Bebelusi de sept - oct 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
Wow... ce harnicute ati fost... Nu am mai avut timp deloc sa intru sa va citesc... ne-am plimbat, am avut de lucru... Si nici nu prea o sa am timp zilele astea, dar recuperez dupa aia...
La multi ani! pticilor care au mai implinit o luna zilele astea...
Danyce felicitari pentru tort... foarte frumos si cred ca a fost si foarte gustos... oricum mie mi-ai facut o pofta...
Aissa felictari pentru stelutele galbene!
Oanamc in primul rand felicitari, iar Medeea sa fie cumintica, sanatoasa si norocoasa... Si eu imi faceam probleme ca pitica mea nu vrea sa bea sub nici o forma ceai sau apa si am intrebat pediatru ce sa fac... Mi-a spus ca atunci cand va avea nevoie o sa vrea sa bea... si sa nu-mi fac probleme ca se deshidrateaza etc. Abia astazi am convins-o sa bea ceai... la 6 luni jumate.
Acum sa imi laud putin copilu' (sper sa nu observe si de maine sa faca iar figuri)... A inceput sa manace fata mea fara scandal... cand ma vede cu lingurita deschide imediat gura sa-i dau papa... si uneori se apuca si ea cu manutele de lingurita si si-o indeasa in gura... Si asta de cand am inceput sa-i pun unt in piureul de legume...
Si de azi bea si ceai... de fenicul, de la Hipp...
Acum sper s-o tina...
Noapte buna si la pitici...
Eliana si Elena (23.10.2004)
Davina spune:
Buna,
Felicitari pentru "tata" pufymic si pentru "mama" danina .
felicitari si pentru aissa pentru stelute si anne33,la multi ani pentru Ana-Maria ,sa fie sanatoasa si desteapta .
oanamc -eu cred ca sunt unica de pe aici care nu am dat deloc ceai la copil .Dupa 4 luni am inceput cu suc si dupa 6 i-am mai dat apa si atit .Dar tu fa ce crezi ca e mai bine pentru puiul tau .
Am mai apucat sa vad niste poze a denycei si andorei .denyce -ai maini de aur ,tortul e mortal .
Am pus pozici in albumul de 7-8 luni .
V-am pupat .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
ellen spune:
Oana, felicitari pentru proaspata mamica. Eu te sfatuiesc sa-ti asculti instinctul si sigur o sa fie bine.
Sa stii ce eu i-am dat Alexutei sa bea ceai cam pe la 3 saptamanai, dar am inceput sa ii dau atunci cand ii dadeam Ca si vit. C.
Oricum parerea mea este ca daca ii este sete o sa bea ceai iar daca nu, nu o sa ai nici o sansa sa ii dai(dupa cum zicea si Eliana, Elenita ei abia la 6 luni a inceput sa bea ceai).
Daca iti este frica sa nu renunte la lapte poti sa ii incerci sa-i dai ceai cu lingurita, oricum nu o sa fie prea multe lingurite asa ca nu o sa te chinui mult. Mult succes si sa ne spui ce ai hotarat pana la urma.
Aissa, felicitari pentru stelute.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ana_a spune:
Oana, eu am incercat sa-i dau ceai la Stefan, tot cu gandul sa nu-i fie sete copilului si sa se deshidrateze...cu kk am avut si noi probleme...dar ceai nu a baut!Probabil ii ajungea lapticul de la san. Dupa ce am inceput diversificarea a inceput sa bea si ceai si am scapat si eu de frica ca nu va bea niciodata lichide....Eu cred ca daca copilului ii este sete va bea ceai, apa.Cum au zis si fetele, asculati instinctul.Pupici!
fetelor, noi noutati nu prea avem, Stefan se joaca cumintel, cu mami binenteles, daca dispar din vizor se pune pe urlat!Deja ma manipuleaza cum vrea el si nu-i pot rezista!
Da mancat mananca, mai cu pofta, mai cu lene...dar cel mai grav este daca e obosit la masa imi urla si nu ne putem intelege.
Cu somnicul... de cateva zile imi face figuri la nani...adica doarme un ceas de la 10-11 apoi nu mai vrea pana pe la 15.30 Da e bine si asa...oricum, eu m-am straduit sa-l fac sa doarma la amiaza cand oricum va fi cald si va trebui sa stam in casa...dar deocamdata e frig si ploua
aissa, felicitari pentru stelute!si eu ma bucur la fel ca si tine!Si ce m-am mai intristat cand s-au pierdut mesajele...ca am pierdut si eu stelutza! Sa stii ca si eu am ajuns intr-o vreme sa renunt la masa de la ora 10...pur si simplu nu mai vroia...dar acum de cand imi bea laptele pe la ora 5 dimineatza la 10 e rupt de foame!
danyce am vazut si pozele voastre!scumpica foc carliontzata de Alma!Mie tare imi plac carliontii!!Si binenteles ca tortul e o delicatesa!
