Mamici de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Iubitele mele burtici,
m-am intors din CO si am intrat urgent sa va salut, ca tare dor mi-a fost de voi.

Voi citi acum ce ati mai scris, sper ca totul e O.K. si ca bebei vostri cresc, la fel ca al meu. Noi suntem bine, crestem si o lovim pe mama cat putem de tare, dar ea nu se supara.....

Revin mai tarziu.

)Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Laura ,bine ai revenit si sa-ti fie de bine concediul!CUm a fost?

Fetelor care reusiti sa va odihniti,odihniti-va si pentru mine.Eu de la inceputul sarcinii nu am putut sa dorm mai mult de 5-6 ore si sint frinta de oboseala!Nu stiu cum am sa ma descurc dupa ce vine bebe,mai ales daca o sa semene cu frate-su care nu dormea noaptea deloc.

Anis,pentru ca bebe e foarte jos pozitionat - la mine- am dureri de burta de cite ori trebuie sa merg la baie,pentru ca imi apasa pe vezica si daca mai foieste si capsorul in zona...e de jale.In plus m-a durut si mijlocul rau,dar acu trag nadejde ca a fost din cauza ploii din ultimele zile.Acum nu ma mai doare asa de rau,desi bebe loveste cu putere si burta "imi zboara in toate directiile".
Am luat no-spa de joi si pina ieri inclusiv si sper sa fie totul OK!

O saptamina frumoasa si senina!

CristinaDumbo Jumbo 32 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca, si mie imi spusese ca imi face test de glicemie, dar nu mi-a mai facut - mie in urina nu mi-a aparut niciodata zahar, dar la ultimul control am dat peste o asistenta mai "chioara" care cand a incercat sa imi ia sange din vena a sarit sange peste tot, pe jos, pe pantalonii ei.... eu m-am albit la fata si m-au trecut toate caldurile... aventuri nu gluma si pana la urma a venit doctora si mi-a luat sange din vena de la cealalta mana... din pacate eu eram asa de ametita ca am uitat complet sa intreb pentru ce imi ia

La testul de glicemie am inteles ca iti ia sange din vena, apoi bei un paharal cu un sirop ceva dulce, apoi iti mai ia sange si dupa o ora iar iti ia sange, cert e ca stai acolo vreo 2 ore si iti ia sange de 3 ori - asta mi-a povestit amica mea care are termen sa nasca acuma pe 19 mai si careia i-au gasit glicemia crescuta si ca urmare i-au dat un aparat acasa si isi face singura de 2 ori pe zi glicemia...

Sange din deget mie imi ia o data la 2 luni, acuma nu mi-a mai luat, iar luna trecuta hemoglobina era 12.8...

In legatura cu cosmeticele, nici eu nu stiu inca ce sa iau, prietenele mele folosesc produse Babylove- cele de le DM, cred ca dintr-astea o sa iau si eu...

Hainute am reusit sa gasesc body fara manecuta, stil maieu si am luat 3 pt marimea 50-56, pt primele saptamani ca va fi cald si la noi in casa cum bate toata ziua soarele... parca vad ca o sa tin puiuta mai mult in body...
In rest am si eu liste si listute si tot zic sa ma apuc sa cumpar, dar mai e timp... dar cum spunea si Lucas, timpul trece repede si mai incolo mi-e si mie ca o sa fiu prea mare ca sa mai umblu prin magazine...

In legatura cu vitamina K si Credesche Augenprophylaxe eu nu am auzit nimica, poate tot asa la cursul pregatitor sa aflu ceva...

Iti doresc mult succes la control si sa ne mai spui ce ai mai facut si ce ai mai aflat

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata burtici,

Toata noaptea m-am foit, din cauza presiunii pe care o simteam in abdomenul inferior..nu puteam sta nici pe dreapta ,nici pe stanga...tot trageam sa ma intind pe spate.
Contractii nu am avut...dar sigur bebelina era pozitionata jos..ca altfel nu vad de unde presiunea....sau creste uterul cum spunea MONAI.Spatele nu ma doare deloc....in fine sper ca e oricum pt largirea garsonierei lui bebe si nimik altceva rau!

