Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tonnia, Utocatalina, la o eco făcută la ciclu, era 1 cm, luna trecută, făcut în ziua 12 era de 11mm. La toate mi-a spuc "endometru liniar, structura miometrului omogenă". Acum ori la mine endometru crește mai ales după ovulație, ori n-a măsurat ea bine. Dar chestia e că tot insista că este bun, eu cât de mare îl vreau? Să văd luna viitoare

Mergi la inceput

Maraki, media este de 14 zile. Dar e doar o medie, depinde de fiecare și poate să varieze destul de mult. Problema e dacă este sub 10 zile, că n-are timp ouțul să se implanteze. La mine, teoretic e de 13 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor uite ca m-a mincat in fund si am facut 2 teste Braza si Diaspot in a 11-a zi de DPO...si au iesit slab pozitive...sunt in album ...din pacate l-am sunat pe T si mi-a zis ca sunt needificatoare ca le-am facut prea devreme, iar pregnylul contine HCG...ce ziceti fetelor...am luat plasa? La cit tim se pot face teste dupa pregnyl...eu am facut numai 1 injectie acum 11 zile de 5000 u.i. la ora 10 dimineata...Ajutati-ma please ca o iau razna! Ale te rog ajuta-ma ca simt ca mor!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Știam că pregnylul (la 5000 u ) se elimină cam în 10 zile. Mai stai măcar o zi ca să fi sigură, că nu "citești" acolo pregnylul. Încă puțină răbdare (asta o spun eu, care mă caut de semne din ziua 4 DPO )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si pe mine ma roade rau sa cobor jos sa cumpar un test dar pt ca nu stiu sigur dupa cate zile de la choragon poate fi un test valabil adevarat incerc sa ma abtin...Catalina daca fetele spun ca efectul dureaza 10 zile tu ai facût intr-a 11-a.Am intrat la tine in album dar nu am vazut nici o poza cu test.Iti doresc BAFTA multa si maine testul care il vei face sa iasa POZITIV ca sa te linistesti sa treaca incertitudinea asta !!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Alexia ce sa zic...ma bazam si eu pe ce a zis Monica: "Cata, tu parca intrebai de Pregnyl daca poate da teste fals pozitive, nu? Am citit ieri pe net exact timpii de eliminare a Hcg-ului datorat Pregnyl-ului, deci dupa cite zile nu mai risti teste false:
doza de 10000 mIU - 14 zile
doza de 5000 mIU - 10 zile
doza de 2500 mIU - 7 zile.."
La mine astazi este a 11-a zi si jumate...Uite mai pun o poza...Ce ziceti fetelor???

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Acum am 2 poze...cu testele...la "cafeluta"...hai dati-va cu parerea please!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cata, m-ai dat pe spate! Sunt cat se poate de pozitive! Eu cred ca esti grea, ca sa zic asa, ai si simptome, m-as duce sa ma intep! Nu te felicit inca din cauza pregnylului dar cred ca esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Totusi, macar o mica galerie!

Mergi la inceput

Mercic Antonia, dar T m-a desumflat de tot cu HCG-ul din pregnyl...o sa astept ziua de vineri...ziua in care ar trebui sa vina cm...si daca nu vine...fac scirba aia de Clear Blue...daca nu...inseamna ca le-am facut prea devreme...ce-o fi o fi!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput