Bebelusi de sept - oct 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari , sanatosi si frumosi si sa va bucurati mamicile in fiecare zi.
Pufymic, felicitari lui Ovi si numai bine si la mai mare din partea noastra. Bazucului de Alesio ii transmitem mii de pupici, ca e un doctoras tare scumpic. Ne abonam si noi pentru un consult candva, desi nu stiu cand ca prin Arad nu ajungem vara asta (doar prin Cj, dar voi nu cred ca aveti ce face pe acolo pe la inceputul lui iulie).
Eu acum i-am trimis in sfarsit un proiect tradus unui var de la meu din Ro pt. care am lucrat si ieri si azi noapte si azi-dimineata. Asa-s eu, {printesa care nu poate spune "nu"}- era numele unei povesti citite la vreo 7 ani, iar din aceasta cauza ma trezesc uneori cu mai mult decat pot duce. Dar poate o sa am multe bile albe-n cer candvaEnfin, din cauza asta nu am mai pus pozele promise, dar sper sa reusesc sa le pun azi. Oricum va anunt eu cand le-am pus ca sa nu va uitati degeaba.
Fug la papica Almei si revin mai incolo. Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am visat ca Vlad avea doi dinti - chiar daca el nu are niciunul...oare ce inseamna???

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Vin si eu dupa mai mult de o saptamana de absenta, sa ma laud cu ultimele cuceriri.
In sfarsit ne intoarcem de pe o parte pe alta! Fara preferinte, si pe burtica si pe spate, se invarte ca o sarmaluta.
I-am dat si conopida, pe langa crema clasica de cartofi, morcovi si dovlecel. Nu a parut entuziasmat, dar a mancat. Ii plac tare mult dovleceii.
Voi ce fel de carne le-ati dat la inceput? Eu deocamdata i-am pus doar curcan si iepure. Am intrebat de pui si mi-a zis doctorul sa mai astept, pana pe la 8-9 luni. Dar nu mi-a dat prin minte sa-l intreb ce altceva pot sa-i dau ca sa mai variez, asa ca va intreb pe voi.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ma inscriu si eu printre ochelaristi de azi!
Cred ca din cauza calculatorului, de azi trebuie sa port ochelari la scris si citit.

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Stiu ca am promis ca aflu mai devreme dar sper ca e bine si acum!

Acte necesare preschimbarii permisului de conducere

- act de identitate solicitant + copie xerox;
- vechiul permis de conducere cu viza sau fisa medicala + copie xerox;
- fisa tip a detinatorului permisului de conducere, dactilografiata si semnata cu negru in spatiul destinat;
- chitanta reprezentând contravaloarea permisului de conducere achitată
la orice unitate CEC sau BCR - 465 000 lei;
- copie legalizata a actului din care rezulta schimbarea numelui (daca este cazul);
.
NOTA:
Actele pentru preschimbarea permisului de conducere se depun si la biroul de evidenta informatizata a persoanei pe raza caruia titularul isi are domiciliul.

Acte necesare in cazul pierderii sau furtului permisului de conducere

- act de identitate solicitant + copie xerox;
- fisa tip a detinatorului permisului de conducere, dactilografiata si semnata cu negru in spatiul destinat;
- titularul permisului
de conducere trebuie să declare pierderea, furtul sau distrugerea acestui
document autoritatii emitente, în cel mult 48 de ore de la constatare
si să solicite publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a,
precum si eliberarea unui nou permis de conducere;
- fisa medicala (daca permisul de conducere este mai vechi de 1 an);
-chitanta reprezentând contravaloarea permisului de conducere achitată
la orice unitate CEC sau BCR – 465 000 lei;
.

Adresa unde se schimba permisele:

Str. Obcina Mare nr. 2, sector 6 (permise auto):
Luni - Vineri: 09.00 - 17.00.

Restul de informatii care va mai intereseaza le puteti gasi aici :

http://www.dgeip.kappa.ro/circul_permis.htm

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salut din nou,

Asa cum am promis pe la amiaza, am pus pozele, in sfarsit. In albumul "Alma, jumatate de anisor+" am pus 49 poze, incepand cu "mami, te vad" si am mai facut un album special pentru doritoare cu tortul ce l-am facut acum 2 saptamani cu ocazii casatoriei unor prieteni. Albumul se intituleaza simplu: "Tort".
Am uitat sa spun ca Alma poate sa pape singura si nu glumesc. Puteti sa vedeti asta si in poze.
Iesim acum pana la supermarket si apoi facem papica pentru cina pentru toti 3. Pupici si o zi cu soare,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

La multi ani bebicilor sarbatoriti astazi.

Ieri puiul meu si-a sarbatorit ziua: a inceput sa mearga sustinut de noi. Pana acum mergea numai in tzarc, daca-l tineam eu nu voia. Ieri s-a prins de figura. Presimt ca nu mai e mult pana-l alerg prin casa.... cum spunea cineva o sa am nevoie de GPS, stingatoare de incendiu....

Crini, noi pe aici dam la bebi carne de pui, de vita, ficat de pui si... cam atat la capitolul carne. Poti sa ii mai dai si galbenus de ou (in ziua aia nu ii mai dai carne). Eu ii mai dau si multa branza de vaci, facuta din lapte batut. O combin in cele mai diverse feluri.

Vizigotu zilele trecute a mancat usturoi!!! I-am dat un fir de usturoi verde sa se joace cu el (eram in bucatarie si el arunca pe jos tot ce ii dadeam, asa ca i-am dat si usturoiul stiind ca il va arunca). Ei, si i l-am dat, a inceput sa se joace cu el, si la un moment dat cand m-am aplecat sa iau ceva dintr0un dulap imi vine miros de usturoi. Cand ma uit, copilu meu sugea la capatul alb al usturoiului si nu se stramba!!! Sa vedeti ce ii mirosea gurita. Sper sa nu ii fi facut rau la stomac, oricum au trecut 2 zile si nimic. POate ii mai dau ca cica usturoiu e antibiotic natural

Va pupam.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Ramona si eu sunt ochelarista cand scriu, citesc, dar din nastere... nu esti singura.. tre' sa mi-i schimb si eu, cat mai sunt ramele? Vreau sa-mi iau aurii nu negre cum sunt acum.
Danyce e taaare scumpica Alma ta... cu carliontii si cu ochisorii ei albastri... e un ingeras .. si.. albumul "tort" e criminal.. no comments.. felicitari!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna,
Multumesc Mihaela de clarificari .Deanna mea bea o cutie mare de lapte praf pe saptamina(730 gr.)
elyane ,frosa ,ana mersi de info ,ce bine ca se gaseste si acolo Similac Advance cu Fe ...nu mai trebuie sa tirai formula pentru 3 saptamini dupa mine .
pufymic am vazut pozele voastre tare-i frumusel doctorul,nu vrea s-o consulte pe Deanna ?
Va las , ma duc sa-mi termin cartea .

pupici

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Avem si noi poze de sambata si duminica.
Se pare ca Vizigotu' s-a orientat din timp si a trecut la usturoi ca sa nu apeleze niciodata la doctorasi ca Bazucu'.. deh, orgoliul masculin

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput