Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28
Raspunsuri - Pagina 5
Medeea76 spune:
Miro, eu zic sa te duci. Dr.T recomanda aerobicul in timpul sarcinii. Ba am vazut si gravidutze care trag de fiare... Auzi, ce mi-ai dat emotii cu albumul tau... Pai daca o poza se intituleaza "Noi 3", ce sa creada lumea?
Medeea
utocatalina spune:
Cristinna ai dreptate...o sa incerc sa ma mobilizez si eu...ca sunt cam imprastiata...de obicei cu citeva zile inainte de Adevar sunt cam ciufuta, dar promit sa depun eforturi sa-mi revin...mama masii...bine ca se pare ca al meu sot nu va fi in Buc in preajma zilei de vineri..o sa vad atunci cum stau..pina atunci moralul sus...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Medeea76 spune:
Cata, ce frumoasa esti! Ce faceai tu la Casa Poporului?
Fetele cu teste vagi pozitive, eu zic sa faceti o dozare repetata la doua zile, eu aveam trei sute si ceva si testul tot vag era... Si nu va mai stresati, daca e sa fie, e!
Medeea
Alé spune:
Fetelor, in urma votului organizat aici ad-hoc, m-am hotarit sa ma duc sa ma intep. Uite-asa. Maine dimineata schimb macazul spre Medsana si dupa aia la servici. Dupa cum stiti, maine seara am rezultatul. Deja m-au apucat emotiile. Bine, nu ca as fi fost io prea linistita pina acum...
Tonnia, .
Sa vedem insa temperatura de maine dimineata, ca tare n-as vrea sa o ia in jos... azi am avut 37.03, dupa doua zile de 37.00.
Am asa niste emotii...
Nici nu stiu ce sa spun. Pina una, alta, pupici
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé
utocatalina spune:
Buna decizie Ale...asa as fi facut si eu...DE MULT!
Cafeluta
Cata
Cristinna spune:
Foarte buna hotarare Ale
Sa ai putere multa si incredere!..
Iti tin pumnii scumpa pe maine
Cristinna
Mishulina spune:
Fetelor,am intrat sa vad ce mai faceti si cand colo ce gasesc? Depresie generala,vorba Cristinnei! Adica nici eu nu stau mai bine cu cutitul la gat...Hai sa mai fortam un ca toate avem nevoie...
Taniuta,ma bucur mult ca nu m-ai uitat si ca am si eu locul meu in barcuta,pentru ca daca scap cu bine de laparo am de gand sa il ocup! Deocamdata-s "pe uscat" si deja am "rau de mare" !
Cora imi pare bine ca mai treci pe la noi,eu una am mare nevoie de suportul si de experienta ta!
Iepurila,ma bucur sa te "vad",hai nu mai fi asa pesimista ca nu sti inca sigur daca ai tompele infundate sau fost doar un spasm...Fruntea sus,vorba ta..
Ale iti tin pumnii strans de tot,stiu prin ce treci,si mie mi-a fost greu (n-am inchis un ochi in noaptea de dinainte) dar ma bucur ca am gasit curajul sa o fac! As mai fi avut indoieli si azi...
Ina
Alé spune:
Hai sa va povestesc ceva amuzant, ca toata lumea are nevoie.
Dupa testul incert de azi de dimineata, ma bate pe mine gindul sa-l trimit pe tati sa ia un alt test si sa-l faca cu pp de la borcanelul de dimineata (care, apropo, e o cutiuta de film foto - cum spuneam, deformare profesionala).
Ii dau instructiuni, sa nu cumpere Ozone, Barza, Femina sau Clear Blue si sa execute testul. Sa vada si el cum e, na!
Face el testu la telefon, adica io ii dadeam instructiuni si-i zic: lasa-l mai mult timp si ma suni dupa aia. Ma suna omu dupa vreo 15 min si zice: Bebe, nu se vede nimic. Pe cuvint, nimic, nimic. Doar o linie.
Io tare m-am amarit. Asta era acu vreo 3-4 ore. Nici nu v-am spus, de suparata ce eram. Acu 10 min. il sun sa-l rog sa faca ceva si il intreb intr-o doara de test. Imi zice ca a dat 20.000 (doua zeci de mii) pe el si ca s-a tot uitat la el si nimic.
Si la un moment dat zice: Ma, bebe, parca se vede ceva... Da, e o chestie aicea, dar nu se vede prea bine, e cam stearsa, asa... io asteptam sa se faca cum e aia de sus (adica linia de control).
Io sa-l string de git si mai multe nu! Dupa ce m-a fiert atitea ore. Si asta in conditiile in care a vazut si celelalte teste si s-a lamurit cum e cu "slab pozitiv". Dar asa sint barbatii, ce sa-i faci. prin urmare, va sfatuiesc sa n-aveti idei de astea, ca va pun nervii pe moate.
Va pupa fata
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé
utocatalina spune:
Buna faza Ale...e asa mai vi pe aici! Bine asa..emotii, dar tot slab pozitiv...deci nu clar negativ...Bravo ...sa vezi ca dupa intepatura o sa ai si confirmarea!
Cafeluta
Cata
maraki spune:
CM cand trebuie sa vina ? La 12-14 zile DPO sau 14-16 ?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36