Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)
Raspunsuri - Pagina 14
kita spune:
Mai fetelor a caror bebei mai au colici: folositi de la Erbavita siropul Colic Baby, se gaseste in special la HelpNet; eu am avut senzatia ca i-au fost colicii luati cu mana.
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani
PatriciaArdeleanu spune:
Leta, ce scumpica este "grasunica" ta!
Am citit ca deja ii dai carnitza de pui. Nu este prea devreme? eu i-am dat 2 zile suc de morcov si am renuntat. O sa mai incerc la 4 luni, si pina atunci poate apar morcovii de tzara, fara chimicale si adusi cine stie de unde. Poate incerc intai cu mar sau portocala, dar o mai las o saptamina macar.
Si eu ii dau ceai inca din a 2-a luna, chiar si apa i-am dat. Le este si lor sete intre mese, si mai ales ca sint hraniti artificial.
ei ii palce foarte mult baby tea de la Celmar, este f. gustos, ca imi place si mie. Am incercat sa ii dau Baby Drink, nu i-a placut deloc, l-am gustat si eu si nu mi-a placut nici gustul, nici cum se prezinta (praf) nici de unde provine. Asa ca ii dau in continuare Celmar.
Citeam la voi despre dintzisori. De citeva zile prezinta si ea anumite simptome de aparitie a dintilor...astept sa vad ce se intimpla. cred ca este totusi prea devreme.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
shinutza spune:
kita, crinuta aveti niste copii frumosi frumosi frumosi! sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!
crinuta spune:
Am mai pus 2 poze de ieri de la nasi.
http://community.webshots.com/user/rayan22100
Crinuta si Rayan
gagauta spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca in sfarsit v-am descoperit, mamicilor cu bebei de o seama cu Ilinca mea.Intai sa o prezint pe domnisoara:s-a nascut in Bucuresti la Elias, 3.750kg si 50 cm iar acum are 6.200 kg si 64 cm si manca lapte praf si de 3 zile suculet de morcov.
Am citit despre aventurile vostre la botez si cred ca pot sa va zic si experienta prin care am trecut noi. Mie mi s-a parut incredibil ca in acelasi timp au fost botezati in prima tura 7 copii printre care si fetita mea, si am auzit ca dupa o ora au mai fost botezati alti 6. Noi suntem de fel din Mangalia si am ramas uimiti. Acolo botezul este pentru un singur copil, rareori 2.A, am uitat sa va zic ca stam in Militari si botezul a fost in ultima zi dinaintea Postului Pastelui, 12 martie.
va pupam
Vali si bebe Ilinca
Clara03 spune:
Buna fetelor,
HEELPPP!!!!! Stiti o bona de increderesati-va varog pentru mine ca mai am putin si o iau razna!!!!
bellamia spune:
Scuzati-ne absenta dar am fost in spital inclusiv in noaptea Invierii. Pupicei tuturor bebelusilor si mamicilor!
Shobo spune:
kita, eu cred ca l-au lasat colicii pt simplul fapt ca a facut mititelul 3 luni si asa ii lasa pe majoritatea, la 3 luni... nicidecum de la siropul acela, nu de alata dar la cite zeci de siropuri si altele am incercat eu nu mai cred in NIMIC care face minuni in colici! asa ca sa aveti liniste de acum dar eu zic ca nu a contat deloc siropul!
de aceea si eu de abia astept simbata viitoare cind si noi facem 3 luni sa vedem ce mai e dupa
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005