Mamici de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
nem spune:
Neata fetelor...eu am inceput sa am de ieri niste intepaturi jos care m-au speriat.Voi ati patzit asa ceva?
Cred ca ne-ar fi utila si noua o listuta cu ce lucrusoare ne trebuie pt prima luna de viata a lui bebe...Eu care nu prea ma pricep ma tot gandesc cum trebuie imbracat fiind vara, cum trebuie tinut in casa,etc...
Pupici pt toate burticutzele
Emma si bb Alex, 31+
bebestrumfitza spune:
salutare dragelor!
mai sunt si eu pe'aici.....adica tot in spital...si cred c-o sa ies odata cu bebe...
colul e scurt, contractii inca am desi fac tratament (nu stiu cat mai rezista fundul meu ca e ciuruit bine)...ieri la eco mi-a zis ca are bebe cam 1450g.....si mi-a dat dpn 10/11iulie, desi eu ma bazez tot pe morfologicele de dinainte care ziceau 24-27 iulie....
ideea e sa stea cat mai mult bebe in burtitza, sa mai creasca...
ce sa zic, e greu in spital
...stau de aprox 7 sapt si mai am de stat....
aveti grija de voi, nu are rost sa scriu despre toate grozaviile pe care le vad/aud in spital...sa nu mai zic ca deasupra camerei mele e sala de nasteri....si nu-mi imaginam ca se poate tipa chiar asa....
dar nu vreau sa va indispun....bucurati-va,cele care puteti, de plimbari, de soare, de sotii vostri!!!!!!!!!....
![]()
si celor cu problemute le urez rabdare si curaj....greul a trecut, nu mai e mult pana la termen...
nu stiu cand mai apuc sa intru pe net.....
va sarut!!!
anca 29s
KULTA spune:
Buna dimineata fetele.
Cind va "aud" vorbind despre depresie, ma ia cu rau. Am plins la prima sarcina cit pentru toata viata si mi se parea ca viata mea se sfirseste acolo, ca am imbatrinit, ca sunt grasa, singura si neinteleasa etc. Toate trec dupa o perioada dupa ce veti naste(pentru ca si exista depresie dupa nastere).Acum, cu a doua sarcina, nu mai sunt asa singura, a fost mama cu mine primele 3 luni apoi e puiul meu de un an care nu-mi da ragaz de depresie
, minca-o-ar mamica ei de mititica.
Cit despre discutia despre patut, eu am unul din lemn care se regleaza in functie de virsta bb(se ridica platforma), cu salteluta de jur imprejurul zabrelelor, patut in care Danuta s-a simtit bine pina in momentul in care s-a ridicat singura in picioruse si..cadea incercind sa se tina de zabrele, se lovea si pina la urma a ajuns sa-l urasca. Am cumparat un patut de calatorie(sau cum ii spune) din acela pe care-l impachetezi si-l iei oriunde cu tine. E foarte bun, e mai lung, insa am adaugat o salteluta facuta de mine dintr-un burete pentru ca mi se parea tare fara.
Va pupic,
K25+
Kulta graviduta si
Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
deny_82 spune:
Buna burtici!
Voi ati facut antetitanosul?Eu tre' sa ma duc azi si imi e o fricaaaa.....Am fugit de vaccinuri toata " viata" dar acu' nu mai am ce face....Bb pana mai acum 2 sapt. imi dadea cate un piciorus de ma lasa fara aer,dar misca timp de 5-10 min. si apoi vreo 3 ore nu-l mai simteam....iar acum nu ma mai loveste asa de tare dar in schimb imi lasa impresia ca el nu doame deloc....E suficient sa dau drumu la muzica ca hop si el.....tzopaie ....Cand ma intorc de la doctor am sa intru sa va spun cum e cu vaccinul.... Pupici!
Deny si David 28+
irinabungau spune:
Vai fetelor, dar ce activitate astazi prin zona!!!
Hai sa dau si eu raportul: Insomnii am in continuare, numai ca azi noapte in speranta ca voi adormi rapid inapoi n-am mai intrat pe net pentru ca sigur ma trezeam complet... Anis, aseara inainte ce dulcare ma apucasera si pe mine niste dureri in zona inghinala, de nu stiam ce sa fac, tocmai vroiam sa-ti spun ca sunt in asentimentul tau de data asta, dar am luat un NoSpa si... mi-a trecut rapid!!! Iar azi noapte m-am trezit pentru ca mi se infundase o nara si de-abea respiram, nu mai vorbesc de durerile de spate care nu ma lasa pe timp de noapte si pace!!! Cum ma pun in pat, ma apuca... as dormi in fund, dar... nu stiu cum???!!!
Monai, am citit si eu de curiozitate cum a inceput povestea acestui forum si am vazut ca fata care a deschis subiectul nu mai este cu noi...foarte trist!!!!
Boga, daca vrei sa-i iei pisicutza Mirunei, da-i inainte!!! Dar... stii ce te asteapta? Pisicile cu parul scurt sunt destul de periculoase ca se poate inhala usor parul scurt de pisica, iar cele cu parul lung lasa par peste tot, va trebui sa fii foarte atenta la curatenie, si trebuie pieptanata zilnic...Dar de asta se va ocupa Miruna, ca doar este pisicutza ei, nu?? Parerea mea este sa-i cumperi una persana, ca persanele dupa ce cresc sunt extrem de lenese, dorm mai tot timpul si nu-ti va fi frica sa nu cumva sa faca vreo nazbatie... Acum.. vezi si tu, mai intereseaza-te. Oricum, sa fie pisica, sa nu fie motan pentru ca miroase de la motani extrem de greu in casa!!!
Andreea, multa bafta la vaccin!!!! Si... spor la cumparaturi!!!
Este un sport tare placut, nu??? ![]()
Monica, nici eu in cazul tau nu m-as risca la o nastere normala!!! Hai ca mai este putin!!!!
Fetele, ati renuntat careva la cafea???? Ca eu... nu m-as lasa, nu stiu ce sa fac... Am lasat-o in primul trimestru cand nici nu ii puteam simti mirosul, dar in trim 2 am baut zilnic cate o cafea... Nu stiu cum este cafeaua in trim 3, este indicata??
Pupici, merg sa ma plimb acum, ca-i frumos tare afara!!!
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Katink spune:
M-a sunat acuma prietena mea care avea termen sa nasca pe 19 mai, e in spital, a eliminat dopul si are contractii regulate. Dilatatie este inca mica si i-a trimis sa se mai plimbe pe hol si m-a sunat!!!!
M-au luat asa niste emotii, nu imi vine sa cred, ieri am vb cu ei si chiar ne spuneau ca sambata s-a miscat bebita asa de puternic, ca nici nu mai putea sa mai respire, de au crezut ca va naste...
Am si plans putin de emotii, nu imi vine sa cred ca in cateva ore isi va tine fetita in brate!!! Si cu numele inca nu sunt hotarati (asta e pt andreea_ea )![]()
Pupici si va mai tin la curent cu vesti,
Katink
cu dulcineea mea 27+
Fotografii
irinabungau spune:
Bebetrumphitzo, ce bine ca ne mai dai un semn de viatza, ne intrebam zilele trecute ce faci??!!! Deci esti bine, doar cu contractii zici??? Sper din tot sufletul sa fii bine , si sa nasti la termen!!! Hai ca mai este putin... 

Si multa sanatate!!!!
Deny, si eu merg sapt. viitoare pentru antitetanos... si mie imi este frica, dar dupa cum spunea BB23 , nu este dureros. Singura teama o am pentru bebe, sper sa fie bine dupa acest vaccin!!! Oricum, sa ne spui cum a fost, ok?? 
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
MONAI spune:
Bebestrumfitza, bine ca esti bine. Iti doresc din suflet sa rezisti pana la sfarsit cu moralul sus
.
Irinabungau, eu beau cate o cafea dimineata, am baut toata perioada sarcinii(chiar si cand eram in spital). Am si tensiunea mai mica
.
Deny_82, si eu trebuie sa merg sa fac antitetanosul, dar mai aman pentru ca am putin nasul infundat. Nu stiu de ce nu mai imi trece
.
Sa auzim numai de bine.
29+ si
din burtica Sara.
Katink spune:
Bebestrumfitza, multumim pentru vesti si ai grija de tine si de puiul tau in continuare!
Va doresc multa sanatate si bebelusul tau sa se nasca la termen sau cat mai aproape de termen.
Pupici multi la amandoi 
Numai bine,
Katink
cu dulcineea mea 27+
Fotografii
lulu75 spune:
Bebestrumfitza suntem alaturi de tine. Sanatate multa si lui bebe cat mai multe saptamani in burtica!
Luminita
27 de saptamani cu
Andrei