Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
Am uitat sa intreb ceva.
Are careva dintre voi palpitatii? Eu n-am avut niciodata probleme cu inimia, dar acum ma apuca tam-nesam. Imediat dupa ce ma bag in pat sau dupa ce manin, in general le simt cind stau linistita, culmea.
Am cautat pe Internet si sursele pe care le-am gasit spun ca in timpul sarcinii inima pompeaza mai mult singe, datorita hormonilor. Sper sa fie asta.
Ei, poate-mi dau eu prea multa importanta...si cu durerea de ficat, si cu palpitatiile.
DPN 2.11.05
maraki spune:
Bicutza nu am rezistat si am fost la clinica sa vad care este cauza intepaturilor
Dr. a spus ca este normal pt ca au loc niste transformari si nu trebuie sa ma sperii ca nu este nimic rau .
Sarcini usoare sa aveti fetelor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
salisa spune:
Buna burticute!
Am vazut ca lumea isi declara varsta...si am zis sa fim si noi in rand cu totii.
Eu am ramas insarcinata in martie cand am facut 29 de ani.
Este prima sarcina...nu am mai avut pana acu...si nici nu ne-a trebuit mult sa ramanem burticosi.
Intelegeti voi...ce vreau sa zic....in februarie ne-am hotarat ca ar fi bine sa avem un puiut si in martie ne-a trimis Doamne-Doamne puiutul.
Ne vom naste in decembrie cand mami va avea tot 29 de ani.
9+
bosticuta spune:
Stimate Doamne Gravidute
Am o ?: care e cea mai buna versiune a cartii "Mama si copilul"
Va multumesc pt raspuns.
Adriana 10+
bosticuta spune:
Si sa nu uit sa imi declin etatea : 33 ani pe care ii am in prezent si
Slava Domnului ii voi avea si la nastere.
Adriana 10+
Mirela Anca spune:
Buna burtici!
De ce nu folositi calculatorul de la listuta noastra ?Acolo va indica cite saptamini aveti ,cite au mai ramas ,data probabila a nasterii ...
Spuneti-mi si mie va rog ,eu eram obligata sa anunt conducerea firmei unde lucrez ca sint insarcinata ?Eu mi-am anuntat colegii dar pe patron nu.Nu m-am ferit ,nu am facut un secret din sarcina dar nici nu l-am tras de mineca sa-i comunic evenimentul .
Eu astazi am implinit 36 de ani deci o sa nasc la 36 de ani .Nu am facut triplu test la sarcina cu Cosmin (aveam 33 de ani ) si nici acum nu cred c-o sa-l fac ,decit daca insista DR.Pe 31 Mai o sa-mi fac eco 3D.
Coralia La multi ani ! Sarcina usoara si bb-u sanatos !
15 +
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
pineapple spune:
Anda merci mult pentru informatii cred ca te-ai chinuit ceva sa dai de ele, si multumeesc si celorlalte fete care mi-au raspuns
Am inteles ca sunt diferite tipuri de testari de aceea si valori exprimate diferit, oricum concluzia mea sigura este ca pana nu aflu IgM-ul nu pot sa stiu nimic. Nu stiu daca valoarea mea de 160 e IgG-ul sau un titru de anticorpi toxo la general, habar n-am nu imi dau seama din buletinul de analiza. Cand s implineste saptamana si vin rezultatele voi fi oricum in spital asa ca voi afla cat de repede se poate. Doamne ce mult imi doresc sa nu iasa IgM uri
O sa imi fie urat o saptamana, nu stiu cum o sa fie cerclajul, apropo, banuiesc ca sunt singura mamica de nov-dec cu probleme de col... Deja sunt stresata rau, sper sa treaca cu bine toate.
Bic si eu am palpitatii din cand in cand, asta de vreo saptamana incoace, dar sunt ok, inima pompeaza mai mult, cantitatea de sange din corpul nostru e in crestere, deci e normal sa fie si ea mai ocupata acum, nu e nimic de speriat. Din intamplare am facut si o electrocardiograma zilele trecute (tot penru cerclaj
) si a fost in regula.
Adina
maine 13 fix
Bubamara spune:
Salutare, fetelor!
Apropos de ce zicea Mirela: vedeti ca trebuie sa va anuntati in scris angajatorul despre starea voastra (depunanad si documentul medical care va atesta starea eliberat de medicul de familie) pentru ca, in caz contrar, angajatorul este exonerat de anumite obligatii care-i revin in aceasta situatie (vezi OUG 96/2003- privind protectia maternitatii la locurile de munca).
Va pup si un week-end placut in continuare!
11 trecute fix!
anca7699 spune:
Buna gravidutelor sper sa ma primiti si pe mine
Am 28 de ani si U.M. a fost pe 1-03-2005 deci BB se va naste in decembrie la 29 de ani.
Mai am o scumpete de fetita de 6 ani si 3 luni pe care o dau in toamna la scoala.
10+