Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Micorint sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea. Trebuie sa fie emotionant sa-ti tii copilul in brate chiar daca nu este primul, este la fel de frumos!
Noi ne simtim tare bine cu exceptia soldului pe partea dreapta care ma doare incepand de ieri, in rest bebe se misca si da cu picioarele prin burtica ca sa-mi zica „Mami, stai linistita ca sunt bine!”.
Am intrat in sapt. 38 si sunt emotionata ca mai este asa de putin si o sa-mi pot vedea si eu baietelul...

Pupici la fete!

38 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offff, as vrea eu Mamaruta. Da de unde aici sunt, doar ca nu am mai scris ca nu mai am ce spune. As pleca pana in Carrefour da mi-e frica sa nu ma apuce pe acolo Ar fi o kestie, cre ca ar fi printre putinele dati cand intr-adevar as avea prioritate la casa
Mi-e foame, am mancat o pizza infecta si mi-e pofta de papa bun asa ca tare m-as risca. Dar maica-mea m-a speriat ieri cand a fost pe la mine si mi-a zis sa nu ma mai misc din casa ca daca ma apuca, ce ma fac, ca doare tare si daca raman intzepenita in trafic cu Jaguaru'?
Hmmmm, ce sa fac, ce sa fac? Ma mai dau putin pe DC si cre ca fac o plimbare pana la Carrefour. Daca ma apuca, tocmai bine!

Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt. urari ! Imi cer scuze ca intru rar pe forum, dar nu am timp. Sotul meu e acasa pt. 3 sapt. si am gasit un ajutor in gospodarie, asa ca ´mie mi-a ramas in principal grija copiilor (dar e mai mult decat suficient). Chiar acum stau in fata calculatorului cu Philip in brate si cu cealalta mana scriu.
Daca aveti intrebari in leg. cu nasterea, cel mai bine ar fi pm. Am avut cezariana cu epidurala.

Va pup si va doresc curaj si noroc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hop si eu....lene mare pe mine in ultima vreme!

Recunosc, m-a cam speriat Cornelia, nu cu nasterea in sine ci cu timpul scurs intre dilatatia 3-4 si naterea propriu-zisa! Mai ales ca's la al doilea bebe. Iar de contractii ce sa mai zic, am in fiecare dimineata, ce-i drept, neregulate, da' mai stii....eu ma culc frumos pe-o ureche ca'i travaliu fals si ma pomenesc ca nu mai ajung la spital .
Ca nici n-are cine sa ma duca, barbata-meu n-are permis, taxiurile se gasesc groaznic de greu (de cand n-am permis si le folosesc dimineata stiu ca pot sta lejer juma de ora calare pe telefon si sa nu gasesc nimic), salvarea vine la sfantu asteapta, pana la spital e cale lunga (in miezul zilei fac aproape o ora pana acolo din cauza traficului), asa ca daca nu ma prind din timp ca-i momentul sa nasc....tare naspa va fi. Eu stateam calma si linistita, ca la primu beb m-am internat marti si-am nascut miercuri, dar daca n-o sa mai fie la fel acum?! Hai, epidurala ca epidurala, nasc eu si fara ea, dar chiar sa m-apuce nascarea prin taxiuri sau acasa....asta-i prea de tot!

Asta-i marele meu stres, nu nasterea in sine....e clar....am luat-o pe aratura....acum cateva zile nu stiam ce sa fac cu fata, azi ma streseaza ideea ca nu ajung in timp util la spital....cine stie ce va fi maine!!

Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

bune fetele!
azi noapte la ora 12,35 a nascut MSTROIE, adica, Mari un

baietel pe David Mihai de 4.200kg si 54 de cm. a nascut

normal, cu epidurala, la spit Giulesti cu dr Ion IOnut.

a spus ca a fost ff multumita de dr, a fost ceva de furca ca nu s-a

dilatat.

Mari sa-ti traisca, sa fie sanatos si va bucurati de el!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Sa-ti traiasca flacaul Mari, sa fie sanatos si tie refacere usoara

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Mari!!!
Sa-ti traiasca bebe, sa fii si tu bine si sa vii sa ne spui poveste nasterii tale!
Multumim, Mada, ca ne-ai anuntat.

Ia te uita cum creste lista de mamici si scade cea de gravidute! Daca imi aduc aminte, chiar Mari a deschis topicul de mamici de mai-iunie 2005, anul trecut prin septembrie. N-a mai trecut de mult pe la noi, ma si gindeam ce mai face.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, mamici-burtici
Felicitari mamicilor. Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei. Burtici aveti grija de voi.
Noi astazi terminam sapt 35. Nu preaam intrat pe net deoarece de catev azile ma simt destul de rau. Ma doare burtica, mi se intareste, bb este f agitat, ma doare rau de tot stomacul, sunt agitatata, am senzatia ca se departeaza oasele jos. Stau numai in pat, iau nospa la greu de frica sa nu vina bb mai repede si mai ales pt ca de abia joi am programare la dr. Sper sa mai castig cateva zile pt bb. Mi-am facut deja bagajul si stau cu el la usa.

Cam atat despre noi. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un PM sa imi spuna tarifele la Municipal pentru cezariana ar fi super. Nu atat pt dr cat pentru restul peroanelor - mama a 2-a, anestezist, neonatolog, asistenete sau cine o mai fi ca deja sunt cam multi de uns.

pupici
monu si bb 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Maria , sa-ti traiasca flacaul si refacere usoara!

monu, deja te pregatesti de nastere? Hai ca mai avem o luna , doar nu vrei sa mi-o iei inainte!! Stai cumintica in pat si ai grija de bebe, lasa-l sa mai capete puteri acolo la caldurica, in burtica la mami!!

Cat despre tarife, nu le stiu, dar parerea mea e ca fiecare ar trebui sa dea cat are sau cat vrea, si nicidecum functie de um merge "piata". La Municipal de exemplu mai mult de jumate din paciente dau cam jumatate din sumele care se vehiculeaza pe aici pe forum. Ca sa nu mai zic de cele care n-au posibilitati materiale si dau cat pot sau chiar nimic, si-s tratate la fel.

Eu inca nu m-am gandit cat voi da, dar probabil daca voi naste natural va fi in jur de 1,5 mil la moasa si anestezist, maxim 1 mil la nenatolog (la malina nu i-am dat nimic pentru ca n-am stiut care e), iar asistentele mai mult de 100.000 nu merita! La doctor nu m-am hotarat inca, probabil in jur de 150 EUR, dar sunt doar planuri!
Anul trecut eu am dat pentru nastere naturala 150$ la medic (inca mai era dolaru-n voga), 1.5 mil la moasa, 1 mil la anestezista si nimic la nenatolog. Iar la asistente cate 100.000 sau chiar si 50.000, functie de ce-mi faceau.
Asa ca eu cred ca 200, maxim 250 eur pentru cezariana ar trebui sa fie mai mult decat suficient, dar la fel de bine poti sa-i dai si doar 100eur (sau chiar nimic) medicului ca sigur n-o sa te dea jos de pe masa si sa-ti spuna ca nu te mai opereaza!

Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Michyyy nasti prin cezariana?

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput