Bebelusi de sept - oct 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, si eu am fost chiar ieri la oftalmologie ca sa imi schimb ochelarii si am mai facut si o interventie la un ochi pentru ca aveam niste depuneri calcare si a trebuit sa mi le indeparteze. Asa ca ieri dupa ce am terminat nu vedeam prea bine.

Andora, o sa ma duc si eu zilele astea sa vad ce preturi mai sunt ca sa stiu cati bani sa am la mine cand ma duc sa fac comanda. O sa iti zic ce preturi am vazut eu si unde.

Mie mi-a zis doctorul ca poate sa-mi faca operatie cu laser astfel incat sa renunt la ochelari dar asta pe la sfarsitul anului. Oricum trebuie sa ma pregatesc serios cu bani pentru asa ceva, asa ca nu ma grabesc.

Alexuta mea si-a facut un zbengi la nasuc. Era sa cada din pat dar a prins-o mama mea in ultimul moment de un picior, in schimb si-a atins putin arcada de la un ochi si nasul de marginea patului. La ochi nu se mai vede nimic dar la nasuc este julita.
Este o neastamparata, nu sta locului o clipa. A inceput sa doarma mai putin ziua iar cand o pun in pat stie ca vreau sa o adorm si incepe sa urle. Vrea numai in picioare sa mearga. Azi cand se tinea de marginea patutului, la un moment dat si-a intors capul si si-a dat drumul la maini incercad sa se duca in partea opusa a patutului. Am apucat sa o prind in ultimul moment pentru ca altfel se ducea in nas, si poate cine stie mai facea inca un zbengi.

Cu lapticul este la fel. Il bea doar in somn. Abia astept sa faca 8 luni si sa il schimb in Humana 3 pentru ca ala mai are gust de mar sau banana si poate, poate o sa il manance mai bine.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Andora, multumim mult pentru urari. De fapt astazi este ziua lui Tati si este cam suparica (dar nu vrea sa recunoasta asta) pentru ca a schimbat prefixul.

Tyaa, Pufymic, felicitari pentru bb pentru ca s-au ridicat in picioare.

Mergi la inceput

La Multi Ani! pentru toti sarbatoritii de azi si de zilele trecute. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Pufymic, felicitari pentru Ovi pentru angajare.

Ramona, cu placere (pentru link). Sper sa nu te superi dar la mine asta este deformare profesionala.

Crini, felicitari pentru intoarceri. Eu pana acum i-am dat Alexandrei numai piept de pui, carne de vitel si peste.

Mina, felicitari vizigotului pentru startul la mersul in picioare. De acum sa te tii o sa vrea numai in picioare nu gluma. Pe noi ne termina pe toti la rand cu spatele.
Tare mi-a placut faza cu usturoiul. Bravo lui si bine ca nu are nimic la stomac. Dar parca zicea cineva ca trebuie sa dam si ustoroi si ceapa verde la bb-ii. Eu pana acum nu i-am dat decat ceapa verde, usturoi nu i-am dat inca.

Mergi la inceput

Lilia, ma bucur mult sa aud ca Amelia este bine si a reinceput sa rada. Multa sanatate si sa se faca repede bine. Felicitari pentru primele cuvinte. Tare as vrea si eu sa zica mama sau tata dar Alexuta mea zice doar baba.

