni, speram sa gasesc si eu pe cineva, sa "compatimim impreuna" pe tema asta, dar vad ca aici e un forum de pupaciosi, mai...

La imbratisari si cuvinte dulci nu stam asa rau, uneori ma imbratiseaza si cand ma intorc de la baie, zice ca i-a fost dor de mine, si la dulcegarii se pricepe (a propos, Floricico, si tati al nostru este "printz" cateodata), doar la pupaturi stam mai prost..cateodata ii cer sa ma pupe si ea zice "nu" si atunci ma prefac ca plang, ceea ce o incanta foarte tare, fuge repede sa imi aduca un servetel "sa-mi stealga laclamioalele si sa-mi sufle nasul", asa cum ii fac eu ei cand plange...

Multi pupicei pentru toate pupacioasele mici, toti pupaciosii mici si... pentru "mushcacioasa" Ania !!

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Vevele nostru cit a fost mic nu statea deloc la pupat,da nici noi nu primeam nimic!Cred ca de vreo 4-5 luni am invatat-o in joaca sa dea pupici(kiss-kiss )si i-a placut ca noi rideam si-o aplaudam;ii placea mai ales sa trimita bezele cu minutza si sa se cocoate la mine-n brate,mai ales cind vedea ca n-o bag in seama si sa-mi dea pupici pe gura.Ce-mi place e ca pupa foarte atenta la ceea ce face ,concentrata si cu tzocaitul de rigoare!In ultimul timp are obiceiul atunci cind o cert sa nu mai plinga,ci isi lasa privirea si capul in jos si clipeste des pindindu-ma printre gene.Inevitabil ma buseste risul la faza asta;ba uneori vine si-mi da pupici cu forta ca sa ma impace.Jucariile si le pupa constant si zilele trecute chiar am surprins-o pupind fotoliul,bicicleta ei,un bebe intr-o revista,ca sa nu mai zic ca trece pe linga mine si ma pupa pe genunchi sau cind o mai tin in brate imi ia mina si-o pupa...Si io ma topesc ca luminarea!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

quote:
Originally posted by Elena

Mai, oameni buni, speram sa gasesc si eu pe cineva, sa "compatimim impreuna" pe tema asta, dar vad ca aici e un forum de pupaciosi, mai...

La imbratisari si cuvinte dulci nu stam asa rau, uneori ma imbratiseaza si cand ma intorc de la baie, zice ca i-a fost dor de mine, si la dulcegarii se pricepe (a propos, Floricico, si tati al nostru este "printz" cateodata), doar la pupaturi stam mai prost..cateodata ii cer sa ma pupe si ea zice "nu" si atunci ma prefac ca plang, ceea ce o incanta foarte tare, fuge repede sa imi aduca un servetel "sa-mi stealga laclamioalele si sa-mi sufle nasul", asa cum ii fac eu ei cand plange...

Multi pupicei pentru toate pupacioasele mici, toti pupaciosii mici si... pentru "mushcacioasa" Ania !!

Elena&Laura

Draga mea...

Am vrut sa spun ca-mi pare rau, dar n-ar fi adevarat. Imi pare tare bine sa spun ca Ruthie e o pupacioasa foc! E adevarat, nu intotdeaunam ca doar e fetita si trebuie sa mai lucreze si spiritul de contradictie... Dar, de regula, ne pupacim ca niste disperate, iar daca cumva se intimpla sa o cert, atunci sa vezi dragoste dezlantuita! Imi ia fata intre palmutele ei grasulii, ma trage spre ea, cu gurita deschisa si buzitele pregatite de pupici, iar intre pupaturi ii scapa cite un "mmamma" accentuat, de ti se inmoaie sufletul!

Astea pentru mama, ca de tata nici nu mai vorbim! Pe el il adora, ii tremura toate sunculitele pe ea cind vine acasa...

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by oanaruth

Astea pentru mama, ca de tata nici nu mai vorbim! Pe el il adora, ii tremura toate sunculitele pe ea cind vine acasa...

...auzi la ea, tremura din toate sunculitele cand il vede pe taica-su...scumpa de ea!!

