Constanta la apel !!! (33)
Raspunsuri - Pagina 6
gen68 spune:
wow, roxa, prea sofisticat. prajiti simplu si niste piure alaturi, asta-i de mine. dar nu stiu sa-i prajesc!?!?! cand se pune piperul si sarea? le pun si niste apa?
laura111 spune:
Sanzi, la ce ora ? Ca dupa-amiaza poa' sa fie si la 4 , si la 7 p.m.... Merci mult de invitatie, eu as veni, daca e mai pe seara...
Eu aduc ceva fructe (banane, kiwi, mere, compot de ananas) sa facem o salata de fructe.
Gentzi, la anul in sept. il dau la scoala sigur.
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
sinzi_ana spune:
Laura, intre 16.00 si 20.00 oricand...noi va asteptam...nu trebuie sa fie o ora fixa, oricum daca intarzii nu mai garantam ca va mai fi pizza...hihi...si noi de abia ne mai inghesuim prin casa...
Eu sunt dezamagita, pt ca azi la gradi a venit o fetita noua in grupa la David, grasuna si mare...si ca varsta si ca statura (2,8 ani) si l-a cam caftit pe David, l-a bagat la colt si i-a luat toate jucariile, unde statea el vroia si ea, si pe ce punea mana David vroia si ea...si sunt cam deranjata...
Iar bunica fetitei spunea ca au adus-o la gradinita ca nu se mai descurca cu ea acasa, ca e prea rea si alintata....
Pai si acum e corect sa sufere copilul meu???
Imi pare asa rau, ca David se simtea asa bine si copiii ceilalti sunt atat de toleranti si bine crescuti!!!!
Sa vad ce se intampla si maine, daca tot asa...voi lua masuri...
Corina, Casa de Piatra!!! Bine ai venit (te trec pe lista imediat) si sa ai o nunta ca in povesti!!!!!
Cornelia, uite eu ma ofer sa te ajut...adu-o pe Mariuca la noi intr-o zi de dimineata pana seara...ii duc in parc, ii plimb, se joaca cu David...eu cu unul si mergeam pe 7 carari...asa ca imi imaginez cum este cu 2...vb serios...daca vrei o zi libera, trimite-o pe Mariuca la noi...sa te odihnesti bine!!!!
Roxa, sa nu uiti maine "desertul " hihihihihi...oare sa marim doza la 4-5????? 2 inainte 2 dupa!!!!!!!!!
Laura, cate masele are acum Vlad in total??? Ca eu stiam ceva de maselele de la 3 ani...mai sunt si unele la 6???
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
sinzi_ana spune:
Sa va distrez un pic cu una din aventurile minunate ale mele la bucatarie.
am facut ardei umpluti...asa frumos miroseau la cuptor...cand deodata, nu stiu cum s-a intamplat...un fum negru i-a invaluit si pentru ca nu mai aveau in ce sa fiarba (scazuse tot) s-au cam ars...
In fine...i-am scos, am mai salvat un pic continutul din ei...si da-i si spala vasul de ena in care i-am facut...
cosmar...am frecat la el pana nu am mai putut, dar maroul de la arsura nu se lua deloc...am frect cu buretele, cu cel de sarma, am pus tot felul de lotiuni pe el nimic...cand ma pregateam sa il arunc la gunoi...mi-a dat prin cap (eu plina de intiativa) sa incerc sa il spal si pe exterior...bineinteles ca s-a luat din prima toata negreala fara sa frec nici macar un pic!!!!!!!!!!!!!!!
Dar frecasem la partea curata vreo juma de ora, m-au dat toate apele!!!!!!
Oricum totul e bine cand se termina cu bine
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
BDana spune:
Buna, mamici!
Cornelia sa iti traiasca puisorul. Mai, cum ai putut tu sa te gandesti chiar si o secunda ca nu e un frumos. E un dulce!
Sanzi, ai fost mortala cu vasul de yena.
Roxana, eu deja am mainile bronzate bine ca de, tre` sa impinga cineva si carutul.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
roxanaz spune:
Sanziiiii ca de obicei ai fost criminalaaaaaa (cica 4 sunt pentru peste 70 de kilograme, ce zici, ajungem la nivelul ala?)