Gata, ma duc si eu la culcare. Vad ca numai eu mai bantui pe aici.
Pupici si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mai intru si eu din an in paste cu bebelina umblatoare.
Astazi am fost putin suparata pt ca am primit rezultatele la analizele de sange si hemoglobina este 11, desi i-am dat fier 6 sapt iar inainte de tratament avea 11,3. Acum mergem cu fierul in continuare pt cel putin 3 luni dar bebelina cam vomita dupa el. Eu nu inteleg cum a putut sa scada valoarea...
In rest ea face prosticele in continuare...azi a descoperit aragazul ca are usa din geam-oglinda si se ridica pe el sa se vada si chiuie de bucurie. Tot azi din scaunul de masina s-a intors pe burta, s-a ridicat in picioare si s-a lasat pe spatele scaunului pana a cazut pe burta (mai mult in cap). Mai nou avem cel putin o lovitura daca nu mai multe pe zi. Sau merge in 4 labute si apoi ridica o manuta in sus si incearca sa se uite ce e pe masa/dulap, pat si se da atat de mult pe spate incat cade...si uite asa alta lovitura.
De papat am inceput iar sa papam mai bine dar numai daca avem jucarii pe langa noi...altfel nu deschide gura!

Loreema, saru'mana de informatiile referitoare la permis...dar cred ca mai stau ceva vreme pana il schimb ca mi-e o lene sa ma duc sa stau la cozi...si asa maine ma duc sa-mi schimb pasaportul ca e urgent...imi ajunge pt moment o "alergatura".

Danyce, wow ce bine arata tortul...de cand asteptam pozele!

Georgiana, stateai de vorba cu 2 persoane si nu te-am mai deranjat...era pe la 19.45.

Andora, frumoase poze...si aveti caciulita cu urechia ca a Alexiei.

Pufymic, hehehe...asa doctor mai zic si eu...de drag te duci la el!

Moss, tu ai plans dupa o zi cand ai vazut-o dar noi vrem sa plecam in concediu fara ea 3 sapt si cred ca o sa ma topesc de dorul ei...numai concediu n-o sa fie!
Si nu e chiar grasuta rau Alezia ta...ea e si inaltuta!

Va pup si ma duc si eu la nani!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

bantui si eu pe aici, am avut ceva de lucru... cica sunt in concediu... hm hm

Pai da, Andora, fi-miu trage la usturoi, ca si eu, decat sa iau medicamente mai bine mananc usturoi. Mai greu e cu parfumul....

Va pup si ma duc la culcare ca nu mai vad bine de somn.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

loreema24 multumesc pentru informatii.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata mamici si...dormiti in continuare pitici!

Ptii, ce vreme! Azi...mai usor cu plimbarea!

Mina, sa stii ca si noi de Paste i-am dat licuriciului frunze de usturoi verde sa se joace si o ora nu a mai vrut altceva decat sa molfaie la ele. Din cand in cand i-o luam pe aia molfaita si ii dadeam una "noua". El credea ca nu mai primeste alta si dadea sa planga... pana se lamurea.

Licuriciul s-a ridicat aseara de pe burtica in fundulet! Si, in plus, l-am prins ca incearca sa se ridice in picioare in patut. A ajuns in genunchi si se tot impinge de marginea patutului sa se ridice. Deocamdata nu i-a reusit da' nu mai are mult. Oricum trebuie sa cobor nivelul saltelutei fiindca presimt ca o sa reuseasca tocmai cand nu e nimeni prin preajma si e posibil sa aterizeze afara din pat!

Am vazut pozele cu domnu' dr. (ne-a dat gata!)... daca aveam fetita faceam si noio programare... Asa... asteptam sa apara "doctoritele"!

Mai stie cineva ceva de anielas? Ca apropos de doctorite pentru fii-miu mi-am adus aminte de frumoasa Inuta!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am scapat de filmuletul facut ieri la Grigore Alexandrescu si totul e OK. S-a pus diagnosticul, Damian este puturos!! Doamne ce emotii am avut!

Felicitari Roandre, Pufy pentru performantelor bebeilor si la toti bebelusii neastamparati.

Danyce, Alma este super in noile poze (ca in toate dealtfel) iar tu ai slabit mama, mama!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Georgiana tot nu am inteles de ce te-a trimis sa faci filmuletul ?
Si Stefan al meu cred ca este pututros fiindca nu sta bine in fund, in schimb vrea sa stea in picioare si sa mearga, sustinut, bineinteles.

Mergi la inceput