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si noi facem parte din tagma mare a pupaciosilor.
De cand s-a prins David ca scapa mai ieftin cand e certat daca pupa, e si mai si. Cat e ziua de lunga il vezi ca vine cu bratele deschise inspre tine, cu palmutele in afara si cu un zambet strengaresc...sa te pupe si sa te stranga tare, tare in brate. Nu stie sa pupe cum trebuie si tina gurita deschisa, dar nu rateaza niciodata obrazul si nici nu musca din el

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucab spune:

Ralu este tare iubitoare.
Chiar i-am zis zilele trecute ca n-am s-o mai pup asa de des.
A venit repede repede la mine si mi-a zis:mama, pupa!
CAND o doare cate ceva zice:mama, pupa! Dupa ce o pup:Apuma nu mai doaie( acuma nu mai doare)....

Alina&Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Dragele mele, printesa mea care abia a facut un anisor pe 7 februarie are o personalitate destul de puternica, asa ca nu prea reusesc sa o determin sa faca ceea ce nu doreste. Asa se face ca nu este un copil prea pupacios, trebuie sa ma milogesc uneori foarte mult ca sa se indure sa ma pupe macar o data...este fireste o mare smechera si stie prea bine ce ii cer si uneori cind ii cer un pupic imi intinde siciita si indiferenta obrajorii, de parca o face doar de gura mea...alteori, cind ii cer sa ma pupe se intimpla sa aiba un acces de nervi si se repede cu gura larg deschisa sa ma muste si de cele mai multe ori nu abandoneaza pina nu reuseste sa prinda macar putin cu dintisorii ei ascutiti. Se mai intimpla, de asemenea, sa raspunda bucuroasa cererii mele de a-mi da "5 pupici", dar ma surprinde ca in asemenea situatii ma pupa pe gura si cu gura deschisa, ca sa nu mai spun ca uneori mai scoate si limba...sunt evident foarte uimita de acest stil, ca sa nu mai spun ca trebuie de fiecare data sa duc munca de lamurire cu mama mea ca de fapt acest pupat "cu limba" nu este o copiere a gesturilor "vazute in casa".
In fine, ideea e ca Ioana mea nu este o prea mare pupacioasa, o singura data a venit singura la mine si m-a pupat, fara nici un motiv aparent, ceea ce m-a topit definitiv, va imaginati. O surprind insa uneori pupindu-si papusa (are o papusa mare, veche, cu care ma jucam si eu cind eram copil, si, desi inca nu era nimerita pentru ea, i-am dat-o, pentru ca o incinta teribil). Ei, cu aceasta papusa este o intreaga istorie, pentru ca fata de ea are o serie de sentimente total contradictorii: ba o pupa si o ia in brate sau ii cinta, ba o stringe de git, o trage de par si o ia de un picior si o arunca din pat cu dezgust. Sincer, comportamentul acesta ma cam pune pe ginduri, deoarece in iulie ea va avea un fratior sau o surioara si deja incep sa ma tem daca nu cumva va avea si fata de acesta aceasta atitudine paradoxala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Am recitit subiectul postat de Elena (primul) si cel al lui Dinubebe (ultimul).
Nu cred ca sunt motive sa va ingrijorati, mamicilor!
Incerc sa gasesc o explicatie logica si plauzibila a faptului ca minunile noastre, atunci cand ne dau pupici, incearca, de cele mai multe ori, sa ne pupe pe gura (asa cum incearca si Ruthie, imi cauta gura cu gurita ei, bineinteles, deschisa, iar cand eu ma feresc si imi intorc capul in partea cealalta, insista si ma cauta in continuare). Parerea mea e ca orice copilas de varsta mai mica va face asa, pentru ca mintea lui asa il/o indruma. Cum le aratam noi dragostea (printre alte moduri de exprimare)? Cu pupici! Cu ce le dam acesti pupici? Cu gura! E normal ca acolo sa vrea sa-si depuna si ei/ele pipaturile de raspuns, nu realizeaza inca similitudinea gesturilor, adica nu-si dau seama ca noi ii sarutam pe obrajori, ei vad numai chipul nostru, nu ne oglindim undeva, ca sa vada ca nu ii sarutam pe gurita!

Am reusit sa fiu incoerenta, nu? Iertati-ma!

Ideea este: relaxati-va si nu va nelinistiti, pe masura ce vor creste, vor simti nevoia de alint si sigur vor renunta la sarutul pe gura. Pana atunci, sa nu va simtiti vinovate ca ar avea comportament paradoxal.

Mergi la inceput