Mamici de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Katink spune:
Boga asa arata mingea respectiva:
http://www.midwifeinfo.com/topic-birthingballs.php
mai poti da cautare pe net ca sunt multe site-uri...
Sigur Monica cu multa placere, sa va traiasca cu numele, sa fie sanatos! Acusica trec.
Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27+
Fotografii
anis spune:
Cam liniste azi pe aici...
Nu ma lamureste nimeni si pe mine cu "ingrijoararea mea" ?
AniS si bebelina mea dulce 27+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
Boga,gind la gind cu bucurie !Telepatia sa traiasca!
Si eu ma gindeam sa stabilim niste strategii pe termen lungpentru mamicutze cu doi bebei!
Eu nu indraznesc sa ma gindesc la ce prostioare il va invata Mihnea pe Dumbo Jumbo,ca ma ia durerea de cap!
CristinaDumbo Jumbo 32 s si Mihnea
andre_ea spune:
Buna ziua, fetelor!
Doamne, cat am mai avut de citit! Nici nu mai stiu ce si cui sa raspund. Dar incerc.
AC, tiza mea, , sanatate multa si nastere usoara! Si putere multa cu 2 galusti. Foarte frumos numele galustii. Din nefericire nu pot sa o vad pentru ca al nostru departament IT zice ca Webshots aduce virusi si ne-a restrictionat accesul.
Adriana, pentru prima oara burtica ta nu mi se mai pare asa mare. Cred ca de fapt are legatura cu faptul ca am inceput sa constientizez marimea propriei burtici.
Gabirus multumesc pentru link. E acolo o rochita rosie care imi place, desi nu stiu daca se preteaza pentru sanii mei imensi.
Peca multumim ca ne impartasesti din lucrurile noi aflate la curs. Suntem destule cu experienta 0 ca si tine si ne ajuta.
Bogdana si eu ma gandeam ca ar fi bine sa ne mai vedem. Acum, pentru ca mai tarziu ne va fi greu, iar dupa ce nastem ne va fi greu sa intram si pe forum, dar sa ne strangem mai multe. Deci ce ziceti, fetelor?
Gata! Atat m-a tinut memoria. Pe masura ce imi mai aduc aminte mai scriu.
Fetelor, cat de rau e daca mai dorm din cand in cand pe spate? Uneori chiar imi e comod. Bine, nu stau toata noaptea asa, dar mai stau uneori.
Mai intreba cineva, dar revin si eu: in Bucuresti, pe unde mergeti la cursuri prenatale? Am aflat ca la Municipal nu se mai fac, si sunt f. suparata. Tocmai ce mi-a zis si mama ca si ea mergea la cursuri la maternitate. Vreau si eu!
A, si in afara de mine, Delia si Nicoll_Mada, mai naste cineva la Municipal?
Andy si 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
Cam liniste azi pe aici...
Nu ma lamureste nimeni si pe mine cu "ingrijoararea mea" ?
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis,atunci cind ai simtit presiunea in abdomen nu ai mers la baie?
Pentru ca la mine aceasta presiune se manifesta destul de des cind bebe apasa pe vezica (si merg la baie din jumate in jumate de ora)!
anis spune:
Palmyrah2002...ce bine ai pus problema.Da ..aseara m-am dus mai des la baie..si cand faceam simteam asa o apasare pe vezica...se poate sa ai dreptate
Si acum simt ceva ca o apasare.dar fffff putin fata de aseara..in schimb ..parca burtica e tare.
ZenaO spune:
Ce mai fac burticile? Remember me? Dragelor nu v-am mai scris de o luna pt. ca dna. doctor nu ne-a mai lasat la serviciu, si acasa n-am avut net pana acum. Mi-era asa dor de forum!!! De-abia astept sa recuperez si sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea.
Bine v-am regasit!
Zina si bb Matei
MONAI spune:
Anis, incearca sa te relaxezi, stai intinsa in pat si ai sa vezi ca totul va fi bine .
Monica-Elena, tare mult imi place si mie numele Mihnea (Palmyrah2002 sa traiasca si Mihnea al tau). Daca as fi avut baietel tot asa l-as fi numit.
Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.
KULTA spune:
Buna, fetele
Eu m-am chinuit cu durerea de ficat toate zilele astea si se pare ca e din cauza ca bb apasa pe el. Si eu trec prin neplacerile circeilor noaptea cind intind picioaarele dar e normal.Totul va trece. Eu la capitolul maRCA de biberoane si pompa sin, optez pentru AVENT pentru ca am folosit-o si o mai folosesc. Biberoanele mi se par excelente.
Mamini, ai primit pacheul de la KELA? Eu abia astept.
Este vorba despre un pachet pe care-l primim de la statul Finlandez.
Aruncati o privire inauntru. http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/100502155308EH?openDocument
E fain, nu?
K25+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
laura-s spune:
Fetelor, in sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris.
Si eu am acea presiune de care ziceai Anis, dar nu ma doare, doar ca e incomod. Ma duc la baie foarte des, si de 4 ori pe noapte; spre surprinderea mea si tati se trezeste odata cu noi; nu as fi crezut niciodata ca tati va fi asa sensibil, el care dormea rupt....
In legatura cu cumparaturile, noi am luat asa:
patut cu saltea;
tarc
carucioare : landou si tip sport;
port bebe;
scaun de la 1 la 10 kg;
sampon + gel de dus de la Nivea;
ulei de corp tot Nivea;
betigase pt urechi cu opritor;
vanita;
Am cumparat si material si am facut haine de pat (4 garnituri) care cred ca- mi vor ajunge; am facut si aparatori la patut, sa nu se loveasca bebele.
Si am primit o gramada de hainute, paturici, prosoape de scos din vanita cu gluga, dar inca nu le-am selectat ca ne apucam de zugravit de miercuri, asa ca va fi un dezastru.
Pupici pe burtici, Laura
P.S. PENTRU MODERATORI: CUM SE FACE CA NU MAI AM DOUA STELUTE??? ACUM O SAPTAMANA AVEAM UNDEVA LA 256 MESAJE SI ACUM AM 23X......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos