Mamici de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
Mickyyy spune:
lulu, n-am de gand sa nasc prin cezariana decat daca o impun motivele medicale. Am nascut prea usor si prea repede prima data natural ca sa ma gandesc la cezariana acum!
Mickyyy
(35 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Fetele, m-a sunat Carolinah, a nascut o fetita !!!
Deci surpriza ei s-a dovedit a fi fetita, o cheama ANA, are 3.750kg si 50.5cm.
A ajuns dimineata la spital la Municipal, cu 5-6 dilatatie, mi-a spus ca au fost ceva probleme ca nu prea a prins peridurala, a doua doza. Dar la telefon suna foarte bine si fericita
Spitalul foarte aglomerat, posibil ca maine sa o trimita acasa daca nu-s probleme.
Mi-a zis sa va transmit noutatile, ceea ce am si facut ![]()
BRAVO, CAROLINAH! 

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Mickyyy spune:
Yupii...inca o mamica, felicitari Carolina 
!!!!
Mickyyy
(35 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
beatriced spune:
Felicitari pentru bebei mamicilor... 
Eu parca nu mai am rabdare sa nasc... Mai am un pic si gata! Sotul meu zice ca o sa ma duca pe
la spital ca si la noi este tare departe spitalul iar taxi-urile sunt ale naibii de scumpe... Ma si vad intre contractii pe bicicleta cum ar fi! Cred ca ar fi poanta zilei!
38 sapt
beatrice
monu spune:
Carolina, FELICITARIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Traiasca matriarhatul! ![]()
Mickyyy, nu as vrea sa nasc acum, mi-ar place sa nasc ceva mai tarziu dar ... factorul uman e al naibii de sucit.
monu si bb 35+
lucas spune:
Mari, Carolinah felicitari sa va traiasca mari si sanatosi

Monu nu ma speria!!,ca eu nu am nici un bagaj si am 36+ si stateam linistita. am inteles ca dupa 37 de sapt., bebe este viabil.
hai mai bine sa stam cumintele in pat.HI, HI, si eu am venit un pic la servici!!!
dar la 6 ma duc la nenea doctorul sa vedem ce ne mai zice, si miine ultima ecografie!! sper sa fie bine, .....
hai ca o iau pe urmele lui Carolinah.
azi m-am si epilat! bleah! si saracul copil se misca!!! caci m-am epilat "peste tot".
Mickyy salvarea la cazuri din astea vine trap galop, pentru orice eventualitate ia si nr. de la PULS. si daca nu si nu, gindeste-te sa suni la 112,nu nasti acasa si nici in taxi!, da chiar, ia partea buna a lucrurilor, apari sigur la TV ca o vedeta, o mamica a nascut azi noapte in taxi.... ce ar fi! (glumesc, sa nu te superi!!)
Danelutza spune:
Felicitari la mamici, multa sanatate si crestere usoara la bebici.
Ulala dar ce v-atzi pus pe nascut fetelor.
Azi am fost la control si bebitza asta a mea sta tot in picioare, iar eu ma gindeam ca sta cu fundu'n sus, dar nu vrea dom'le sa se intoarca si gata. Asha ca pe 30 mai mergem din nou la doftor si daca e tot in pozitzia dreptzi, pe data de 6 iunie...
... cu o mica taietura de burtica pentru mama vom aparea pe lume. Adica sintem in gemeni. Aaaa, am uitat sa va zic ca avem 2,300 grame, mama nu s-a mai ingrasat, lungimea bebitzei n-o cunoastem, stim doar ca ultima oara, adica acum trei saptamini era de 42 de cm.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Margott spune:
Felicitari mamicilor cu bebei!!!!
Doamne, ce s-a marit listuta cu mamici!
Sa va traiasca bebelusii!!!!

Margott
andre_ea spune:
Doamne ce ploua cu bebici la voi!
Ma iertati, din cand in cand va mai citesc si pe voi, si mi se pare ca totul se deruleaza foarte repede.
Felicitari noilori mamici!
Si nasteri usoare viitoarelor!
Lucas dupa saptamana 37 bb e considerat la termen, el este viabil si inainte, dar ca e prematur.
Pupici!
Andy si
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Androix spune:
Felicitari Mari si Carolinah! 

Sa va traiasca puii si sa aiba mult noroc!
Eu tocmai m-am intors din Carrefour, dezamagire totala: m-am plimbat, am ridicat cumparaturile, m-am opintit in caruciorul incarcat si nimic.
Nici cand am platit nu mi s-a facut rau, desi m-am straduit intens, am mai cumparat una alta pentru bebe...
Mai fac o singura incercare: bag un aspirator. Daca nici asa nu merge ma las pagubasa si las lucrurile sa fie hotarate de Cel de sus.
Andreea
38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!