Decorare sala pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Yot tot nu inteleg cum este balonul ala JUMBO .Ce stie sa faca? Lamuriti-ma si pe mine..

Balonul JUMBO, este un balon mare in care sunt mai multe baloane mici de obicei de la 100 in sus.Eu una nu agreez baloanele, shi voi decora localul numai cu flori, dar parca ma bate gandul la un balon Jumbo.Cred ca este de efect shi-l potzi sparge ori dupa ce mirele te rascumpara de la hotzi sau chiar dupa ce taiatzi tortul ... parerea mea.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Pyssy imi place modelul marturiilor , acela expus de tine , se gasesc undeva si pe alte culori ?
Referitor la decorarea salii , asa cum imi sugerezi si tu as vrea si eu sa decorez cu flori .Pot face arcada si cele 2 inimioare din flori, dar tavanul restaurantului este maroniu inchis si as vrea sa pot sa luminez cumva si nu stiu cum .
Ca si culoare ma gandesc la somon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Pret decor cu baloane, nunta"
postat de mirelam, 26/05/2005, 12:58:30

Fratele meu , care are nunta pe 18 iunie, a gasit o firma sa-i faca urmatoarele decoratiuni la restaurant: 2 inimi legate cu o verigheta, o arcada la intrare si un balon mare cu heliu, plin cu balonase mici si confeti, pentru cand se taie tortul.
Toate acestea la 150 EURO
Lui i se pare cam mult.
Ce ziceti? E mult, e bine?

Mirela, mamica lui Andrei

raspuns postat de krelia, 26/05/2005, 13:17:24

Eu am gasit un pret de 100 pentru un pachet identic:
inimi legate cu o verigheta(1.3m), o arcada de 7m la intrarea in restaurant si un balon Jumbo mic (100 balonase si confetti)
Daca vrei mai multe informatii, scrie-mi in PM, ok?

Krelia...viitoare printzesita

raspuns postat de ralucah, 26/05/2005, 13:57:39

In lipsa dimensiunilor, atat a baloanelor cat si a aranjamentelor orice apreciere este la intamplare.
ce dimensiune au baloanele: 18, 24 sau 35 cm
ce diametru au inimile
ce dimensiune are arcada
sunt personalizate sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Am ales husele ivoire cu esarfe somon iar pt a lumina sala o sa punem plasa de lumini.Cred ca e o solutie buna . Arcada si cele 2 inimi am ales sa fie din trandafiri.Sper sa fie un decor frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Avand in vedere ca la mine restaurantul este stil vanatoresc-rustic nu voi avea decat baloane... pt ca alea merg iar aranjamentele de flori pentru toate mesele mi le fac cei de la restaurant din toate florile de la cununie. N-are sens sa duc florile acasa pt ca oricum nu va fi nimeni sa le ingrijeasca si cei de la restaurant mi-au spus ca-mi fac aranjamente artistice (au ei tot ce le trebuie) din partea casei...

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, cucuietelor, dati-mi si mie un pont cu vreo firma care face shervetzele personalizate ieftine si la bucata, ca sa zic asa, plssss!!! Gasii io ceva pe net (cu comanda online, nici nu vaz modele, nici nimic), da' e musai sa iau la bax...iar un bax are 3.000 de bucatzi . Ce naiba fac io cu-atatea shervetzele?! O parte sa le pun in loc de hartie igienica?! Un bax d-ala e bun cand faci nunta mare, nu la 80 de persoane....

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

noi o sa ne facem stampile cu numele nostru si conturul unui aranjament floral, servetelele vor fi roz pal iar tusul fucsia.
O stampila nu costa f mult, servetelel la fwel is ieftine.
Poate e mai bine asa...

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

noi o sa ne facem stampile cu numele nostru si conturul unui aranjament floral, servetelele vor fi roz pal iar tusul fucsia.
Poate e mai bine asa...

Pisu_Miau

E o idee tare buna, sa stii!! Si practica! Multumesc frumos!
Io as vrea servetele galbene, cu tush maro...nici nu stiu daca exista. Ideea e ca io n-as vrea sa imprim numele noastre, ci doar initzialele...care sa curga (sau sa intre ) una-ntr-alta...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Poate e mai bine asa...

Pisu_Miau

am si io o curiozitate, da' sa nu razi de mine, pliz, da??
Cum o sa procedati?
Faci stampila, cumepri servetelele si te apuci sa le stampilezi, pur si simplu?
Si cand se sterge "meseanul" de restul papicai din coltul gurii, daca risca sa ramana cu niscaiva tus, pe post de ruj?? ...just asking....

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Yot tot nu inteleg cum este balonul ala JUMBO .Ce stie sa faca? Lamuriti-ma si pe mine..

Balon Jumbo mic / 100 balonase si confetti
Balon Jumbo mediu / 200 baloanase si confetti
Balon Jumbo mare / 300 balonase si confetti

se sparg, fie la inceput, la dansul mirilor, fie dupa ce se aduce mireasa, fie fie dupa ce se taie tortul.....cred

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput