Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Doinna spune:
Buna dimineata si de la noi.Nu am mai scris de mult dar v-am citit si tare m-a mai ajutat.Eu sunt tot cu greturi mari nu pot minca nimic si vomit de 4-5 ori pe zi.Sper sa vina si vremuri mai bune!
Am fost si eu la doctor si am auzit inimioara puiului,ce emotii am avut!!!
Fetelor,voi cu ce va mai..rupeti greata?ca eu nu mai stiu ce sa fac,parca nimic nu merge...
maria_alexia spune:
Doinna, la mine vad ca deocamdata "tine" figura ba cu saratele, ba cu suc de lamaie (care e cam acid totusi, si atunci iar da-i cu saratele). Dar la mine nu e asa de grav...
Altfel, am citit ca ghimbirul ajuta (in orice forma - natural, pulbere, pastile...).
Iar o prietena care a avut si ea probleme chiar mari cu varsaturile imi spunea ca ea cu catina s-a calmat. Primise de la medic de luat niste pastile naturiste pe baza de catina, apoi s-a prins ca merge si cu sirop, care e chiar bun.
Fetelor, voi stiti cumva mai multe despre catina in cazul varsaturilor ?
Ina869 spune:
Felicitari noilor venite si sarcini usoare!
Lavi- de cele mai multe ori imi pregatesc pachetelele pentru servici de seara (spal salata, fructele, etc. si le pun in pungulite) iar a doua zi doar le scot din frigider si asta fiindca si eu am dimineti cind ma trezesc greu.
Pico -si eu sint racita,nu stiu daca este din cauza ca am stat printre persoane care sint gripate sau din cauza aerului conditionat de la servici, cert este ca imi simt capul cat un dovleac.Inca nu am febra,asta-i bine. O sa ma maninc lamai cu miere, portocale si grepfruit, caci de medicamente nici sa nu aud. Sper sa treaca curind, caci nu mi-este prea bine.
Stie cineva alte leacuri?
Pupicei!
& bobita 10+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Bic spune:
Doinna, incearca cu ginger (ghimbir) murat. Ginger-ul de fel se recomanda impotriva greturilor, daca mai e si murat... Eu cu asta mi-am dres usoarele greturi.
Care erai cu temperatura pe aici, parca Pico, repaos total la pat, multe fructe si sucuri din fructe stoarse acasa, supica si nani toata ziua. Sanatate!
DPN 2.11.05
IrinucaR spune:
Dupa o excursie prin toate farmaciile si plafarele din zona Piata Sudului nu am gasit Prenatalele Royal Tonic... Si cei de la plafare mi-au spus ca nu au mai adus de mult timp pentru ca nu se vinde.
anda77, eu am urmatoarea nelamurire: cate comprimate sunt in flaconul de Trim II si III - adica iti ajung pentru 6 luni ?!?!?! Pentru ca daca le vand la pachet cu alea de Trim I, n-ar fi nici o problema, dar pe net scrie ca Flaconul pt trim II si III are 30 de comprimate, adica fix pentru o luna... Te rog sa ma lamuresti...
IrinucaR
13+
www.irinucasisoru.3x.ro
lordra spune:
quote:
Originally posted by IrinucaR
Dupa o excursie prin toate farmaciile si plafarele din zona Piata Sudului nu am gasit Prenatalele Royal Tonic... Si cei de la plafare mi-au spus ca nu au mai adus de mult timp pentru ca nu se vinde.
anda77, eu am urmatoarea nelamurire: cate comprimate sunt in flaconul de Trim II si III - adica iti ajung pentru 6 luni ?!?!?! Pentru ca daca le vand la pachet cu alea de Trim I, n-ar fi nici o problema, dar pe net scrie ca Flaconul pt trim II si III are 30 de comprimate, adica fix pentru o luna... Te rog sa ma lamuresti...
IrinucaR13+
www.irinucasisoru.3x.ro
Irinuca, eu sunt cea cu Royal Tonic, nu Anda77
.Sa-ti spun cum sta treaba: o cutie are 30 de capsule si costa 102.000 (cele de trim. 2+3, ca astea te intereseaza acum). Intr-adevar, nu se mai gasesc in farmacii, asha incat, daca te intereseaza, iti pot scrie pe privat nr. de tel. al laboratorului care le fabrica. Acolo potzi face comanda: cam intr-o saptamana le ai acasa.
Eu mi-am facut comanda de 5 cutii....atatea mi-ar trebui pana la sfarsitul sarcinii (iti ajunge cam o cutie pe luna, ca se iau doar 1/zi).
Eu sunt multumita de ele: sunt naturale si nu m-au ingrasat deloc.
Bafta multa!
Lordra
dienutagraviduta spune:
Fetelor, eu nu pot sa ma plang de greturi, nu sunt foarte grave, dar le compatimesc pe viitoarele mamici care varsa tot ce mananca...
Chiar sunt ok in ultima perioada, greturile sunt suportabile, mai putin ieri, cand am mancat la cantina niste pui cu varza calita...mare greseala, am crezut ca morrrr!!!!!!!!!!!
era grasa, mi-a venit pe gat inapoi toata ziua, mai ales ca am mancat-o cu pofta, si nu mai stiam ce sa fac; sotul meu a fost la farmacie si s-a intors cu...stupoare totala !, credeam ca il omor... ceai de sunatoare !!!!!!!!!
care culmea, a fost bun... chiar mi-a trecut greata de la el...
asa ca mi-am facut o cana si in dimineata asta, asa preventiv.
totusi, desi am devorat toate materialele referitoare la cezariana, sincera sa fiu nu m-am lamurit mai deloc, zilele astea voi merge si la oftalmolog, sa-mi spuna o parere dupa consult... o fi prea devreme sa imi dea niste informatii clare ?
dienutagraviduta
si bebelusha 10+
anda77 spune:
irinuca, am flacoanele acasa, asa ca iti spun maine cate comprimate sunt in flaconul pt. trim.II-III. pe ala nici nu l-am deschis ca eu n-am trecut in trim II. oricum eu ma gandeam ca nu e obligatoriu sa iei zilnic. au destule chestii in compozitie, poate nici nu e indicat un bombardament zilnic timp de 6 luni... de ce nu mergi la plafarul la care te-am indrumat? mai au inca.
ina, am inceput sa-mi fac pachetel de excursie, cum ii spuneai tu, pentru serviciu. ieri a fost mult mai bine. tot am mancat mult mai mult decat intr-o stare "normala", dar totusi mai putin decat zilele trecute.
Pico spune:
Multumesc fetelor pt sfaturile voastre.
Bic,pai cam asta am facut.Am baut o multime de ceai(sotul meu imi punea la fiecare cana o lamaie intreaga),miere,vitamina C.
Nu sunt impacata cu faptul ca am folosit picaturi de nas desi(sotul meu are o agenda medicala cu toate medicamentele si acolo nu scria nimic la contraindicatii)iar mama mea care este medic mi-a spus ca pot folosi picaturi de nas(Bixtonim).
Eu am un "cui" pt ca nu stiu unde am citit ca nu ar fi bune picaturile in sarcina. Voi ce stiti?
12+
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag