Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bellamia, imi pare rau tare!ce-ati patit?
Gagautabine ai venit.....

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bine ati venit Vali si Ilinca , dar pe ce data s-a nascut ? si cum va merge cu morcovelul ? cat , cum si cand il dai ?
Bellamia ce s-a intamplat cu voi ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele, sunt disperata,
SOS !!!!!
Trebuie sa gasesc o femeie de treaba care sa stea cu Sebastian si nu stiu unde sa ma indrept cu cautarile. Pur si simplu nu vreau s-o scap pe soacra-mea in casa noastra, pentru ca altfel s-a dus linistea din cuibul nostru in care deocamdata traim ca intr-o gogoasa. Imi vine sa plang de fiecare data cand ma gandesc la asta. Si ma gandesc tot timpul .Am niste prieteni care au trecut prin experiente sinistre cu una din soacre, care s-a ocupat de bebe. Sfatul lor a fost sa rup pisica in doua de la inceput si sa nu o las deloc sa se ocupe de copil. Asta pentru ca sotul meu voia sa incercam intai cu mama lui si daca nu s-o putea....
O sa inebunesc, fetelor, va spun eu. Daca o refuz acum, s-a dus dracului oricum linistea. Dar macar s-a dus dracului linistea ei.
Daca o "scap" pe usa noastra, nu mai am nici un cuvant de spus. Pe scurt, pentru ea sunt un fel de "cacacioasa", cam asta este parerea ei - care nu are cum s-o invete cum sa creasca un copil. Ca doar ea a facut 2, nu? Cand vine la noi este geana sa vada cum il schimb, cum il tin cand se ineaca cu lapte, daca are unghii mari - un fel de inspectie. Si pe deasupra mi se pare un fel de relatie libidinala din partea ei, fara sa glimesc - acum sunt foarte suparata... Face tot ce fac eu, doar ca nu are lapte. Sper ... Si-i spune tot timpul - hai la mama, hai cu mama! Tot un fel de mama se vrea si ea, deloc o mamaie imputita si penibila.
Pur si simplu mi se intuneca mintile cand o vadn in prajma comorii mele. Pentru ea cred a sunt doar un fel de vaca care a fata si are lapte. Pentru ca in rest nu-mi gaseste nici un merit. Copilul seamana cu taica-sau... Daca e frumos e din neam... Daca se uita nu stiu cum dupa sotul meu e clar ca au o relatie extgraordinara.. De fapt, eu nu ma regasesc nicaieri prin peisajul asta. Mai trece cineva printr-un asemenea cosmar sau am luat-o razna de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Aoleu, Bellamia, sper ca macar acuma sunteti bine, si ca problema a fost cu tine si nu cu Alex. Sa ne spui ce s-a intamplat.

Multumim pentru aprecieri! Toata lumea imi spune ca bebe imi seamana, si sotul meu se bucura mult si imi spune ca il iubeste si mai mult din cauza asta, dar eu nu prea il cred (vorba aia cu vulpea-da daca nu are ce face:).
Problema e ca seamana cu mine si la fitze, si asta chiar ca e o treaba serioasa, caci Gabi zice ca el cu felul meu de a fi s-a obisnuit, insa o sa vad ce greu o sa imi fie sa ma inteleg eu cu Andrei. Ca sa nu mai spun ca toti prietenii il intreaba ca el pe unde era cand a fost vorba sa-l facem pe bebe?

Clara imi pare rau sa citesc ce ti se intampla. Mai bine i te impui, si o corectezi cand ii spune cu hai vino la mama, si ii spui de fata cu copilul, da ea e bunica, decat sa nu mai intelega nimic copilul.

Crinuta eu nu reusesc sa deschid pozele.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

clara, o prietena a mea foarte buna a avut o bona ... la care a trebuit sa renunte din cauza programului ei (venea acasa la 19 si bona nu puteasta pana la 17). insfarsit, a renuntat la tipa, care era foarte de incredere si si-a luat o bona printr-o agentie. si e super incantata de ea. fosta bona nu mai face asta (are niste probleme acasa) insa are o prietena care ar fi interesata sa fie bona la cineva (cica e f rabdatoare si harnica)...
stiu astea pentru ca si eu am fost tentata sa apelez la asa ceva la un moment dat (am inceput de o saptamaan munca), insa pana la urma s-a impacat iulia cu soacra-mea si nu a mai fost nevoie. eu insa am o bomboana de soacra (putin cam fricoasa).
apropo, prin agentie, program luni-vineri 8-19 = 5.500.000 leuti/luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

SHINUTZA, multumesc pentru raspuns. Sigur ca vreau toate datele de care dispui. De asemenea, as fi interesata si de agentia despre care vorbesti. Dar mai ales de un om care poate avea recomandari sugure.
Spuneai ca bebelina ta s-a impacat cu soacra-ta pana la urma. Asta ce inseamna, ca au fost probleme de adaptare? Ma gandesc la Seb, care sta in bratele oricui fara sa simta diferenta. La tine cum a fost acomodarea?

Kita, multumesc si tie de raspuns si sfat. Trebuie sa-ti spun insa ca nu-i place sa fie constrazisa, asa ca nu am ce sa corectez de fata cu ea.
Ar fi ideal ca un copil asa de mic sa simta diferenta si sa nu agreeze anumite persoane, pentru ca asa mai am o sansa ca insusi Seb sa o elimine pe bestie ca pe o masea stricata. Fetelor, n-o fac din posesivitate. Oricine se poate bucura de baiatelul meu, numai creatura asta egocentrica, antipatica si insuportabila nu! Credeti-ma, daca stai cu ea o zi, o iei razna. Este faptura iadului, Dumnezeu sa ma ierte! Se pare ca am pacate grele de ispasit de mi-a dat-o Dumnezeu pe cap. Culmea este ca ea nu e rau intentionata. Vrea chiar sa fie de ajutor, doar ca trebuie sa te lasi ajutat asa cum vrea ea.

Si ceva de groaza. Si-a dorit bolnavicios de mult fete. NU le-a avut, motiv pentru care si-a imbracat amandoi baietii in fetite cat au fost mici. Era teribil de incantata cand pe strada lumea credea ca sunt fetite, iar ea nu contrazicea pe nimeni. Mai nou, mi-a propus sa-i cumparam lui Seb o rochita, sa-l imbracam cu ea si sa-i facem poze. Va dati seama ce a fost in mintea mea, mai ales ca mi-am dorit cu disperare baietel . Acum a venit la noi cu o pereche de botosei roii si cu floricele albe, evident de fetita.
Nu poti sa-i spui ca nu-ti place ceva, pentru ca te contrazice instant. "Cum adica?" - vorba ei. Trebuie saa avem in permanenta grija ce vorbim cu ea, pentru a nu o deranja si mai ales pentru a nu lasa loc la interpretari. Daca i se pare ca nu e respectata sau nu multumim indeajuns pentru cacaturile cu care ne gratuleaza, am dat de belea. Fetelor, e un cosmar. AM mare nevoie de voi si de sprijinul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

pe scurt: -pneumonie interstitiala de acasa
-diaree din spital
-toxiinfectie alimentara tot din spital
total 15 zile internare
Tot rau e si de acum, regim alimentar cu morcov si mucilagiu de orez, treptat lapte fara lactoza (NAN) si poate....la vara scapam.
Clara03, regret ca inca te confrunti cu problema asta. Sper sa gasesti cea mai buna solutie.
kita, si cu mine Alex seamana leit.
Corneliaa, Bestutza....s-a destramat gasca de coliciosi? Noi am scapat. Shobo, la noi au tinut 4 luni jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Nu esti singura...vezi subiectul despre soacre...poate te mangaie cu ceva ca ai surori intr-u suferinta...bine ca eu am avut o soacra buna...
http://www.desprecopii.com/forum/default.asp?CAT_ID=1

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48754" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Mergi la inceput