Gen pai e simpla, ce ti se pare elaborat? ca prajesti ceapa inainte? daca vrei, daca nu ii pui direct in ceaun, in 2-3 linguri de ulei. pui piperul de la inceput, sarea la sfarsit ca se intaresc. si aioa cu pusul la cuptor e ca sa scapi de orice grija, ca nu mai trebuie sa te ingrijesti de nimik.
eu ajung la sanzi pe la 5-5.30, depinde cand se trezeste domnu' individu' mik.
gen68 spune:
roxa, saru'mana. o sa-mi iau niste ficatei de pui si o sa-i prajesc pur si simplu.
mey, sanzi, esti coola (vorba cuiva). si eu care voiam sa vin cu triumful sa speli vasul. kestia de pe pm imi trebuie maine, nu te grabi cu raspunsul (daca poti).
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
(mircea am terminat si eu....dar mai....inainte)
si eu la fel.
cred ca si mai inainte :((((
fetelor sa va ginditi si la mine cind mincati pizza aia grozava.
distractie placuta!!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702
loreen spune:
Buna...
Am trecut si eu pe-aici putin poate uit de oboseala.Nu am dormit de trei nopti si sunt ca un zombi.Delia doarme ziua de rupe cate 4-5 ore cu aceeasi cantitate de lapte care o papa si noaptea.Dar noaptea nu doarme nici batuta mai mult de 1 1/2 .Si binenteles ca nu doarme in patut....pe mine sau in scaunul de masina.ma gandesc cu groaza daca nu cumva dupa 2 saptamani de viata s-a invatat si va refuza patutul?!
Si ziua nu pot dormi...Trebuie sa ma ocup si de cea mare...apoi de spalat, calcat, facut mancare...
Sunt curiosa cat oi mai rezista in ritmul asta...
Aseara m-am suparat tare de ma pocnise si plansul...De...depresia postnatala....Dupa baita papa Delia un biberon cu 120ml de laptic de la mine, nu se satura si mai vrea, dupa care cu o bolta perfecta da laptele afara.Adoarme...IAr manaca ,iar da afara in acelasi stil...In final pe la 3 noaptea aceeasi poveste...Am sunat-o pe dr. de dimineata si mi-a zis sa-i dau seara lapte praf, al meu fiind foarte gras si probabil ca nu-l suporta...Curios insa ca ziua nu se intampla minuni de-astea...
Hai ca v-am zis povesti...
Cornelia frumos baiat mai ai...Bravo...Sa va traiasca si sa va aduca amandoi copii numai bucurii...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
jone spune:
sanzi ai fost super!
loreen incearca sa ii dai inainte putin ceai (eu ii dadeam cu lingurita ca sa inghita putin cat putin) apoi dai lapte si apoi incheie iar cu ceiutzul ptr bebe ( eu am avut bebe drink).
noaptea cand ii dadeam sa pape ii mai dadeam si sab simplex si totul era ok.dormea ca un bebelush!
si mie mi-au bagat ideea ca eu sunt de vina ca e laptele prea gras si ca sa o dau pe lapte praf dar eu am considerat ca lapticul meu e cel mai bun si gandeam eu (inca mai gandesc asha) ca daca beau apa multa se mai subtiaza
si am mai citit undeva ceva gen ca prima parte de lapte pe care o papa bebe e ca sa ii potoleasca setea a doua parte e cea hranitoare si a treia ... numai stiu... ptr propria placere a bebelushului:D
nu iti face griji ca nu o sa vrea in patut, alexandra a stat la braila 40 de zile numai in 2 fotolii puse cap la cap sau in carucior. si acum sta in patut binemersi.
si scumpo da-l incolo de calcat ca merge si fara.
si inca ceva dragelor care aveti carucioare din acestea noi si care au sus suportul acela ptr a va pune telefonul si altele.
NU O FACETI CA S-AR PUTEA SA NU AVETI NOROCUL CARE LA AVUT AZI CINEVA!si anume:intrase mamica in spalatorie caruciorul afara eu trec pe acolo impingand din greu la caruciorul meu si cand ... vad caruciorul afara fara mamica si imi zic "cat curaj sa il lase sigur afara!" (eu il i-au dupa mine in magazin) si cand ma uit mai cu atentie lasase mamica si cheile dar si TELEFONUL MOBIL. sa lesin si mai multe nu! si drept urmare am stat si am pazit caruciorul si telefonul strain!
ce era sa lesin eu dar ce era sa lesine mamica cand i-am zis.
si mai am o idee: sa tiparesc la imprimanta niste autocolante pe care sa scrie "parcati pe trotuar! dar lasati si loc sa treaca un carucior si-o mama!" si apoi sa le lipesc pe anumite parbrize!
stiti despre ce vorbesc?
sa incepem o campanie?
jone&alexa care va pupa
tot inainte!