Decorare sala pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Sau crem

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

De aranjarea salii se va ocupa firma care am angajat-o (Raluca). Abia astept sa vad ce va iesi din mainile ei....
Oricum vreau multe flori,huse pe scaune, care vor fi aurii si fara baloane, ca nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

In privinta decorarii salii, noi nu avem probleme.Fetele de masa si husele de scaune sunt de la restaurant.Am sunat si mi-au zis ca au si vaze , asa ca mai raman florile pe care le voi primi la cununia civila si le voi pune in vaze.Cred ca o sa fac un aranjament floral numai pe masa mirilor.Si baloane la intrare.Ufff, am scapat usor.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

quote:
Originally posted by Iael

Si eu trebuie sa iau o hotarare in ce priveste decorarea salii .Mi-e tare greu sa iau o hotarare in ce priveste culoarea .Salonul nu este inalt si tavanul este maroniu inchis , de aceea ma gandesc la o culoare care sa deschida . Mi-ar placea auriu dar nu stiu daca va avea efectul dorit. Mai ma gandesc si la somon sau galben.

Am vazut ca avem nunta la acelasi restaurant. Eu am sala de la etaj de 120 persoane. Tu vei lua husele de la ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Iael eu iti recomand husele aurii! Dupa cate ai spus tu eu zic ca auriul este cel mai potrivit! Crem sau galben...hmm... nu stiu ce sa zic, sunt culori prea dure si nu cred ca vor avea acelasi efect! In orice caz auriul da si o nota de eleganta! In schimb nu ti-l recomand daca vei avea si baloane!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by minou

Apropo de subiectul propus aici...fetelor, voi ati facut un calcul sa vedeti cam cat va duce aranjatul salii pentru nunta?
Eu una era sa cad de pe scaun si de doua zile sunt nauca...suma minima pe care trebuie sa o dam va fi de 400 euro. Si repet: 400 euro (MINIM)pentru scaune imbracate, fete de masa si baloane. Florile nu le pun in calcul.
Sunt cam morcovita, miresici. Ma gandesc sa renunt la toate astea, insa voi ce parere aveti? Cum ar arata o terasa, vara, fara esarfele alea de pe scaune, fete de masa colorate si baloane?
In privinta decorarii, sunt de acord cu darria. Daca e vorba de un salon rustic, in nici un caz nu merg scaune cu funde de matase si orhidee. In plus, conteaza preferintele voastre in materie de culori si felul cum vreti sa asortati totul. In cazul meu, spre exemplu, pentru ca nunta o vom avea pe malul unui lac, ne-au recomandat sa nu alegem ca si culori pentru decorare albastrul sau verdele...nu ar fi nici un efect pe un fond cu atata verdeata si apa.
Va pupic si va urez o saptamana cat mai frumoasa...astept parerea voastra.

Minou in love

Dar unde ai gasit preturile astea....astronomice...depinde si de nr de invitati...husele pt scaune sunt cam 1.8 euro/buc....deci?eu zic sa nu te grabesti...sa mai vezi oferte...si ramane de vazut...si de ales desigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Minou da te rog cateva detalii - cate persoane si ce anume doresti si iti fac un calcul luand in considerare preturile medii de piata, la o firma profesionista.
Fete de masa de ce ai nevoie, restaurantul nu are??? au te referi la skirting (fusta de masa plisata)??

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult pt sugestii fetelor .
Referitor la decorarea cu baloane eu as fi tentata sa renunt , voi ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Si-a decorat cineva cu baloane de la Gesica?Sint seriosi,cum arata balonul Jumbo de la ei,ca au o oferta la jumatate de pret fata de alte firme unde am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Yot tot nu inteleg cum este balonul ala JUMBO .Ce stie sa faca? Lamuriti-ma si pe mine..

Iael De ce nu folosesti flori in loc de baloane?

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput