Mamici de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
mitub spune:
bebestrumfitza bine ai revenit printre noi! iti urez si eu tot binele din lume si rabdare inca macar 7 saptamani tie sa stai in spital si bebelului sa creasca in burtica mare si sanatos!!!
monai nu cred ca nasul infundat e semn de vreo raceala in cazul gravidelor, doar daca curge si eventual dc mucozitatile au culori verzi- galbui. Altfel e o stare normala, din cauza circulatiei sangvine. Vb cu dr. pt vaccin, el te poate sfatui cel mai bine.
Irina nici eu n-am renuntat la cafea, doar ca reduc treptat cantitatea, am renuntat la picul de cafea din laptele de dimineatza (beau cu cacao) si am redus la jumatate cescuta de la servici. Se pare ca tensiunea incepe din nou sa revina la normal, dar voi sti precis la control in cateva zile.
katink m-ai impresionat si pe mine cu povestea prietenei tale, ma gandesc cum eram si eu acum multi ani in asteptarea Mirunicai...e un amestec de emotie, frica, bucurie, nerabdare etc... de-abia astept si-acum.
kulta eu zic ca impreuna vom putea trece mai usor de momentele grele! Eu stiu cat de optimista am fost permanent inainte de nastere si una- doua zile dupa si cum mi-a fost in urmatoarele saptamani... si acum mi se pune un nod in gat. dar acum sutnem mamici cu experienta
, OK?
Irina stiu cum e cu pisica, in plus mie nu-mi place ca orice ai face tot te mai trezeesti zgariat, de-aia si vreau sa o plasez strategioc la mama... stat putin in preajma, facut altul curat ...si cel hotarat e motan, nu mai am ce face, Miruna l-a si botezat...Daniel-ciorapel, e gri inchis si cu botosei si codita albe.
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)
lulu75 spune:
Katink nastere usoara prietenei tale. Ma ia si pe mine cu fiori. Eu mai trag cu ochiul la mamicile de mai-iunie si imi dau lacrimile cand citesc ca a nascut cate una. Incet incet trecem si noi in fruntea listei.
Luminita
27 de saptamani cu
Andrei
sorel spune:
Ce harnicutze sunteti fetelor! Eu abia apuc sa citesc tot ce scrieti voi, dar sa mai si scriu. Vad ca problemele sunt aceleasi - dureri diverse, respiratie grea, probleme cu somnul, etc, - la toate fetele ceea ce inseamna ca suntem niste gravidutze normale cu probleme specifice sarcinii, deci fara probleme. Irinabungau si eu am baut cafea toata sarcina, cate una pe zi si nu cred ca ar fi vreo problema. Macar cu atat sa ne rasfatam. Mai nou as tot bea bere, spre mirarea mea care nu am baut bere niciodata. Pus si simplu nu-mi placea. Dar se pare ca bb Radu seamana cu tatal lui la gusturi. Bebestrumfitza - multa sanatate si rezista eroieste ca merita.
Nem si mitub sper sa va prind si pe messenger. Mitub avem nevoie de experienta ta.
Spor la lucru - celor care inca mai lucreaza (ca mine)
KULTA spune:
Da, Boga, avem ceva experienta. Cind ma uit in urma, ma vad la fel de panicata ca fetele noastre dragi si inceptoare.
k25+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Continuam cu cap. 33 aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48534
Fotografii
17lory spune:
Buna Katink!
Imi plac cumparaturile tale, noi nu ne-am invrednicit ca tine. Ne-am ocupat de tranzactii imobiliare. Trecem de la 3 camere la 4, bine sa nu crezi ca exageram, dar asteptam 2 ingerasi care pana la 3 luni nu se aud cand pland dar dupa aceea trebuie sa-i despartim ca sa doarma linistiti. Sper sa avem timp de la 1 iunie sa aranjam si camarutele lor, pana atunci nu se elibereaza apartamentul. Lucrusoare pentru ei am mai cumparat dar este greu sa gasim carucior. La noi oferta este limitata, mai ales pentru gemeni. Culmea ironiei 2 carucioare single sunt mai ieftine decat unul de gemeni care nu este cine stie ce. Sunt urate, uzate moral, grele. Ce sa mai cautam si iar cautam.
Sa lasam aceste mici lucruri spuse in mici cuvinte....
Multumim mult, sa stii ca inainte sa scriu am citit listuta si am fost invidioasa ca nu ne numaram si noi printre burtici frumoase.
Daca tot esti asa buna noi vrem sa ne inscriem cu urmatoarele date UM 21.10.2004 si data estimativa a nasterii 28.07.2005. Bine estimativ la estimativ pentru ca noi avem gemeni si ei sunt mai nerabdatori fiind si spatiul mai stramt pentru ei micutii mamei.
Te pupam dulce, Lorena
, BOCANILA
si BAMBY
laura-s spune:
Lorena, ar trebui sa postezi acest mesaj la capitolul 33 care e deja deschis, iar acest capitol ar trebui inchis.
Multumesc,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
Katink spune:
Gata Lorena te-am trecut cu puiutii tai pe listuta!
Te asteptam la capitolul urmator deschis aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48534&whichpage=1
Un Moderator sa inchida subiectul va rugam!!!
Katink
cu dulcineea mea 28+
Fotografii