AAAAA si ca sa nu uit...zilele trecute tot citind pe aici de torturile tale m-am apucat sa mai fac o data tortul diplomat care a fost un esec de ziua lui tati si de data asta a iesit super!!! Da...nu prea am avut fructe la indemana..ca ma luat pofta de gatit seara pe la 21 si am facut cu ce am avut prin casa....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ellen spune:
Pufymic, Ionela, Andora, multumim mult pentru felicitari.
Lilia, Ameliei ca este o curajoasa.
Eliana, iti spun si eu in soapta felicitari pentru Elenita, ca sa nu ne auda.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
roandre spune:
Danina, nu mai am timp nici eu acum...inainte reuseam si sa ma plictisesc dar de cand cu maimuta umblatoare nu am timp de nimic-nimic. Rar cand mai fac cate ceva.
Aissa, hehehe...iti sta bine cu stelute galbene...bravo si la cat mai multe mesaje!
LiliaToma, ufff...greu cu mancatul. Si eu am avut o perioada cand Alexia refuza mancarea si chiar laptele...ajungeam cam la 380-400 ml lapte pe zi. Asta s-a intamplat inainte sa-i iasa dintii si pana i-au spart bine gingiile. Poate e si la voi din cauza asta. Oricum eu am inceput din perioada aceea sa-i dau vitamine.
Iar cu lungimea...lasa ca se fac fetele noastre mari! A mea avea la 7 luni 68 cm, deci nu eram foarte departe.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ana_a spune:
Davina , papusica Deanna e o scumpa!Si salopeta de blugi e mortala!!! Sa o purati sanatoase Pupici frumoasei!Si ce mare sa facut!
Ma duc si eu la culcare!
Noapte buna!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
andora spune:
Sara buna!
Noi ne plimbaram azi o groaza, la mami la serviciu unde am facut senzatie cu momentul artistic-dans popular ("trandahir di la Moldova) asezonat cu chiote "a la Uca", apoi mami s-a dus pana la Romana sa mai vada orasul ca-n timpurile bune si maimuta a revenit acasa cu bunica... si din cauza blocajului de la Gara s-au lafait in taxi.. si asa obosita a fost ca a adormit acum, inainte de baita, la o ora nemaiintalnita... n-o scol, asa nespalata o las, mama nebuna ce sunt, macar de-ar dormi...Am uitat, papa tati budinca si maimuta a luat-o frumusel in mana si a inceput sa mestece, nu s-a-necat dar n-am lasat-o mult... o sa-i fac spaghete cu branza de urgenta
Pufy, pai tre' sa jumulesc niste pene (ca tot plecam la tara) sa impodobim indienii cand vin la Arad, acum sa vedem ce culori gasim
Danyce, da, cred ca tate ne papam bebeii, dar ea ma papa pe mine fizic... si de ieri zice iar "tata nana ana" in continuu de n-o pot opri.. mai e nitel si intru la banuieli, cine-o fi Ana aia careia tata ii da nana.. ca eu acum aflu ca e sado-maso ..
Herra noi cu dormitul ne facem de tot rasul.. pe la 2 luni am luat-o cu noi in pat ca era frig (io-te motiv) si de atunci doarme cu noi, desi sunt si nopti cand doarme la ea..mi-era mie mai comod s-o alaptez, dar si dupa aia ne-am cam obinsnuit asa, rusine noua . Ziua o pun in patutul ei sa doarma, de fapt nu zice nimic dac-o pun si noaptea, daca i se pune biberonul in gura cand urla nu conteaza locatia. Acum vrem sa mai schimbam cate ceva prin casa, si cu ocazia asta ne-am promis solemn ca va dormi doar in patut...
Anne33, maimutica mea avea programas de somn pana de Paste, dimineata se scula pe la 5-6, mai dormea pe la 8-9 vreo ora, la pranz idem, iar seara maaaaxim 45 min. De cand a inceput insa sa urle si sa nu doarma noaptea bine adoarme vreo 2 ore dimineata si la fel la pranz, poi doar seara tarziu si atunci incepe circul.. si nu vrea sa stea la orizontala decat cand moare de somn
Si LA MULTI ANI!! Anei-Maria, sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!!!
Oanamc, sa traiasca bebe!!! Eu ii dadeam ceai o data pe zi Babycalm cam 30ml dar nu vroia mereu.. si o data cand i-am zis dr ca a baut vreo 50 stiu ca mi-a zis ca-i era foame si de fapt vroia lapte...Laptic ii dadeam la cerere si pe la 3 luni isi rarise singura suptul si ajungea si la 3 ore jumate...
Aissa felicitari pt stelutele de aur!
Lilia lasa ca de alintatura are voie sa se imbolnaveasca Amelia, merita
Elyanne sa stii ca bebelinele noastre au facut la fel cu untul.. i-am pus de alaltaieri si papa de numa-numa.. dar fructele mai putin...
Davina am vazut pozele cu Deannuta.. LA multi ani! ca la voi a fost ziua mamei.. cum e sa primesti felicitare de la ingeras? Pardon, de la viitoarea faimoasa pianista cu gene lungiWow, si in salopeta+palariuta e dura rau gagica!
Mai fetelor eu va pup acum, il las pe tati ca am acaparat PCul de tot... pupici si noapte buna!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
mamica de sept-oct spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48682" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (44)