AniS si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Si eu vreau sa ma apuc de camera bebelinei.Fiindca aveam o camera ramasa neamenajata...e la fix acum, pt ca am sa o fac complet ,cu tot cu mobilier pt bebe..fara sa trebuiasca sa arunc sau sa scot ceva.
Cu hainutele si cu restul...sigur ...le i-au de dinainte...mai toate prietenele mele care au nascut m-au sfatuit sa fac asta...mai ales ca e vara..si ca nu voi putea sa stau in picioare plus ca e cald..si ca e mai bine sa le am pregatite pe toate..ceea ce voi si face.

Apropo voi la ce marca de biberoane si pompa de san v-ati oprit??Pe mine ma tenteaza AVENT...

AniS si bebelina mea dulce 27+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Iata ca am revenit si noi;am fost in ultimele zile de concediu de odihna.Nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi si de discutiile de aici!Dar acum,dupa ce am intrat si v-am salutat,am sa merg sa recuperez tot ce am de citit.
Va pupic dulcic si vorbim putin mai tarziu!

nicoll_mada 30 sapt

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

De "birthing ball" sau minge pentru gimnastica mi-a spus si mie vecina de deasupra si am si vazut cu mult timp in urma la magazin (la Idee - pentru Peca ) dar nu mi-am luat.
Vecina de deasupra spunea ca are si ea, dar ca inca o mai foloseste - are cred in jur de 65 de ani, deci se foloseste si pt gimnastica...

Dar eu cand o vad asa mare, mi-e teama sa nu cad sa fac alta prostioara , si daca ma apuc eu in casa sa fac exercitii dintr-astea cu mingea, nu ma apuca nascutul?! Sau o fi ca exercitiile Kegel, bune sa faci si inainte ca te ajuta la nastere...

Adriana rozalinda, ai o burtica frumusica foc!

Noi am dormit mai bine azi-noapte ca bebelusa mea dulce si-a schimbat pozitia si nu m-a mai ciocanit pe stanga, o fi fost si ea obosita de cat a topait zilele astea.

Pupici si o saptamana cat mai buna,
Katink cu dulcineea mea 27+

Fotografii

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti voi pe la ce cursuri mergeti si unde?Poate ne adunam mai multe...

AniS si bebelina mea dulce 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza si o saptamana buna si fara peripetii tuturor!

La multi ani AC, sa dea Domnul sa ajunga bebelinul la termen, sa fie sanatos si voios si sa zburde alaturi de galusca! Iar tie mult noroc si bucurii de la pitici si putere sa le duci pe toate !

Cristina incearca si tu sa te menajezi macar acum pe ultima suta de metri... eu o tin cat pot de putin in brate pe Miruna, si de cele mai multe ori fac asta stand pe canapea si deci mi-e mult mai usor.

Fetele care sunt la al 2-lea bebe, ce ziceti sa incercam sa facem o strategie comuna de abordare, sigur in masura in care personalitatile piticilor permite? Eu deocamdata merg pe ideea ca Miruna trebuie sa raman in continuare copil, si nu neaprat ajutor, si ea ii zice puiului ca de-abia asteapta sa se faca mai mare sa faca impreuna prostioare...ieri pomenea ceva de manjit cu cariocile

Katink Miruna mea are o minge din aia cu coarne mare, pe care sare, despre aia vorbiti voi ca birthing ball, nu?

nicoll_mada, laura-s bine ati revenit...ce n-as da si eu pe cateva zile de concediu...dar deocamdata sunt cam napadita de probleme...sper spre sfarsitul saptamanii sa reusesc sa recuperez cu odihna.

Ieri am facut o mega-plimbare prin Bucuresti, cu vreo doua pauze de stat jos, dar cred ca am depasit 8 km de mers pe jos..eram rupta de oboseala dupa aia, dar a meritat. Bebelina mea e activa tare seara si dimineatza devreme imi da scularea, se mai misca si noaptea cand eu dorm. Eu am promis ca ma apuc de cumparaturi la urmatorul salariu, doar sa vedem cand il iau...

Va pup pe toate si ne mai auzim...ce ziceti si de o noua intalnire, acum cand ne mai putem inca misca????

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

KATINK te rog sa treci sila mine numele lui bocanila - MIHNEA GABRIEL - .
Ne-am intors de la munte si suntem OK. Pupici la toate burticile.
Monica si bocanila de 31 sapt

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput