Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor dar rapide si active mai sunteti.Amanunte despre noi:am nascut prin cezariana (prezentatie pelviana) la spitalul CFR 2 in Bucuresti si la nastere am avut 3.280kg si 52 de cm.acum nu stiu exact cate kg avem o sa maergem la control pe 17 mai.la 3 luni aveam 5.450kg si 61 cm.Eu alaptez dar doctorul din Ro ne-a dat si lapte Humana ca nu era multumit de cresterea in greutate a fetei,in schimb doctorul de aici e foarte multumit.Am uitat sa zic ca dupa o saptamana de chinuri cu bebelusha sa-i dau lapte praf cu biberonul am renuntat caci plangea ingrozitor.Am descoperit ca ia biberonul doar cand o tin in port bebe dar nu i-am mai dat de vreo luna lapte praf.Inca nu am inceput diversificarea,doctorul mi-a recomandat sa incep de la 4 luni cu cereale ceea ce nu-mi prea surade.O sa ma mai gandesc,o sa vad ce si cum.M aduc sa dorm acum caci e foarte tarziu,va mai povestesc si maine eventual.Pupici la toate mamicile!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Liviana, sanatate multa si refacere rapida! Slava Domnului ca ai trecut peste toate si poti fi alaturi de puiut care are atata nevoie de tine. Citind mesajul tau, cu nod in gat... m-am simt atat de vinovata ca ma tot plang ca sunt terminata, obosita, ca nu am pe nimeni sa ma ajute... etc.. cumplit prin ce-ai trecut. In ceea ce priveste alaptatul, eu zis sa urmezi exact ceea ce simti tu ca trebuie sa faci (dpdv al sanatatii tale).

Felicitari bebeilor increstinati!!! Sa le fie de bine!!!

Ramona si Sarah (15.02.2005)

Pozici-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana Multa sanatate!!! Si cumnata mea a patit aceeasio chestie cu bila supa nastere. Si la fel aici la Bucuresti ii zisesera ca are ulcer. Noroc ca a plecat la ea acasa (in alta tara) si au descoperit pietrele la bila. A fost de asemenea operata si acum e foarte bine, a tinut mereu un fel de regim iar acum este foarte slabutza (cica dupa operatie). Iar daca ti-ai pastrat laptele eu cred ca nu e nici o problema sa-i dai san. Eu l-am trecut pe al meu la san la 2 luni. pana atunci ma mulgeam si ii dadeam la biberon. E normal la inceput sa planga pentru ca e un efort destul de mare pentru ei. Eu am ales o solutie mai putin radicala, in sensul ca ii dadeam sa suga la san, il lasam cat de mult si apoii ii dadeam cu biberonul, dar abia dupa ce vedeam ca nu mai are chef sa suga la san. Duipa catedva zile a renuntat singur la completarea la biberon (tot laptele meu muls). Merita efortul ca e mult mai simplu cand alaptezi.

Shobo ma bucur ca a fost bine la botez. Nici eu nu iau gaza la restaurant, mama va sta cu el acasa. Doar ca eu nu m-am muls (am fobie dupa ce m-am muls 2 luni la fiecare masa) si voi veni din cand in cand acasa. Noi facem la un restaurant in Cotroceni la 5 minute de casa si voi face probabil vreo doua drumuri sa-l alaptez. Mama si tata vor sta oricum si cu fetita fratelui meu Sper sa nu iasa prea mare balamuc. Nepotica mea care acum are 7 ani anul trecut vroia sa se urce si ea in patutzul copilului....

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Liviana, totul e bine cand se termina cu bine...refa-te repede ca sa fii "strong" langa bebe!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Shobo, super pozele!!!Sa-ti traiasca gogosica si sa fie sanatos!

Am si eu 2 intrebari: de unde ai chestia aia cu jucarii atarnate deasupra bblului si cat costa si ce e cu sticlele alea de ulei, sapunuri si prosoape la biserica...trebuie duse? Si mai ce? Avem si noi botezul duminica si habar n-am.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Liviana, multa sanatate!!! Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine prin incercarile astea. Daca imi amintesc bine parca ai avut probleme si la nastere, bb a fost scos cu forcepsul, sau poate ma insel. Da' ai suferit si atunci cu ecografiile. Bine ca e ok. Multa multa sanatate!!
Crinuta pe unde esti? Te tin ocupata dintisorii lui Rayan?
Patricia ai o scumpete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Liviana ingrozitoare poveste.BIne ca ai scapat cu viata si esti alaturi de ćuiuil tau drag si scum si poti sa ai grija de el,si el are mamica in viataIti dorim insanatosire grabnica,refacere rapidaa si multa multa sanatate de aici incolo.

Shobo faine pozicile de la botez,felicitari pt bebele crestinat.

Fetelor eu aseara inainte sa ma pun si eu in pat i-am dat lui sebastian sa pape,el mai mult dormea,adica s-a culcat pe la ora 20 dupa baitza dar ultimul laptic la baut pe la ora 17,asa ca m-am gindit sa-i dau pe la ora 21 si ceva un pic de laptic si pot sa spun ca a mincat cam110 ml si a dormit foarte bine pina la ora 6 dimineatza cind l-am auzit ca se foieste si iar i-am dat laptic si a mai dormit inca 2 ore dupa aceea si s-a trezit gingurind.Cred ca am gasit solutia sa se mai ingrashe si el.Mentionez ca noaptea nu se trezea sa pape kiar daca ultimul laptic il papa la ora 17 se trezea pe la 3-4 sa pape urmatorul biberon ceea ce mi se pare cam mult sa stea fara papica.
De aici inainte asa vreau sa fac,cind ma duc si eu la nani inainte ii dau laptic indiferent cit maninca.Poate o sa mai ia si el ca lumea in greutate.
Mentionez ca sintem la a 4 zi de cereale ieri a mincat 2 linguri de cereale din 3 cite i-am facut

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

BBDEIAN-FEB2005 te rog modifica la mine date ca fata mea are acum 7300kg si 63 cm iar eu nu stiu sa schimb.merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buan fetelor,

Am revenit si eu (de fapt am inceput serviciul). Am mai iesit si de acasa pe net cate putin, dar atunci, in ianuarie-februarie.
Liviana, imi pare atre rau pt. tine. Nu pot sa cred ca ai intalnit atata incompetenta....
Am fost si eu cu bebe cand avea 10 zile in spitalul de copii Gr Alexandrescu si am zis ca nu mai calc pe acolo. M-am speriat f. tare ca nu a mai respirat la un moment dat, a facut ac o pers. care are o creiza de astm. Si i-au facut toate investigatiile, e ok. Numai ca am stat 3 zile si 2 nopti, au bagat-o la incubator iar eu stateam pe un scaun, ca nu au locuri pt mamici , doar pt. copii.... si noaptea s-au indurat sa-mi dea un pat pliant (cred ca le-a fost teama ca aveam cezariana, sau nu stiu...)
Ma rog....
Dupa aia m-am enervat ca soacra-mea sta la cateva blocuri de mine si nu m-am putut baza deloc pe ea, desi ani se zile m-a frecat la cap ca de ce nu fac copii... si cand i-am spus ca o sa fac cand o sa am unde locui, a zis ca un copil creste singur.. drept pt care ea se duce pe la tara (are o casa veche la 25 km de Bucuresti), iar mama a facut naveta din Alexandria sa ma ajute pe mine. Chiar i-a zis lui George la tel. ca vara-sa si-a crescut singura copiii, in conditiile in care vara-sa locuieste cu soacra in aceeasi casa, deci cel putin mancare si curatenie tot facea soacra-sa... Acum bebe sta la Alexandria la mama, mergem noi de vineri pana luni dimineata sau duminica seara. Am mai adus-o pt cateva zile acum sa ii fac vaccinul de 4 luni. Oricum, bine ca ne putem baza pe ai mei (saracii accepta chiar sa vanda acolo si sa vina in Bucuresti, numai ca trebuie sa fac credit, ca pe 3 camere in Alexandria iau destul de putini bani).
Cu toate astea, acum sunetm f. bine si optimisti, iar bebe e din ce in ce mai greu si rade cu voce.

acum va pup si mai vb cand mai fac o pauza.

Megg bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, e ingrozitor ce ti s-a intamplat.
Sa ai acum grija de tine. Formula e foarte buna, nu-ti fa griji.

Gabi, eu am fost ocupata cu sustinerea tezei de doctorat a lui tati.
Rayan a asistat, toti l-au placut, chiar ma intrebau inainte daca si el sustine teza, hehehe.
A dormit puiul mamii tot timpul, s-a trezit doar la sfarsit cand l-a aplaudat lumea pe tati, si a inceput sa zambeasca cucerindu-i pe toti.
A fost frumos, insa foarte obositor.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput